Atmosfera je katastrofa na brodu, naÅ¡i su najgori, Äast pojedincima, mada velika većina rovari protiv svojih ljudi, a to obilato koriste ukrajinci i sve ih je viÅ¡e i viÅ¡e na firmi. To je jedina firma na svijetu gdje kapetani nemaju veze o teretu, ja sam za mjesec dana nauÄio viÅ¡e o teretu nego ova oba kapetana sto su tu preko 20 godina. Drugi barba mi je bio Neven Žižić, veće budaletine, idiota i neznalice nisam vidio. Morali stati, makinja rijeÅ¡ila kvar i krenuli, dosegli brzinu 4 Ävora a on meni prebaci timun na autopilot, ja mu govorim, neka barba da uhvatimo bar 7 Ävoru, neće nam ovako držati da valja, a on kaže, ok, ja se zabunio, drugi sluÄaj sa papirima, ja mu kažem ovom filipincu je istekla liberijska matrikula ima mjesec dana, a on pola sata raÄuna i govori da nije, ja mu kažem neka poÅ¡alje firmi dam poÅ¡alju onaj privremeni jer nam u Tampi dolazi Flag i bit će u problemu, dolazi mi naveÄer u gvardiju i kaže da sam bio u pravu, ali da se on toga prvi sjetio, ja ga sluÅ¡am i nemogu da vjerujem Å¡ta priÄa, a tek kakve pizdarije Äovjek baljezga pred vlastima, neÅ¡to nevjerojatno. Tamo je sve na ćifovima, ako oni znaju barbe mogu mirno spavati, a ako oni neznaju, barba se moze objesiti, jer tamo osim kapetana Toića niti jedan nema pojma nema o teretu, užas, sve je na ćifu. JoÅ¡ drže papirnate karte, jer debilu od inspektora Andrijana KuÄića nemožeÅ¡ objasniti da treba preći na full ecdis, flag inspektor u Tampi mislio da ga zajebajemo kad smo mu rekli da smo joÅ¡ na papirnatim kartama. Ljudi u officeu su nazadni i joÅ¡ u 19 stoljeću po pitanju tehnike.