HydroDive

Jedan ti DSV radi na USAN FPSO, bar je bija tamo. Dva sibencana ako se dobro sican i brod karampana stara ali oni zadovoljni. ne sican se vise detalja

Jedan ti DSV radi na USAN FPSO, bar je bija tamo. Dva sibencana ako se dobro sican i brod karampana stara ali oni zadovoljni. ne sican se vise detalja

Ja mislim da sam vidja te karanpane i na UBITU. Trenutno imaju 2 karanpane sa 4 point mooring, te jedan veci noviji DSV sa DP. Cujen da dobivaju jos dva nova DSV-a. Jedan poljak sta je sa menom dobija je ponudu od neke njihove agencije za te nove DSV-ove. Lova vise nego dobra.
Cini mi se da su ti Sibencani tamo priko Mustre.

Pozdrav :uzdravlje

Prosli misec san srea na aerodromu u nigeriji poljaka 2nd Mate Dpo isa je na njihov dsv ,imaju dsv 96 godiste al kako kaze on u dobrom je stanju i sad dobivaju dsv novi i traze posadu za njega...kako sam ga razumija krca se preko kapetana na brodu jer su b2b dva poljaka tj oni objavljuju oglase na poljskim portalima i ekipa aplicira kapetanu.oficiru vecinom poljaci i ukrainci posada lokalna tu i tamo koji poljak timunjer kao i kuhar ..imaju konobarice ukrainke
ugovori su 6/6 tjedana redovan crew change..
Placa za sekonda dpo 400€ dan sdpo 450€ cif 550€ master 650€
Za sekonda dpo nije potribno dsv iskustvo samo full dp a za ostale je.
Imaju net po kabinama i sat tv ...radi se air i sat diving ..

Slicno mi je i ovi moj poljak reka. A i nasa san jedan oglas di traze poljake i ukrajince i ukrajinske konobarice. :D

Sve u semu zahvaljujem na informacijama.

Zivija :uzdravlje

po officu rade expati ,jer mi je reka da na brod dolaze englezi kao inspektori...btw 2/e sta je samnom bija na brodu isto poljak ide tamo na taj novi dsv
360e p/d ... inace firma ima i par brodova al su neke ramine i placa je daleko niza to su stby ili psv nisam siguran.

evala, evo dobija ponudu za njihov brod HD Pioneer, pa me zanima zna li neko di brod trenutno radi i kakvi su uvjeti, jer san priko neke rekla-kazala price cuja da znaju i kasnit place...
:uzdravlje

Aplicirao sam i ja prije na c-mar, a i kod ovih preko njihove stranice, al nisam nikad dobio odgovor. ja sam cuo da firma nije nesto, al za pocetak dobro. sretno ako upadnes.

Hydrodive

Hydrodive

Postoji već tema za spomenutu firmu ali me zanima ima li netko ikakve informacije o toj firmi, možda i o brodu HD Enterprise?

Hvala

Back