National Marine Dredging Company

Traze prvog(2nd) i drugog(3rd) makine za novogradnju TSHD.. brod navodno jos u skveru ali bi se pocelo odmah sa poslom.
Pricao sam sa covjekom, nudi vece place od JDN i kaze da se moze dogovorit oko novca.
Za mene jedino ne odgovara rotacija od 2on - 1off mjeseca jer trenutno imam 6 - 6 tjedana.
Traze ljude sa iskustvom na dredgerima.. ovo im je prvi TSHD a inace imaju brdo cuttera.
Pa ako netko hoce nek se javi, ako ste mu zanimljivi, brzo ce nazvat..

Ravi Ranjan Pratap rrp@nmdc.ae

Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk

Nudi "dogovor" ali ne manje ili jednako kao na JDN, pricamo o mjesecnoj placi ako izbacimo ugovor iz price..
Znaci, on tvrdi da ce dat bolju ponudu od JDN... Ja sam mu rekao da u tom slucaju treba biti vise pd 4500€/pm na sta je potvrdno odgovorio..
Razisli smo se na rotaciji iako mi je rekao da rade na implementaciji 6 - 6 po uzoru na JDN i Boskalis..

National Marine Dredging Company

2/1 ugovor na hoperu mu je malo neizvediv, koliko ja znam smjena će bit 6/6 tjedana. A i plaća je u Dirhamima a ne u Eurima, tako da ti plaća ovisi o tečaju koji je sada trenutno katastrofa.

Sent from my iPad using Tapatalk

Last edited:
Sve je moguce, kazem, nisam ulazio u nikakve detalje sa njim zbog tog njegovog spominjanja 2/1 ugovora.. slazem se da je za nekakvu rotaciju to neizvedivo.

ajdmo napisat nesto

moj poznati ide na tu firmu imaju pat kodama TSHD u orderu from IHC koland
prvi je zaplovio brodi su 6000m3 do 10ym3
prvi je s wartsilama cpp i elekricnom pumpom dredge lp jet sve vfd

ugovori su 2/1 i za prvog maknje koji pokriva kapa je 6000eur permanent plus godisnji bonus koji je 1 do 3 place osnovice nekih 3000eur
holandezi su na intervju mahom ekipa koja je bila na dredging pa drill i sad je nazad na dredging
svi brodi su predvidzeni za rad u toplim morima tj u zaljevu..

ovo za ugpvor triba jos vidit kako ce to radit....

jo sjedan problem placa je u lokalnim novcima na banci u abu dabi i to onda to ond amjenjas i saljes
kazu d asamo prvi put ides na banku za sve sredit nakon toga to ide automatizmom ali ulate stizu s tvom racuna u abu dabi
prijavljen si da dole zivis i imas rezidance pass

kad bude vis einfo javim se s detaljima...

ajdmo napisat nesto

moj poznati ide na tu firmu imaju pat kodama TSHD u orderu from IHC koland
prvi je zaplovio brodi su 6000m3 do 10ym3
prvi je s wartsilama cpp i elekricnom pumpom dredge lp jet sve vfd

ugovori su 2/1 i za prvog maknje koji pokriva kapa je 6000eur permanent plus godisnji bonus koji je 1 do 3 place osnovice nekih 3000eur
holandezi su na intervju mahom ekipa koja je bila na dredging pa drill i sad je nazad na dredging
svi brodi su predvidzeni za rad u toplim morima tj u zaljevu..

ovo za ugpvor triba jos vidit kako ce to radit....

jo sjedan problem placa je u lokalnim novcima na banci u abu dabi i to onda to ond amjenjas i saljes
kazu d asamo prvi put ides na banku za sve sredit nakon toga to ide automatizmom ali ulate stizu s tvom racuna u abu dabi
prijavljen si da dole zivis i imas rezidance pass

kad bude vis einfo javim se s detaljima...
Ne trebas zivit doli...dobijes residence vizu sa kojom radis i njihov ID card i normalno imas racun na kojoj hoces banci...ja ga otvorio ali ga nazalost ne koristim

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

Sorry sad sam vidio do kraja...tocno je sto si napisao da si prijavljen kao da doli zivis..sorry

kad bude vise info napisat ce mo....
uglavnom rade jos par brodova ,namjenskih za radit u toplom moru...
ovo im je prvi hoper i nemaju posadu za njih jer su sve cutteri,holandezi su im tehnical department...
ihc reklamira njihove brode kao custom build..
inace ihc ima cijenu 50% vecu nego pula ili spanjolska...

Pa slusaj moze i to provjereno...dosta je pomoraca iz hondurasa otvorilo racune i znam 100% da nako primljene druge place jedan je dobio limit od 10000$ na kartici...po tome su isplativi....kreditima i karticama pogotovo ako su firme registrirane u UAE

kad bude vise info napisat ce mo....
uglavnom rade jos par brodova ,namjenskih za radit u toplom moru...
ovo im je prvi hoper i nemaju posadu za njih jer su sve cutteri,holandezi su im tehnical department...
ihc reklamira njihove brode kao custom build..
inace ihc ima cijenu 50% vecu nego pula ili spanjolska...
Spavo sam na jednoj njihovoj accomodation barzi a i onaj veliki katamaran cini mi se sa se zvao Swift je napadnut u Jemenu a prije 2 godine su ga uredivali u DMC Dubai...ove hopere nisam cuo ali sam kazes da im je ovo prvi

ajmo ovako

hoper im je nov 6000m2 ,wartsila elektro propulzija pumpe i thrusteri sve VFD
brod radzen u IHC custom build ,djeluje strasno kvalitetno,kazu da je to naj brod u ovom trenutku u svojoj klasi
ugovor za prvog zamjena kapu je 2/1 miseca ali put je uracunat u vrijeme na brodu max 2dana
ima se stednja koja je 10% place prvu/drugu godinu ,trecu je 12.5% i cetvrtu je 15% i nadalje isto
sve solde se uzima kad se ode s firme ,placaju postotak od basic pay sta je oko 400-600eur misec
daju bonus ovisno o ocijeni jedna do tri place sta je 4do 12teur godinje ukoliko si ok
posao je u abu dabi i bahrain tu su im projekti
ima se medical
placa je u nacionalnoj valuti na njihovoj banci koju ti pretvaras u eur i saljes kuci a iznosi 6000eur permanent,nemojte pitat jos kako
dobije se permenet viza za boravak doli

holandezi su ti koji vode tehnical

navodno tako je receno izlazi im jos 5 brodova svi THD i trebat ce ljudi s iskustvom

kapo i barba rade 6/6 neznam placu navodno 7-7.5teur i zato prvi pokriva kapa kad id edona i zove 1sr eng/re;iver c/eng

Back