ANCORAM SOLVERE d.o.o. trazi:

marko_kc_

banana boy
Chief Officer

2nd Deck Officer

3rd Deck Officer

Chief Engineer

1st Engine Officer

2nd Engine Officer

Reefer Engineer

Enviromental Officer

Ventilation Officer

Safety Officer

Security officer

Hotel Manager

Dali su oglas na HZZ.
btw. Jel ko ''poslovao'' s ovom agencijom????

Ima li sta novo u vezi ovih. Danas san nesto nacuja da pregovaraju nesto i za offshore.
E sad ka neka osoba za kontakt spominje se gđa Nency Covic. U threadu o SSM-u spominjala
se neka Nency pa me bas zanima ima li kakve veze jedno s drugim. :rolleyes::rolleyes:

Mene su neki dan zvali za 2nd mate za nekog malog supplyera. Ukrcaj Port Said, ugovor 3 miseca placa 4k dolara ako se dobro sican...

nema nikoga

nema nikoga

Zvao sam nekoliko puta nema nikoga na tel., a mob iskljucen, koja agencija tako radi?

Traze asistente sa iskustvom. Kazu da ubiti imaju i da im je trebalo za offshore neko ko valjda ima minimalno 6 mjeseci. Pa sretno mozda nekom upali.

Traže oni gomilu ljudi, ali ima li tko da je dobio posao preko njih, i tko su oni zapravo?
PojaviÅ¡e se iz ničega i "zapoÅ¡ljavaju" na stotine, a niko za njih nije čuo?

krcaju na fred olsen cruises , uvjet godina dana iskustva na putnicki brod pa onda oni salji to u Norvesku
tako mi je recno , za ostalo neman pojma.

Njihov ured je u Splitu pokraj Cafea Nostradamus kraj HNK. Ova Nency je radila za SSM. Razgovara sam s njom jedanput u vezi kruzera ali ništa od toga bez iskustva na istima.

Njihov ured je u Splitu pokraj Cafea Nostradamus kraj HNK. Ova Nency je radila za SSM. Razgovara sam s njom jedanput u vezi kruzera ali ništa od toga bez iskustva na istima.

Poslao sam im danas papire, vidit cemo sta ce mi odgovoriti, ako odgovore.

ova nensi je prava skola SSMa - mene je prid dvi godine vukla za nos skoro 4 miseca za interview za princess cruzere...da bi mi na kraju rekla da ima za mene odlicne kontejnere...moš mislit... :udriglavom

nazalost sve vise takvih agenata u nas momci jednostavno gubljenje vremena sad svaka druga kuca agencija za ukrcaj kao prije par godina auto kuca na svakom koraku

Bio danas do njih...ne krcaju kadete nikako, trenutno za palubu samo 2/O , 1/O i Master, druge pozicije samo filipe.

Ancoram solvere traži struju za construction vessel DP3,mexico,BOSIET,HUET,DPM KONGSBERG obvezni :uzdravlje

Back