Dobar dan pomoracnetasi...
Kakvi su uvjeti na chevrona, place, duzine ugovora, mogucnost avancavanja, posade...
srdacan pozdrav
Alo. Ja sam gasista i placa je 7300 $ permanent, 1 AE 8300 $, 2AE 5100 $. Placa raste malo svakom godinom na kompanijii stazom u cinu plus bonus na kraju godine. Ugovori 3.5/3.5 u prosjeku. Radno vrijeme od 6 do 6. Internet ahhhh sad su ugradili Wi Fi ali je brzina ostala ista pa kad se 30 ljudi ulogira navecer opet kao da ga nema. Safety je uvijek tu plus papiri i permiti.
Dolazi 6 novih LNGa tako da se otvara dosta mjesta. Posada sa svih strana svijeta. Englezi, Poljaci, balticke nacije, Indijci, Filipinci, Turci, Angolci i naravno Talijani i tu pocinju problemi. Opcenito mislim da je lakse avancati na palubi jer su ljudi normalniji.Dole u makini ostalo je dosta ovih starijih talijana i njih pucaju razno razni filmovi. Komunikacija i odnosi medju ljudima su veoma losi. Ljude se kao u komunizmu budi navecer da se nacrtaju u makini pa da se na njih dere zbog nekih gluposti. Kad imas tako dobre uvjete moras se zapitati sto onda nije uredu.