ovisi jesi li pu??ija vrhove ili li??če???![]()
Droga test se NE radi za matrikulu, ako se nije nesto promijenilo....Droga test se radi za ukrcaj, na zahtjev kompanije...
...Ne znam točno ali su mi rekli da za joint i do 3 miseca posli pušenja ti mogu nać u mokraći ????????
a odakle ti molim te ta konstatacija ???????
DROGA TEST - OBAVEZAN NA LJEČNIČKOM PREGLEDU ZA MATRIKULU !!!!!!!!!!!!
Ne znam točno ali su mi rekli da za joint i do 3 miseca posli pu??enja ti mogu nać u mokraći ????????
Medscreen dolazi na tankere ili na sve brodove??Bravo, lipo ucite omladinu..
A moj st hooligan, jesi in dava da nose botilje od radenske pune tvoje pisine nabrod... Reci in neka drze u frizideru, a obavezno kad Medscreen doje napravit unanounced test, neka ugriju na 36.8, kako nebi bilo sumnjivo, a... A onome barbi od 120 kila sta gleda u manigu dok pisaju, neka recu da okrene glavu, jer da je mali sramezljiv...
Ajte momci ostavite se ovakvih pizdarija i nemojte vise uopce pisat ovakve postove jer ono sto vas ceka u slucaju ovakvog kemijanja nije nimalo smisno...
Ne trebas me moliti, dovoljno je pitati...
Konstatacija je iz vlastitog iskustva. Buduci da sam bio u slicnim diemama kada sam radio matrikulu, vrlo dobro se sjecam da droga/alkohol test nije bio potreban...sto je i logicno. To bi bilo isto kao da ti daju da puses alko test da bi izvadio vozacku...di je tu logika...
Ali, zbog toga sto sam vadio matrikulu prije xy godina, i zbog toga sto je malo logicnih stvari u nasem zakonodavstvu, naglasio sam ako se nesto nije promijenilo.
Dovoljno jasno?
I, btw, THC je moguce naci dugo u mokraci jer se talozi u masnim naslagama...i naravno da ovisi o kolicini, ucestalosti, vremenskom periodu pusenja, organizmu, tezini, kolicini masnih naslaga, masu faktora...
NE MOLIM JA NIKOG NI? TA OSIM DRAGOG BOGA
A ja ti isto iz svog iskustva govorim da kad sam i??a prvi put u ?životu radit matrikulu, bez da me je iti jedna kompanija poslala, dakle sam o svom, mora sam napravit DROGA TEST.....
Zatim nakon ??ta mi je isteka taj lječnički pa onda obnova istog, ponovo DROGA TEST..........prvi sam radija u ZD a sljedeći u ST
E pa sad vi "lupajte praznu slamu" ode i dalje, ka' ??ta znate čim neko napi??e svoje iskustvo, odma mu "skakat" u usta