Atlanship

mogucnosti za napredovanje su bile bolje nego na crude oil tankerima odakle su ljudi bjezali na juice carriere da nebi bili sekondi cili zivot,barem je bilo 2010

ovo sta sam ja pricao se odnosilo na par ljudi koji su u razdoblju 2006-2008 dobili premjestaj na antlanshipa sa crude oil nord flote sad da ne specifiram koja je kompanija,jer je tada tamo bilo tesko avancat,znaci proslo je od toga skoro 12 godina,tamo negdje 2010-2011 su dobili premjestaj na psv flotu, i otada sam izgubio kontakt,ali na psv floti su bili CO...sve mlada generacija u ono vrijeme srednje tridesete godine...

Pozdrav,

Imali netko nekakav koristan email mozda za javit se na atlanship?

Hvala

Lp

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

Traze struju za ukrcaj 29.6. Placa oko $5700, ugovor priblizno 4/2.

Crew@atlanship.ch

Zadnji brod odradio kod njih, bilo mi odlično, hrana, plaća, bio sam 3/O, i bio sam jako zadovoljan. Odradio probni rok, dogovorio s njima brod sredinom lipnja i onda ćorak, avancali 4,5 ukrajinaca mornara za treće i mene zavlačili jedno mjesec dana, zvao ih svaki dan po nekoliko puta, i neće gamad da se javi. Od chiefa i par kolega sam saznao da sam dobio otkaz, ja im poslao mail, napisao im da su neprofesionalni, da nije problem u otkazu, ali su mi mogli to reći čim sam došao kući, a ne mi dati brod i potvrditi ukrcaj, a onda otkaz i to saznam od drugih ljudi. Do dan danas mi nisu ništa odgovorili, a naša stoka u officeu. Ljudi im fali, ali krcaju ukrajince, draži su im nego naši, uglavnom povlašteniji su nego mi.

Atmosfera je katastrofa na brodu, naši su najgori, čast pojedincima, mada velika većina rovari protiv svojih ljudi, a to obilato koriste ukrajinci i sve ih je više i više na firmi. To je jedina firma na svijetu gdje kapetani nemaju veze o teretu, ja sam za mjesec dana naučio više o teretu nego ova oba kapetana sto su tu preko 20 godina. Drugi barba mi je bio Neven Žižić, veće budaletine, idiota i neznalice nisam vidio. Morali stati, makinja riješila kvar i krenuli, dosegli brzinu 4 čvora a on meni prebaci timun na autopilot, ja mu govorim, neka barba da uhvatimo bar 7 čvoru, neće nam ovako držati da valja, a on kaže, ok, ja se zabunio, drugi slučaj sa papirima, ja mu kažem ovom filipincu je istekla liberijska matrikula ima mjesec dana, a on pola sata računa i govori da nije, ja mu kažem neka pošalje firmi dam pošalju onaj privremeni jer nam u Tampi dolazi Flag i bit će u problemu, dolazi mi navečer u gvardiju i kaže da sam bio u pravu, ali da se on toga prvi sjetio, ja ga slušam i nemogu da vjerujem šta priča, a tek kakve pizdarije čovjek baljezga pred vlastima, nešto nevjerojatno. Tamo je sve na ćifovima, ako oni znaju barbe mogu mirno spavati, a ako oni neznaju, barba se moze objesiti, jer tamo osim kapetana Toića niti jedan nema pojma nema o teretu, užas, sve je na ćifu. Još drže papirnate karte, jer debilu od inspektora Andrijana Kučića nemožeš objasniti da treba preći na full ecdis, flag inspektor u Tampi mislio da ga zajebajemo kad smo mu rekli da smo još na papirnatim kartama. Ljudi u officeu su nazadni i još u 19 stoljeću po pitanju tehnike.

Back