Slušaj, nemoj filozofirati - postavio sam pitanja onako kako su mi prenešena - pa pokušaj odgovoriti na njih, onako kako bi odgovorio da si ti bio na ispitu.
Pusti sad šprice.., o tome možemo poslije..,
Btw, ne okida Å¡price nikakva elektronika - barem na mom brodu - nego se same okidaju na odreÄ‘enom tlaku kojeg stvara visokotlaÄna pumpa goriva - negdje 400 bara ili viÅ¡e, ovisno o makeru. A na brodovima koje imaju elektronsko upravljanje ne radi se o Å¡pricama koje poznajemo - nego je u pitanju FIVA valve (fuel injection valve) i drukÄije radi u odnosu na Å¡price na starijim motorima.
Ovdje tražim odgovor - kako u biti ide regulacija - što radi AVR, a što GOVERNOR - i tako, te stvari.
Gavro zovu da hidro blasting unit nece da radi i da elektronika ne daje gas
odem vidim ,MVM je botor sa vt pumpom i kutija ima neku plocu i m mali dc motoric koji daje gas
kazem im ja imate gas ali nemate dire ...muk
dodu brazilci strojari ,nista im nije jasno jedino ovom iz panama ovi nesto razumi
ajde gren pomoc kazem daj donesi filter goriva i zraka ,oba prominim u gorivu filter ajme ..
ali opet trokira motor nemirno radi na full gas,ajmo skini usis turba jeli blokala turbinica nisu dugo duperali motor,da nije wastegate otvoren ,sve ok
vrti se turbo KKK ko zvecka...
ok daj kljuc 19 daj gasa do pola i jednu po jednu spricu laskaj dovod ,na dvi sprice kad laskas i gorivo sprica vani ne minja se zvuk motora
znaci tu smo blokane sprice,probam dat pun gas pa stisnit navoj da nebi slucajno tlak i kolicina goriva probila i da sprica proradi kad nista
kazem prvom kolumbijcu daj skini te sprice i testirajte ih ,rastavite ocistite ,potopite u alkohol i vrati nazad nema djelova,mozda koju sajbu uvalit
sprica ka od golfa duje...malo veca
kaze on meni ali mi nemamo,pa sta mi to nemamo ima radiona svega,kaze on u cudu mi nemamo tester za sprice svi motori su CR-9komada
je tad se sitim stvarno nema tester ni mehanicke sprice na brodu,svugdi trcemo s laptopom...
pa kad smo kod VT pumpe jesu li i kod tebe ovi VMV motorici?