informacija za D4

R13Ka

New member
pozdrav svima,
polozio sam ispit za D2 te trazim ukrcaj na bilo kakav brod.otvorila mi se mogucnost da idem preko sezone na turisticki brod ( bolje i to nego da sam doma za stec bilo kakvo iskustvo) te me interesira da li mi se ti mjeseci provedeni na turistickom brodu priznaju u onih 6 mjeseci kojih moram imati za polaganje braveta D4? unaprijed se zahvaljujem

pozdrav svima,
polozio sam ispit za D2 te trazim ukrcaj na bilo kakav brod.otvorila mi se mogucnost da idem preko sezone na turisticki brod ( bolje i to nego da sam doma za stec bilo kakvo iskustvo) te me interesira da li mi se ti mjeseci provedeni na turistickom brodu priznaju u onih 6 mjeseci kojih moram imati za polaganje braveta D4? unaprijed se zahvaljujem

Svaka čast majstore triba radit jedino se tako napreduje..Nakon 6 mj imaÅ¡ pravo tj uvjet za izač na Kormilarski ispit a nakon dodatnih čini mi se 6 ili 12 mj imaÅ¡ pravo izač na ispit za kapetana do 50 brt.Ukrcaj se Å¡ta je prije moguče jer če ti prije 6 mj proč :D netrebaÅ¡ čekat dan zaposlenja a ako imaÅ¡ pomorsku Å¡kolu možda bolje da ideÅ¡ za vježbenika palube pa i prije dođe duga..ali sve jedno kako god odlučio sretno. Živili :uzdravlje

hvala na odgovoru, nadam se da ću upast makar na to ove sezone

Bitno ti je da to plovilo na kojem budes bude registrirao kao brod odnosno upisan u brodski registar
vecina guletra je u registru jahti a to se ne priznaje za kormilarski ispit

Back