Breveti -Mjesta polaganja

dbosolt

New member
Pozdrav

Trebao bih sljedeci mjesec polagat znaci Travanji ili Svibanj
ARPA- upravljacka razina
Pruzanje medicinske skrbi - Medical Care

Zna ali netko koje su ostale lokacije gdje se ovo moze polagat a da nije Dubrovnik jer nemaju ovo planirano u 4-tom mjesecu znaci (Split - Sibenik - Rijeka itd.) ili bilo gdje drugo
Ako zna trbao bi mi i broj telefona i ime kontakt osobe

Zahvaljujem

oj turiste,jesi ti na godisnjen ili radis unapredjenje obrazovanja linih pomoraca,ako si ovo drugo,javi se,ali ne veceras

ECDIS brevet

ECDIS brevet

Kolege - jedno pitanje imam.

Zna li ITKO koja je konkretna razlika izmedju dva ECDIS breveta koji su
dostupni na nasim ucilistima?
misli.gif
confused2.gif

Jedan kosta 350â?? i traje 20 sati, a drugi 750â?? i traje 40 sati.

ALI STA TO KONKRETNO ZNACI??!!?

Zva sam agenta, pitam ga koji brevet traze, on vice 'koga boga sad izvode, ECDIS je jedan jedini, nema osnovni, napredni, ovo ono... sta muljaju!?!?'

Pa eto - ako ima netko KONKRETNA saznanja... bija bih zahvalan.

:uzdravlje

Nista, izgleda da nitko nema saznanja.

Sudeci po ovome sta su mi rekli u Adriamare-a OBA ECDIS tecaja su operativne razine za casnike palube, razlika u satnici je zato jer neke firme uvjetuju bas
40 sati tecaja... Sad, koliko je to po STCWu, pojma nemam.

S obzirom da mi trenutno ne rastu novci na grani, polagat cu ovi jeftiniji pa sta Bog da i sreca junacka.

Ni??ta mi vi??e nije jasno ali je taj ecdis brevet stcw requirement. Ja već 6 godina navigan na brodovima sa ton napravom i koristin je ,a neman taj brevet.

Stra??no ??ta jo?? neće izmislit. Mo?žda brevet za GPS.
Nisan se moga ukrcat jer neman brevet za rukovanje gps-om.:mad:

Ni??ta mi vi??e nije jasno ali je taj ecdis brevet stcw requirement. Ja već 6 godina navigan na brodovima sa ton napravom i koristin je ,a neman taj brevet.

Stra??no ??ta jo?? neće izmislit. Mo?žda brevet za GPS.
Nisan se moga ukrcat jer neman brevet za rukovanje gps-om.:mad:
mladi kolega, bez uvrede, ali poznavajuć dosta "magistara" s kojima san dosad naviga, tribalo bi uvest gps familiarisation i gps advance tečajeve.. nemo?? virovat ??ta san dosad do?živija od "mladih snaga".. nije ni čudo ??ta firme tra?že i ecdis i btm i jo?? masu toga..

Back