B.S.M. Crew Service Centre (Croatia) Ltd ..English

Bok ljudi !!Evo danas me zvalo iz B.S.M. Crew Service Centre (Croatia) Ltd (split) da dođem iduci tjedan na test iz engleskog .Jel itko zna kako izgleda .Jesu osnove engleskog jezika .Dali je pretjerano teÅ¡ko ...nikad nisam bija pa zato pitam .Hvala unaprid ;) Pozdrav

Pa da i ja san ih kontaktira emajlon i odgovorili mi da primaju asistente struje al do 25 godina starosti :confused:
a ja omatorijo:o... Čak je i čuveni Prančijok diga ruke odmene... :(:(:(:(

:(

:(

da to mi je rekla bas ja iman neke srice ako je mozemo zvati srice iman 22 ... Jel trazis sto ili ??? ako ti triba upravo sastavljam popis kompanija pa eto ako os posalji mail u PM da ti cimnem :) Jedino ti tako mogu pomoci ...

Bok ljudi !!Evo danas me zvalo iz B.S.M. Crew Service Centre (Croatia) Ltd (split) da dođem iduci tjedan na test iz engleskog .Jel itko zna kako izgleda .Jesu osnove engleskog jezika .Dali je pretjerano teÅ¡ko ...nikad nisam bija pa zato pitam .Hvala unaprid ;) Pozdrav

Skini si imaÅ¡ tu na forumu marilns test (ako ga nema na forumu ima ga na internetu negdi), rjeÅ¡i par puta i prolaziÅ¡, tamo imaÅ¡ neÅ¡to slično tom testu!! Pozdravi ivanu i pitaj kad će da počnu krcati kadete!!??!!' :kafa

:)

:)

Hvala ti kralju evo bas sam skinija s neta Marlins Test Trainer v1.09.01 ja mislim da je to to...
Budem je pita pa ti javim .Pozz

Ma razumin ja njih skroz-naskroz i joÅ¡ san ih nazva i mala je rekla da su to uvjeti zadani od kompanije i tu se nema Å¡ta viÅ¡e raspravljat... a opet iman dosta frendova pomoraca i kažu mi da znaju za struje dovest likove iz Bugarska i Rumunjska (P&O cruises npr.) koji ne znaju ni žarulju prominit ... a ja kolutan očima...:confused:

Eto san jedino priko Prančijoka dobija nike konkretnije informacije o odnosu naÅ¡ih vajnih agencija prema kadetima tako da mi je situacija jasnija...

Ma razumin ja njih skroz-naskroz i joÅ¡ san ih nazva i mala je rekla da su to uvjeti zadani od kompanije i tu se nema Å¡ta viÅ¡e raspravljat... a opet iman dosta frendova pomoraca i kažu mi da znaju za struje dovest likove iz Bugarska i Rumunjska (P&O cruises npr.) koji ne znaju ni žarulju prominit ... a ja kolutan očima...:confused:

Eto san jedino priko Prančijoka dobija nike konkretnije informacije o odnosu naÅ¡ih vajnih agencija prema kadetima tako da mi je situacija jasnija...

PričaÅ¡ pizdarije. Bugari su najbolji struje na svitu..
Rumunji su ... rumunji :confused::rolleyes:

...ja samo prinosin Å¡ta mi je reka Parvi Električar na Princesu... čak mi je reka da je jedanput doÅ¡a na brod na kojemu nije ni bilo prethodnika (1st ETo.a) i da bi najrađe se maka otalen ..."aku su lagali mene i ja lažen Vas" ...
:kafa

I postavijo bi jedno didaktičko pitanje: U krcaju li čuveni Prančijok&Prančijok Bugare?:hihi Za Rumunjce neću ni pitat...

Sada malo o testu engleskog jezika.

2002 godine, dodjem u Globtik, firmu visokog ugleda i moralnog integriteta, da podignem priznanicu za uniformu i dam sliku za liberijsku pomorsku knjizicu.

