cruise line
New member
\Sta je autor htio rec sa ovom temom? Kako su pomorci branitelji vise vrijedni nego pomorci nebranitelji?
Sta sa onima iz prosle revolucije? Jos nisu pomrli?
Sad cemo ovdje napravit nove NOB-ce?
Zar HVIDRA ne ujedinjuje sve branitelje?
Iskreno, bio mi je pun .urac branitelja svog takujina kad su dosli devedesetih na brod, tih godina svasta je navigalo.
Sad ce doc i ovdje?
Zar nisi ti Pancho radio u trogirskom skveru? Neka te vrate na posal, samo nemoj o borbi
Zelim svim pomorcima sritan Prvi Maja, praznik svih sljakera na svitu
Info
Gledam tvoje postove zadnjih dana na nekoliko tema,i jedino sta mogu vidit je destrukcija.
Evo cu ti samo na ovoj temi odgovorit jer mi se sa tebon uopce neda raspravljat,jer to nevodi nicemu.Po tebi ljudi sa srednjom pomorskom i puuuno
godina iskustva nerazume kurca,a ti si se sa dvi godine vise napija sa izvora mudrosti,odma mi je jasno s kakvom osobom pricam koja sebe izdize iznad drugih,na racun toga sta je odslusa dvi godine defacto,u nasem zivotu pomorca beskorisnih stvari.
Sta se tice branitelja,opet trpas sve ljude u isti kos.
Puno ljudi je islo iz ideala,da konacno dobijemo svoju drzavu,di nece neko drugi u tvojoj kuci bit vridniji od tebe,di cemo svi imat iste mogucnosti i ovisit ce sve samo o tebi i o tome oces li radit i znas li radit.
Nije se desilo tako jer je krivousti sa svojim jatacima za vrime rata,svu imovinu sta su stvarali i moji i tvoji starci razdilija gamadi koja se tiskala oko njega.To nije razlog za pljucat po ljudima kioji su stvarali ovu drzavu koja se nazalost sistematski i smisljeno pljacka od olosa kakav hrvatska povjest dosad jos nije vidila.Ljudi su za ovu (ne ovakvu)gubili zivote i zdravlje,a to da ima falsih branitelja to svi znamo,a oni spadaju u skupinu gori navedenog olosa.Ja sam bija po cukama,a onda sam se vratija navigat i od tebe i bilo kojeg hrvatskog gradjanina nisam uzeja nista,a u ovoj temi sta je Pancho otvorija se vidi da nas ima jos.
I na kraju jedina stvar u kojoj se u potpunosti slazem sa tobom da se ka pomorci nesmimo dilit na ove i one nego svi skupa nastojat radit na tome da nam se u ovoj Nasoj drzavi stvore bolji uvjeti za zvanje pomorca.