@Morski pas,
Nema razloga za takav skepticizam, jer ovdje na ovom forumu ( a isto tako i u udruzi ) nemaju ljudi niske primisli. Mogu Vam eto potvrditi da do prije desetak dana nismo bili članovi udruge, nego samo foruma??i, i nemogu reći da nas je itko ovdje radi toga lo??e primio, ( znalo je biti nekih drugačijih mi??ljenja ), ali nikada ama ba?? NIKADA nije bilo nikakvih ??ikaniranja radi toga ??ta nismo bili članovi udruge, ??tovi??e mogu reći da se je uvijek na na??e otvorene teme postiralo, i da smo se i tada lijepo dru?žili. Također smo upoznali dosta ljudi iz udruge, pa čak i iz samo vrha udruge dok jo?? nismo bili članovi, i vrlo su se lijepo odnosili prema nama, i ni u jednom trenutku se nismo osjećali manje va?žni zato ??to nismo bili u udruzi. Jer koliko sam ja osobno imala priliku shvatiti: Nikada se ljudi na forumu nisu pona??ali na način da nekoga tjeraju u udrugu, niti je prosvjed bio samo za ljude iz udruge, niti ljudi iz udruge imaju povla??tene postove, niti ni??ta slično tome. Nas isto nitko nije tjerao da pristupimo udruzi, ali vidjeli smo upoznavajući članove udruge također njihove namjere za boljitak hrvatskog pomorca, i ne??to ??ta nas je fasciniralo a to je SLOGA, i zato smo odlučili da je to pravi korak za nas. Ja sam također napisala već da smatram da je za sve pomorce dobro da se učlane i da nas bude čim vi??e, netko će to prihvatiti, netko neće i naravno svatko ima pravo na svoje mi??ljenje. Ja vam samo mogu reći da POJEDINAC nemo?že napraviti puno, a VEĆINA mo?že napraviti SVE. Tako da se nebi krivo shvatilo ( nadam se da ovo mogu reći u ime vrha udruge ): NA OVAJ FORUM SU DOBRO DO? LI SVI KOJI IMAJU DOBRE NAMJERE ZA HRVATSKOG POMORCA,A TAKOĐER SU TAKVI KOJI SE ODLUČE DOBRO DO? LI I U UDRUGU I TO SADA ILI ZA GODINU DVIJE DANA, SIGURNA SAM DA ĆE UVJEK BITI DOČEKANI SA DOBRODO? LICOM. A onaj post od gospodina GONZA, usudila bih se reći je namjenjen razno raznim GOSTIMA, koji sami znaju koji su i na njih nebi ni tro??lia tipkovnicu i vrijeme.
Po??tovanje svima,
Flores.