Razlog je bio da je BSM Croatia jos uspostavljao ured.

I kazu oni meni da se mora polagati i test iz engleskog. Za uzeti uniformu, je li.

Ok. Kako je moj sin od 4 god bio sa menom, sjednemo mi ispred racunala i on pocme upirat botune, za test pitanja.Nekako mu je A bilo najdraze. I rijesimo test 65%. Eto, toliko otestu.

Sada o Elektricarima.

Dugo godina, su na nasim kompanijama elektricari bili posada. Razlog , zavrsena samo srednja skola. Cijeli istocni blog je imao 5-godisnji fakultet internatsko, pa cak i polu-vojnog tipa. Dakle, oni su bili casnici.

Ne znam kako ovi decki sta sada hoce za kadete. jeli imaju visu ili fakultet, ali sa samo srednjom skolom ( bez omalovazavanja ) nije bas lako.

i Rumunji su jako dobri elektricari. Opcenito.

a opet iman dosta frendova pomoraca i kažu mi da znaju za struje dovest likove iz Bugarska i Rumunjska (P&O cruises npr.) koji ne znaju ni žarulju prominit ...

Neznalica je neznalica, ma koje nacionalnosti bija. Vidija san i nasih elektricara koji su tragedija i kojima ne bi da da zarulju promine. Znan da iden malo off topic ovde, ali mora san se nadovezat na ovo jer san prije desetak dana dobija asistenta struje, Nigerijca. Covik uopce nema nikakvo elektricno obrazovanje, doslovno nista ne zna. Nije mi zna rec ni a o motorima, generatorima...onda san isa na jednostavnije stvari, pita ga o transformatorima, kontaktorima, otpor, kondenzator. Nula bodova. Ajde, Ohmov zakon je bar reka da zna. Zali boze mista za asistenta. U iston portu doma je otisa oiler (isto Nigerijac) kome ne daju da bude asistent struje, a ima diplomu. I sad, ko je tu lud? Sta veze rade...

Tako nekako ispadne. Na nigerijskoj floti sva posada je iz Nigerije, ka i cetvrti makinje i treci kuverte. Tu i tamo uleti i struja njihov. Seniori iskljucivo nasi, indijci ili englezi.

Neznalica je neznalica, ma koje nacionalnosti bija. Vidija san i nasih elektricara koji su tragedija i kojima ne bi da da zarulju promine. Znan da iden malo off topic ovde, ali mora san se nadovezat na ovo jer san prije desetak dana dobija asistenta struje, Nigerijca. Covik uopce nema nikakvo elektricno obrazovanje, doslovno nista ne zna. Nije mi zna rec ni a o motorima, generatorima...onda san isa na jednostavnije stvari, pita ga o transformatorima, kontaktorima, otpor, kondenzator. Nula bodova. Ajde, Ohmov zakon je bar reka da zna. Zali boze mista za asistenta. U iston portu doma je otisa oiler (isto Nigerijac) kome ne daju da bude asistent struje, a ima diplomu. I sad, ko je tu lud? Sta veze rade...

Slažem se sa tobom, nacionalnost nema veze sa znanjem. Po meni postoje dvi kategorije ljudi oni koji hoće učiti i oni koji ne žele učiti.

Da i ja kazem poneku rijec , i mene su zvali pred koji tjedan da dodem u Split na ispit iz engleskoga i evo pred 10 minuta sam ih zvao da im javim da dolazim u ponedeljak 13 na ispit , pa eto sretno ostalima.. ako neko ide dole 13 il je dole mozemo na pice posto sam dole do navecer u 9 mi je vlak , pa ako mi moze netko dati jos koju kompaniju/agenciju u koju bi se isplatilo proci dok sam u Splitu , jer sam inace iz Rijeke pa kad sam vec dole da prodem i split ;)

Back