Oil Ring Offshore

Status
Not open for further replies.

Astoria

New member
Molio bih ekipu koja radi offshore drilling,deck crew,catering........da mi se jave na private mail.Naime volio bih znati za koju kompaniju rade i na kojem su podrucju i koliko hrvata rade s njima.

Molio bih ekipu koja radi offshore drilling,deck crew,catering........da mi se jave na private mail.Naime volio bih znati za koju kompaniju rade i na kojem su podrucju i koliko hrvata rade s njima.

Tko pita, u koju svrhu?
UDBA, OZNA, SIS, MUP ili mozda porezna?
Stavljam se u poziciju ljudi sa platformi, nakon 4 ili 6 tjedana rada prva stvar koju urade kad dodju doma jest da se javljaju Astoriji i ispunjavaju njegov upitnik!

Poslano, jos sam ti napisa i koja mi je lova.Zaboravija sam ti napisat da od Hrvata na brodu ima njih 5 od kojih ne mozes sastavit jednog pravog.

Last edited:
Astoria

Astoria

@Astoria
Malo si prefiški ovdi , a nastupaš ka 50 cent Sheratonu u Zagrebu..aj pošaljite mi sve to na PM,pa onda otvoriš drugu temu , e sad me zanima ovo pa mi i to pošaljite .
Teško da češ dobiti ikakve info . Daj se malo upoznaj sa ljudima , a predstavi i sebe .
A reka ti je i ovaj ne bi škodilo Dobar Dan,Hvaljen Isus..itd

A FRENKIE, dajem all in , da će te pojesti za doručak u bilo kojoj tematici od zbivanja u zemlji do zbivanja u svijetu. Od davne povijesti do dana današnjeg . Ne bi ja baš ovo " ..a koja si mi Hrvatina:udriglavom?
Počni malo čitati druge ,pa možda i nađeš odgovore od nazad dvi godine a za koje ti postavljaš pitanja ovih dana!!
Aj pozzzz @Astoria i postani mi prijatelj:p

Last edited:
Frankie,a koja si mi ti HRVATINA?:udriglavom
Frenki je Hrvat a ne Hrvatina, sa 14 godina isa na gostovanja po bivsoj Jugi biza od kuce i iz skole,bija zatvoren u Beogradu 1988 radi paljenja jugozastave na utakmici Crvena Zvezda-Hajduk
HRVATINE su brajo u Remetincu, Salzburgu i ostalim prenocistima..
I ajde se sam kazni, jer cu ti ja doc pa cu te kaznit za ove rici sta ih pises na forumu, jes cuja sokole.. :mad:

Status
Not open for further replies.
Back