NIsam tip koji se bahati i pise o svom egu po forumu pa cu takav nastojat biti i sad.
Dakle pises u par threadova ljudi pomagajte, i to u naslovu, na prvu ruku bi reka da ti se nedaj boze desilo nesto kao sta je onom useru otac nestao, kao sta je otelo brod i da mozda poznas koga sta ga je otelo i slicno. Ali ne! Ti se javljas da ti mi napisemo sta prije firme koje uzimaju basu forcu i to jos da nisu nase firme i da nisu cruiseri.
Pa moj covik najbolje da smo svi sad sve ostavili i usredocili se na tvoje probleme. Sta me najvise smeta je to sta si na forumu vec dugo vrimena i sad si se sitija pitat kad je zagorilo pod vlastitom guzicom a drugima kojima gori vec duze ili je gorilo se nisi sitia dati savjet ili barem ric utjehe i slicno. Pa jel moguce da od 2011 od kad si registriran nisi moga nikome dati savjet ili stagod slicno u poslu kojeg obavljas? Da stvar bude jos gora pitanja koja si ti pitao su pitanja na koja vec postoje odgovori.
Shvati ovo kako zelis ali tako sam ja dozivio te tvoje molbe za upomoc.
Unatoc svemu zelim ti sricu i da uvatis kakvu firmu dobru, a uz to da znas i da imas njenu adresu na forumu
Pozz