Nove dopune zakona o pomorstvu stupaju na snagu

Status
Not open for further replies.
...Zao mi je sto nisam bio ozvucen jer bi ga sad mogao strpat u remetinec, ali Sud nevjeruje rijecima pa nemogu nista, a ima tu jos dosta toga....

Ne bi ga uspija strpat nigdi. Ako procitas zakon o kaznenom postupku vidit ces da ako odluku o tom snimanju nije donio istrazni sudac takav dokaz bi na sudu bio izuzet.

Turist!skidan kapu:uzdravlje

uz malu opasku ja iman i koju medicinu vise (u brazilu polazes sve ponovo jedanput godisnje ili max svake dvi godine)
moga bi zaminit marasovica sa svojim putim medicinama

wolf11

ti si junac,mlado june koje zna sve:o)(moderatori molim vas ne brisite)

ides na prvi balun letis u sesnaesterac i bivas pokosen i padas:udriglavom
samo u ovoj igri ti ne sviraju penal

s obzirom na prikazane ocjeni imas neko zrno u glavi! bravo ;):

u zivotu a pogotovo na brodu sutra moras biti spretniji i lukaviji
ne skaces na prvu i neitas se
tako puno lakse ces prolazit i napredovat ovo ti vridi svugdi a pogotovo u nekoj maloj zatvorenoj sredini kao sta je brod

kolege nismo jer nisam na brodu i nisam pomorac a jos manje treci kuverte:D

svako dobro puno lukavosti, razumjevanja i srice kad dodes na brod:uzdravlje

zasto vrijedjas? Ovdje sam naveo u par postova iskustva koja sam ja imao s Tomasevicem. A i ja sam se szalazio na svakakve nacine i provodio svakakve lukavstine, nekad manje a nekad vise zavisi kako je bilo potrebno, samo mu nisam htio iz inata platit a mogao sam. Zasmetalo me je kad si ga naveo kao pozitivca, a najveci je sljam na faxu, da nije ne bi mu vise nego prepolovili satnicu i doveli ga tu gdje sad je, a o kupovini ispita necemo, to je posebna prica. Eto toliko o tome. A znam ja dobro kako se moram ponasati na brodu i kako sustav funkcionira i bez tebe, ali u svakom slucaju hvala na savjetu. Pretpostavio sam da si treci casnik ne samo po nazivu vec iz postova gore jer vidim da dosta znas o pfst-u, a i turistu si naveo da imas polozene brevete iz medicine, osim ako se ovdje ne zajebajes ili lazes, no to je sad tvoja stvar! Lijep pozdrav

Ne bi ga uspija strpat nigdi. Ako procitas zakon o kaznenom postupku vidit ces da ako odluku o tom snimanju nije donio istrazni sudac takav dokaz bi na sudu bio izuzet.

To nisam znao. Znaci sve bi bilo uzalud......

btw Vucino, kako ti znas ko je tomasevic, ali si sa njin ovce pasa? a to da svaki qrcevi smjer moze dobit brevete, to je teska pizd.... sta ja ne bi moga onda medicinu ic predavat u skolu, iman basic i advanced, slusa san sve sta i likari[/QUOTE]

PSP nije smjer za qurac, ja sam imao sve premete kao i nauticari, 3 brodostrojarska predmeta (dvoje strojeve u Orsulica i termodinamiku u Jurisica), 3 predmeta od peita (elektrotehnika, i dvoje elektoenergetske sustave u profesorice krcum) i jos 5 ispita sa menadzmenta. Sve skupa 51 ispit u 4 godine. Polozio sam 50, ostao jos jedan, a i taj cu brzo. A PSP je iza BS, najtezi smjer po predmetima na PFST, a ako ne vjerujes otidji na fax (dekanat ili tajnistvo) pa pitaj, tako da nisi u pravu kad kazes da je PSP za onu stvar, jer nam onda ne bi po zakonu mogli dati diplomu nauticara da nismo imali sve nauticarske predmete koji su bili iste tezine kao i nauticarima. Kod Lusica, Bilica, Bielica, Dvornika, Belamarica smo imali isti tretman kao i nauticari, nisu nam popustali ako si mislio na to, tako da ti ta tvrdnja ne stoji! Lijep pozdrav i mirno more

btw Vucino, kako ti znas ko je tomasevic, ali si sa njin ovce pasa? a to da svaki qrcevi smjer moze dobit brevete, to je teska pizd.... sta ja ne bi moga onda medicinu ic predavat u skolu, iman basic i advanced, slusa san sve sta i likari[/QUOTE]

