@iguazu
Sto nisam ja vec napisa kako upasti na NOMIS-a,odnosno kako sam ja upa?Mislim da sam lipo naveja sve potrebno.Ne ljutim se ja, ali ima onih koji otvore zadnji post pa pitaju sve iz pocetka,ako ja nisam u detalje opisa kako san upa onda mi izvinite.Ali evo da bi ispa ''Faca" ponovicu.
Ja sam im posla CV (Curriculum Vitae) i Cover Letter mailom, nemojte zaboraviti da je vas CV i Cover Letter slika vas samog,tj.puno firmi iz vaseg CV-a gledaju na to kakvi ste (ako ste ga lose napisali a moze bit da ste odlican casnik i radnik oni ga samo bace u kos ali i ne mora biti tako),a smjernica za napisati i kako napisati CV ima na internetu bezbroj.Dakle ja sam im posla to mailom i onda sutra dan nazva telefonom (takodjer puno njih zanima i kako govorite engleski, kad sam ja dosa u NOMIS rekli su mi da mi je to jedan veliki plus), tip mi je reka da nemaju mista ali da ce zadrzati moj CV ako se slazem pa ako bude da ce me nazvati,nazvali su me nakon tjedan dana a morda i manje,i evo me.
To sto tebe nisu primili moze bit i zato jer se NOMIS raspada (u biti vec se i raspa) pa masu njih koji su radili u NOMISU sad jos samo rade brojeci dane kad ce biti otpusteni,a samo njih trojica cetvorica je prisla iz NOMIS-ovog offica raditi u VROON,pa je sad tamo velika zbunjoza tako da bi sad vec preporucija da se aplicira VROON-u,ali neznam kakvi ce biti rezultati,cinjenica je da ljudi fali,to je Dalmos spomenija a i ja potvrdjujem a i oni oglasavaju da im treba ljudi,pa i sam san napisa da su mene uzeli sa jednog broda na drugi da bi zakrpali misto.

Eto jesan li se skulira i jesam li dobro objasnija?jesam li sad faca

Ma salan se, ljudi ja bi vam samo tija pomoci, vjerovali vi to ili ne, zato sve ovo i pisem