Evo iz mog iskustva nista posebno, neznam sto imas od iskustva,ali s obzirom da ides za kadeta od tebe ne moze puno trazit
Vec sam bacio upozorenje ovdje jednom, ljudi ne padajte na te sheme da ce te dobit avancamenat, jer trenutno su na NCL aktivne ready liste (oni koji su na NCL znaju sto znaci) i tamo ima masu onih koji su na cekanju za trece itd.
Sad sam imo kadeta na brodu kojemu je obecano mnogo toga,ali na brodu te pita samo sto ti pise u ugovoru, jos je bio par brodova treci i nisu ga htjeli avancat....dobro razmislit....
Da se ukljucim....
Evo ja odradio taj interview sa Perezom pred jedno 15 dana.
Nis specijalno tesko ako znas eng dosta dobro,opcenito odnos oficira,barbe,zasto NCL,nes o safetyiju,sve skupa trajalo jedno 45 min.
Odmah slijedeci dan mi javili da sam primljen za zaposljavanje u NCLu,i da kad se otvori mjesto da me zove.
Rekli mi unutar mjesec,mjesec i pol.
Ugovor je 6-2-6....daa...malo puno,ali i to sam voljan ako cu tim putem na cruisere.
Taj ugovor prvo za kadeta2 mj,pa ako sve ok onda 2nd avancas.
Koliko sam ja cuo,nije nes tesko avancat kad se ukrcas za kadu,ali opet tu sam drugacije cuo,ko zna vise.
Ja imam visoku,visu(jos 2 ispita),porucnicki,LNG kadeturu, 11 breveta i sve sam pokusao i izgleda da je to jedini nacin da ujdem na cruisere,nema druge.
Eto to je ono sto ja znam....

Javim ako bude sta novo.