PSP nije smjer za qurac, ja sam imao sve premete kao i nauticari, 3 brodostrojarska predmeta (dvoje strojeve u Orsulica i termodinamiku u Jurisica), 3 predmeta od peita (elektrotehnika, i dvoje elektoenergetske sustave u profesorice krcum) i jos 5 ispita sa menadzmenta. Sve skupa 51 ispit u 4 godine. Polozio sam 50, ostao jos jedan, a i taj cu brzo. A PSP je iza BS, najtezi smjer po predmetima na PFST, a ako ne vjerujes otidji na fax (dekanat ili tajnistvo) pa pitaj, tako da nisi u pravu kad kazes da je PSP za onu stvar, jer nam onda ne bi po zakonu mogli dati diplomu nauticara da nismo imali sve nauticarske predmete koji su bili iste tezine kao i nauticarima. Kod Lusica, Bilica, Bielica, Dvornika, Belamarica smo imali isti tretman kao i nauticari, nisu nam popustali ako si mislio na to, tako da ti ta tvrdnja ne stoji! Lijep pozdrav i mirno more[/QUOTE]

zasto vrijedjas? Ovdje sam naveo u par postova iskustva koja sam ja imao s Tomasevicem. A i ja sam se szalazio na svakakve nacine i provodio svakakve lukavstine, nekad manje a nekad vise zavisi kako je bilo potrebno, samo mu nisam htio iz inata platit a mogao sam. Zasmetalo me je kad si ga naveo kao pozitivca, a najveci je sljam na faxu, da nije ne bi mu vise nego prepolovili satnicu i doveli ga tu gdje sad je, a o kupovini ispita necemo, to je posebna prica. Eto toliko o tome. A znam ja dobro kako se moram ponasati na brodu i kako sustav funkcionira i bez tebe, ali u svakom slucaju hvala na savjetu. Pretpostavio sam da si treci casnik ne samo po nazivu vec iz postova gore jer vidim da dosta znas o pfst-u, a i turistu si naveo da imas polozene brevete iz medicine, osim ako se ovdje ne zajebajes ili lazes, no to je sad tvoja stvar! Lijep pozdrav

To nisam znao. Znaci sve bi bilo uzalud......

btw Vucino, kako ti znas ko je tomasevic, ali si sa njin ovce pasa? a to da svaki qrcevi smjer moze dobit brevete, to je teska pizd.... sta ja ne bi moga onda medicinu ic predavat u skolu, iman basic i advanced, slusa san sve sta i likari

PSP nije smjer za qurac, ja sam imao sve premete kao i nauticari, 3 brodostrojarska predmeta (dvoje strojeve u Orsulica i termodinamiku u Jurisica), 3 predmeta od peita (elektrotehnika, i dvoje elektoenergetske sustave u profesorice krcum) i jos 5 ispita sa menadzmenta. Sve skupa 51 ispit u 4 godine. Polozio sam 50, ostao jos jedan, a i taj cu brzo. A PSP je iza BS, najtezi smjer po predmetima na PFST, a ako ne vjerujes otidji na fax (dekanat ili tajnistvo) pa pitaj, tako da nisi u pravu kad kazes da je PSP za onu stvar, jer nam onda ne bi po zakonu mogli dati diplomu nauticara da nismo imali sve nauticarske predmete koji su bili iste tezine kao i nauticarima. Kod Lusica, Bilica, Bielica, Dvornika, Belamarica smo imali isti tretman kao i nauticari, nisu nam popustali ako si mislio na to, tako da ti ta tvrdnja ne stoji! Lijep pozdrav i mirno more[/QUOTE][/QUOTE]

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back