Žurno/Hitno izdavanje matrikule

Molim ekipu za pomoć i savjet u vezi žurne promjene odn obnove matrikule koja je nedavno istekla. Kako brzo mogu izvaditi matrikulu i gdje ( Kapetanija ili Ministarstvo pomorstva i prometa). Naime trebao bih na brod 12.11 i jucer sam vidio da mi je matrikula istekla prije neki dan. Zvao sam Kapetaniju u Dubrovniku i teta na izdavanjima breveta i matrikula mi je rekla da se ceka 7 dana ali da se dokumenti za obnovu matrikule salju postom radi covida 19 i onda odem u postu i ovi mi recu da ce dokumenti od poste do kapetanije putovati 2-3 dana i 2-3 dana nakon izdavanja nove matrikule plus upis krvne grupe 1 ili 2 dana. Uglavnom nemam toliko vremena i zvao sam opet tetu u Kapetaniji da je pitam za zurno izdavanje matrikule ali mi je nesto nesigurno smrljala da bi agencija/ poslodavac trebao poslati zahtjev za zurno izdavanje. Ima li ko da je bio u ovakvoj situaciji i da mi da kakav dobar savjet. Hvala unaprijed

Bilo koja agencija za ukrcaj pomoraca u HR ti moze izdati pozurnicu,s tom pozurnicom na kapetaniji su ti duzni izdati brevet ili matrikulu po zurnom postupku,ukratko.

jebem ti drzavu kad dokumenti u malom mistu putuju 2-3 dana, od sluzbe do sluzbe...kako idu ti dokumenti, s josinom kiom ili pjeske...zovi globtika i zamoli ih da ti to naprave i posalji buket cvica i dvi bombonjere, ili bilo koju agenciju u hrvata da se skrati to putovanje dokumenata

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

• Like
Reactions: Ico
jebem ti drzavu kad dokumenti u malom mistu putuju 2-3 dana, od sluzbe do sluzbe...kako idu ti dokumenti, s josinom kiom ili pjeske...zovi globtika i zamoli ih da ti to naprave i posalji buket cvica i dvi bombonjere, ili bilo koju agenciju u hrvata da se skrati to putovanje dokumenata

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Nisam na Globtika nego preko MOLmanninga ex Azalea i kad sam zvao broj u Dubrovniku da ih pitam za to, broj je preusmjeren i javio mi se glas sa jakim crnogorskim naglaskom ( najvjerovatnije je prespojeno na Azaleu-Bijela) te mi je tip poceo šarati da ce on meni poslati neki mail itd, a ja njemu da to treba poslati kapetaniji Dubrovnik, jer sam zvao tetu u kapetaniji koja mi je šturo to objasnila.

Last edited:
Nisam na Globtika nego preko MOLmanninga ex Azalea i kad sam zvao broj u Dubrovniku da ih pitam za to, broj je preusmjeren i javio mi se glas sa jakim crnogorskim naglaskom ( najvjerovatnije je prespojeno na Azaleu-Bijela) te mi je tip poceo šarati da ce on meni poslati neki mail itd, a ja njemu da to treba poslati kapetaniji Dubrovnik, jer sam zvao tetu u kapetaniji koja mi je šturo to objasnila.

Neka je i tebi posalje!!

Ti si podnositelj zahtjeva, znaci uz zahtjev koji podnosis, prilagat ces osobnu, staru matrikulu, ljecnicki, uplatu, taksene marke i POTVRDU o zurnosti.

Back