Jadroplov kadetura?

TheBold0ne

New member
Poštovani,
Zanima me kakvo je danas stanje u Jadroplovu? Pisalo se lani da je jako loše, a zvali su me za ukcaj kao kadeta palube. Krcali bi me do kraja mjeseca, pa sada neznam da li da ih odbijem i cekam nesto bolje ili da prihvatim s obzirom na situaciju na tržištu rada. Diplomirao sam Pomorski fakultet u Splitu ove godine. Hvala

Nije toliko lose koliko se govori da je,meni je prijatelj tamo odradio kadeturu kaze da se satra od posla ali bar je rijesija sta se tice kadeture i nije mu kasnila placa ka sta su svi govorili.Sve u svemu ako imas siguran ukrcaj zasto riskirat i izgubit to?;)

Ja san cua isto od jednog sekonda makine da placa mu ne kasni više

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

Iznajmili su sad brodove po dosta vecin vozarinama nego prije.Placa ne kasni(kasni jedino i to dosta isplata leave pay koji se isplaciva nakon iskrcaja s broda).Digli su kredit,tako da je za sad situacija koliko toliko stabilna.

Ka i na svakome brodu ako se ne pazis i opustis previše mozes izgubit glavu lagano.Nazalost cuja sam i ja sta se dogodilo ali nikad nije izaslo sta je bilo i ko je kriv.Safety first i pazi na sebe to je sve sta ti mogu rec

Ima 2 godine san isa ka mornar na jadroplova...ugl. nije za preporuku osim ako ne moras...ima tu jos dosta za pricat ka pranje kuverte po jebenoj kisi...itd...

Back