Odjfell Drilling

Odfjell drilling

Odfjell drilling

Evo ako već nemamo temu i o ovom Odjfellu neka bude sada. Slučajno lutam po netu pa vidim traže dosta ljudi, možda netko bude imao sreće.
Vacant positions

Odfjell drilling ima najjace place u ovoj bransi. Nemoze se upasti bez iskustva u offshore tj drilling-u. Imaju dosta drillshipova u africi i koliko mi se cini 2 novogranje u koreji Semi-subove.

Last edited:
Odfjell drilling ima najjace place u ovoj bransi. Nemogu je upasti bez iskustva u offshore tj drilling-u. Imaju dosta drillshipova u africi i koliko mi se cini 2 novogranje u koreji Semi-subove.

Ne lupetaj...
Kratko i jasno...Odfjell nema najjace place u drillingu.
Imaju samo dva Drill Shipa i to u 40 % vlasnistvu od kojih jedan radi u Tanzaniji, a drugi u Brazilu te 4 semi suba od kojih je jedan novogradnja u fazi zavrsteka u Koreji. Zbog nedavnog incidenta izgleda da ce primopredaja te novogradnje kasnit nekoliko mjeseci.

Istina nema najbolje placa u Drill sektoru,ali je medu top 5.(provjereno).Kako cujem od mojeg frenda sto je tamo dosta drze do ljudi(niko nije dobio otkaz iz nekih gluposti kako znaju neke firme radit,putuju Business clasama(bar visoko pozicionirani clanovi posade za ostale nisam siguran)... i dosta pogodnosti nude svojim zaposlenicima.To je moje saznanje o doticnoj firmi.

Imam par prijatelja tamo a i sam sam imao ponudi za deepwater stavanger. Firma je po meni dobra i placa koju sam dobio na mail nije nista vauuuuu prema OR koji je po meni osobno posto sam
Vec tamo bolja i sigurnija firmA
Samo Moje misljenje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odfjell Drilling (UK) Ltd.

Bergen House
Crawpeel Road,
Altens Aberdeen AB12 3LG
Scotland
United Kingdom

Tel: +44 (1)224 856000
Fax: +44 (1)224 856001

careers@odfjelldrilling.com

Odfjell Drilling

Hotellgata 2
N- 7500 Stjørdal
Norway

Tlf: +47 55 99 89 00
Fax: +47 55 92 10 89
email@odfjelldrilling.com

moze admin temu primistiti u offshore grupu,da se ne gubi ovdje? hvala

https://www.youtube.com/watch?v=e0p8j8qGNJI

Thank you for your application for the position of ROUSTABOUT - UK, NORTH SEA.

After reviewing your application we regret to advise you that we will not be progressing with your application for this position.

In the meantime may we wish you every success and thank you for the interest you have shown in working for Odfjell Drilling.

Yours sincerely

HR RECRUITMENT (UK)

Last edited:
Back