Gulf Offshore

mok

2 nd engineer
imam ponudu od firme Gulf Offshore za 2 nd engineera,je li bio iko tamo da mi date koji savjet?,sada sam na Jan De Nulu i mozda bi mi to bila dobra odskocna daska za daljnji offshore.Sto mislite?

Gulf offshore

Gulf offshore

To je OK kompanija. Imat ces permanent ugovor, za pocetak vjerojatno ces biti na floating listi tj stby gdje treba ici kao sto sam i ja za sada. Tamo su od nasih za sada dva kapa i jedan prvi strojar. Uglavnom novi PSV brodovi i par AHTS, sve novijeg datuma. Vidi na njihovoj web stranici pod fleet. To je velika offshore kompanija sa ograncima u Abeerdinu, Norveskoj, Singapuru i kao centrala u Hustonu. Predpostavljam da imas ponudu iz Aberdeena.
Ugovori 4 sedmice north sea i 6 sedmica van north. Odbijace ti za porez i NI oko 30% od plate ali to mozes dobit nazad na kraju financijske godine tj nakon 06.04.2012 ako podneses zahtjev. Malo je komplicirano ali zato u UK imas firme koje se bave time kao npr. Seatax, za sto traze 200 funti.
Posada i oficiri 70% skoti i englezi, ostalo poljaci i balticke zemlje.
Ako ti treba vise informacija javi se na PM.

meni nude ako sam ih dobro razumijo 40000 funti godisnje plus 3500 nekog bonusa na kraju godine za 2 nd engineera

ima li nasih na palubi odi, kakva je situacija za upast, stalno im se javljam ali nema nista

Gulf Offshore

Pozdrav,

Evo da dignem malo temu, zna li tko uvjete za palubu kakvi su?

Mi u Azara-i krcamo na doticnu firmu i ako se ide priko Azara-e na day rate (ali samo traze iskusne s north sea iskustvom jebiga tako je) nude jako dobre uvjete. Zele pretezno nakon probe na njihov ugovor ali ako je covik dpbar i zele ga uzeti moze stalno priko Azara-e. Imamo neke pomorce tako zaposlene i prezadovoljni su a nisu pod UK zakonom. jos da oce kojeg da ubace bez iskustva to bi bila lutrija.

P.S

Inace jako fer firma i dzre se svog ugovora i pokriju uvik sve troskove pomorca.

Pozz

Sent from my iPad using Tapatalk

Mi u Azara-i krcamo na doticnu firmu i ako se ide priko Azara-e na day rate (ali samo traze iskusne s north sea iskustvom jebiga tako je) nude jako dobre uvjete. Zele pretezno nakon probe na njihov ugovor ali ako je covik dpbar i zele ga uzeti moze stalno priko Azara-e. Imamo neke pomorce tako zaposlene i prezadovoljni su a nisu pod UK zakonom. jos da oce kojeg da ubace bez iskustva to bi bila lutrija.

P.S

Inace jako fer firma i dzre se svog ugovora i pokriju uvik sve troskove pomorca.

Pozz

Mislim da bi oni i uzeli bez North sea iskustva ako im ljudi treba.Imam jedan slucaj di su mi prijatelju ponudili posalo(on im aplicira onako cisto uz put) za 2nd.mate a nema North sea iskustvo.Stalno je radija Mediteran,Afrika,Jadran Offshore.

Kolega Irac sa kojim sam bio back to back na lng-u je dobio posao kao 2/O, prvi put na brod sa Dp-em. Koliko moze imat kod njih 2/O DPO?

place na gulfa

place na gulfa

Evo, ja san bi kod njih oko godinu dana za prvega makine i neto placa mi je bila oko 2400 - 2500 funti permanent. firma je ok, fer su prima judima a pobiga san najvise zbog davanja. Svaki misec 1500 GBP sto poreza sto NI (osiguranje). Porez koji je nekih 1000 mozes vratit ako si ima strani porat tokom fin. godine.:uzdravlje

imam ponudu od firme Gulf Offshore za 2 nd engineera,je li bio iko tamo da mi date koji savjet?,sada sam na Jan De Nulu i mozda bi mi to bila dobra odskocna daska za daljnji offshore.Sto mislite?

Placa (neto) ce ti bit manja jer koliko znam na JDN je negdi oko 3500 eura ali je i laksi posal, radno vrime i blizu za putovat ali isto tako je dobra odskocna daska za nabost neki bolji posal.

Placa (neto) ce ti bit manja jer koliko znam na JDN je negdi oko 3500 eura ali je i laksi posal, radno vrime i blizu za putovat ali isto tako je dobra odskocna daska za nabost neki bolji posal.

Na JDN je mjesecna placa za drugoga strojara 4234 Eura bez seniority bonusa. A dali je odskocna daska ili ne sve zavisi...

Ima li ko kakvi update?Kako stoje danas?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja bi reka jako lose. Imaju par brodova konkurentnih al sve oostalo je katastrofa. Ljudi bjeze - glavom bez obzira. U Ozuljku 12 sekonda palube pobiglo na Fletchera.
Jos uvijek drze kao standard ali Sve manje UK pomoraca, sve vise nasih i ukrajinaca. Nije bas med i mlijeko, 9 borodva je vezano pricaju price a place iste od 2015godine.

Poslano s SM-A530F putem Pomorac.net

Ja bi reka jako lose. Imaju par brodova konkurentnih al sve oostalo je katastrofa. Ljudi bjeze - glavom bez obzira. U Ozuljku 12 sekonda palube pobiglo na Fletchera.
Jos uvijek drze kao standard ali Sve manje UK pomoraca, sve vise nasih i ukrajinaca. Nije bas med i mlijeko, 9 borodva je vezano pricaju price a place iste od 2015godine.

Hvala na info.
Imam ponudu za Promise pa se mislim cisto da uvatim Aberdeen iskustvo jer sam dosad bija samo po Africi a od North Sea Njemacka,Nizozemska i Norveska.Di god apliciras trazi Aberdeen experience.Jesi ti na Gulfa?

Hvala na info.
Imam ponudu za Promise pa se mislim cisto da uvatim Aberdeen iskustvo jer sam dosad bija samo po Africi a od North Sea Njemacka,Nizozemska i Norveska.Di god apliciras trazi Aberdeen experience.Jesi ti na Gulfa?

Taj Abeerdeen exp je tako govno to nema veze s vezon. A north sea u zimu je ipak posebna prica. Da ja sam na Gulfa.

Back