ODEBRECHT Oil & Gas Company !

Koji bi po vama bili top 5? (drilling)

Jako tesko za reci, ovisno o departmentu...dali je Marine, Drilling, Subsea...nema firme koja je za sve najbolja, recimo Ensco je ajmo rec los, ali u Angoli za Subsea placaju ludilo...dok Odfjell za Subsea placa bitno manje tako da je tesko reci...

Ima li netko kontakt od ove kompanije za slati cv I isplatI li se uopce slati cv nama iz masinskog odjeljenja....... sa tankera I slicnih morskih vozilica, znaci bez off shore iskustva?

Imam malo off road iskustva ako to moze pomoci :-)

Ti Shark nemas blage veze o cemu pricas ,Odebrecht daje trenutno najbolje uvjete zajedno pored Gruppo R i Seadrilla nemoj tu solit pamet drugima po forumu...

@KIKI75
Ajme kako lupetas da to nije normalno...
Netko ti je dobro napunio glavu sa tim Odebrechtom i lazes,petljas,seres po forumu iznoseci neistine.

Nisi mi odgovorio na moje pitanje upuceno tebi...ako DPO kao sto kazes tuce 18000 USD permanent koliko tuce SDPO na tom bajnom Odebrechtu?Molim te napisi mi da li ima dodatnih bonusa na tu placu?Podijeli malo jos koju laz tu sa nama na forumu.

Imas li mozda kakav savjet kako upasti na taj tvoj Odebrecht???
Kako dobiti posao tamo?

Last edited:
Ima li netko kontakt od ove kompanije za slati cv I isplatI li se uopce slati cv nama iz masinskog odjeljenja....... sa tankera I slicnih morskih vozilica, znaci bez off shore iskustva?

Imam malo off road iskustva ako to moze pomoci :-)

@KIKI75
Evo svi smo se napalili na Odebrecht i place koje se tamo nude.
Daj malo pomogni nam sa kojom kontakt adresom da posaljemo CV.

@KIKI75
Evo svi smo se napalili na Odebrecht i place koje se tamo nude.
Daj malo pomogni nam sa kojom kontakt adresom da posaljemo CV.

Nema problema samo pitaj evo ti adresa ...i ne lupetaj u prazno zajedno sa svojim advokatom Kiletom

Alice Pereira (alicepereira@odebrecht.com)

Aline Costa (alinecosta@odebrecht.com)

Kelly Silva (kellysilva@odebrecht.com)

Karine Ferreira Bessa (karinebessa@odebrecht.com)

Nema problema samo pitaj evo ti adresa ...i ne lupetaj u prazno zajedno sa svojim advokatom Kiletom

Alice Pereira (alicepereira@odebrecht.com)

Aline Costa (alinecosta@odebrecht.com)

Kelly Silva (kellysilva@odebrecht.com)

Karine Ferreira Bessa (karinebessa@odebrecht.com)

Ha,ha,ha...dobar si, nema sto...
Informacije su ti malo zastarile, jedno nekoliko godina...

@KIKI75
Nisi mi odgovorio koliko prema tvojim saznanjima ima SDPO na Odebrechtu ako DPO ima 18 K$?
Daj lupetaj jos malo, bas me zanima...

@KIKI75
Nisi mi odgovorio koliko prema tvojim saznanjima ima SDPO na Odebrechtu ako DPO ima 18 K$?
Daj lupetaj jos malo, bas me zanima...

Shark ne uzbudjuj se pitaj Kileta koliko ima SDPO na Odebrechtu ti i on ste najveci tandem na forumu kad je jedan online onda je i drugi ...hehe samo mi nije jasno da niste skupa u kabini ?

Shark ne uzbudjuj se pitaj Kileta koliko ima SDPO na Odebrechtu ti i on ste najveci tandem na forumu kad je jedan online onda je i drugi ...hehe samo mi nije jasno da niste skupa u kabini ?

Auuuu....kakav promasaj....ha,ha,ha....Kileta nikada u zivotu nisam vidio...
Daj lupaj jos malo, pocinje zaista biti smjesno...

Jos mi nisi odgovorio na moje pitanje za SDPO-a?
Znas li mozda placu za neki drugi rank na Odebrechtu?

@KIKI75
Ma Kile ti je ljubomoran sto posto zato sto taj tvoj frend DPO tuce vecu lovu na Odebrechtu od njega.

Ja vas samo motrim.

Cim dodje prava adresa, odmah udaram send I gotovo.

Stvar rjesena.

Nego cega 18 000?

18 000€£$¥?

Ja vas samo motrim.

Cim dodje prava adresa, odmah udaram send I gotovo.

Stvar rjesena.

Nego cega 18 000?

18 000€£$¥?

@antezd
Kaze KIKI75 da je zelembaca i to permanent...18000...DPO...koja lova stari...

Pa to mi nije nikako jasno kako ja kao SDPO na ODB imam manju lovu od tog tvog frenda koji je DPO???

Pa nije to losa placa shark.

Jos se dolar dize i sve je blize 6kn.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Super je to lova...samo sto je zamisljena...Evo vidis sto pise Kile...
On je SDPO na Odebrechtu pa nema tu placu...Sad mi nista nije jasno...
Nego idem poslat mail onoj Karini Bessi sto je stavio kontakte KIKI75.
Kaze Kile da je ona glavna za ukrcaj.

Pa to mi nije nikako jasno kako ja kao SDPO na ODB imam manju lovu od tog tvog frenda koji je DPO???

Kile,
Ali taj njegov frend je od pocetka na firmi i ima sve moguce bonuse...Ti vjerojatno nisi od pocetka na Odebrechtu.

sramota na sta je spala ova rasprava...dajte pomozite ljudima s informacijama kako upasti u taj bajni drilling...koga briga ko koliko zaraduje...i koliki mu je

Super je to lova...samo sto je zamisljena...Evo vidis sto pise Kile...
On je SDPO na Odebrechtu pa nema tu placu...Sad mi nista nije jasno...
Nego idem poslat mail onoj Karini Bessi sto je stavio kontakte KIKI75.
Kaze Kile da je ona glavna za ukrcaj.

Evo I ja cu.
Ja cu joj staviti u cv da moze 10k permanent

Back