matrikula....breveti....

guste89

New member
Pozzz ljudi ako ko zna koliko dode izdavanje matrikule ljecnicki i koliko dode izdavanje braveta na luckoj te koliko se otprilike ceka da ih isprintaju....zahvaljujem

Pozzz ljudi ako ko zna koliko dode izdavanje matrikule ljecnicki i koliko dode izdavanje braveta na luckoj te koliko se otprilike ceka da ih isprintaju....zahvaljujem

evo frisko od jutros

brevet - kopija osobne , kopija uvjerenja , uvid u orginal , 70 kuna taksenih markica , 20 kuna za platit , slika
matrikula - zahtjeva valjani ljecnicki pregled , obavezno D2 ili temeljnu sigurnost , kosta 100 kn nema taksenih markica i isto treba slika, obavezan uvid u svjedodzbu o zanimanju.
ljecnicki pregled - ovisi od doktora do doktora al najcesce od 400 do 700 kuna , moguce obavit u jednom danu al neki doktori zajebaju pa moras vise puta doc itd.
cekanje breveta meni reklo oko 15-tak dana s tim da valja dosadivat i zvat ranije jer gotova redovita procedura je da ih zagube pa moras cekat dok ih prodanu i te sheme... nadam se da sam pomoga :cool:

evo frisko od jutros

brevet - kopija osobne , kopija uvjerenja , uvid u orginal , 70 kuna taksenih markica , 20 kuna za platit , slika
matrikula - zahtjeva valjani ljecnicki pregled , obavezno D2 ili temeljnu sigurnost , kosta 100 kn nema taksenih markica i isto treba slika, obavezan uvid u svjedodzbu o zanimanju.
ljecnicki pregled - ovisi od doktora do doktora al najcesce od 400 do 700 kuna , moguce obavit u jednom danu al neki doktori zajebaju pa moras vise puta doc itd.
cekanje breveta meni reklo oko 15-tak dana s tim da valja dosadivat i zvat ranije jer gotova redovita procedura je da ih zagube pa moras cekat dok ih prodanu i te sheme... nadam se da sam pomoga :cool:

znaci po brevetu 100 kn iman ih 4,5 napraviti plus 700 ljecnicki=oko 200 eura....kako su skromni :D usput fala na informaciji

gdje mi u rijeci preporucujete da radim lijecnicki... drugim rijecima gdje je najjeftiniji i koliko kosta

evo frisko od jutros

Samo jedna digresija, nisu taksene marke, nego drzavni biljezi;)

matrikula

matrikula

Da li mislis da bi svjedodbu trebao dati da mi je upisu u matrikulu ?
pozdrav !

valjda da, nisam dosada nikada radio ovo, pa me zanima, jer na kapetaniji su mi rekli da ne moram ??
Posto tek sad radim matrikulu, a svjedodbe od skole mi nisu stigle, da li da pricekam svjedodbe pa sve zajedno posaljem ? ?

Last edited:
Trebao bi to upisat, posalji i matrikulu, i ljecnicki, rodni list, ako imas i svjedodzbu zavrsene osnovne skole, potvrdu o nekaznjavanju, o prebivalistu, medunarodnu vozacku, vizu za Angolu i na kraju i racune za sve to sta si napravio, firma ce ti to isplatit u roku dva mjeseca sigurno. Ukoliko ne isplate, javi se opet na forum za savjet, ljudi su ovdje otvoreni, zeljni pomoc i tolerantni po svakoj osnovi. :uzdravlje

Back