OPITO trening centar Hrvatska

Dalmos

New member
Sa ovon krizon u offshore industriji slobodno mogu jos 2-3god.sadi kumpire na toj ledini,da Bog da se ja varan ali mislin da ce ova kriza i otpustanje ljudi jos trajat.....
Ujedno san ima priliku gledat kod prof.Grzana doma ovu dokumentaciju dok je jos bila u povojima i imam za ideju samo rjeci hvale i mogu reci ako se ovo sve ostvari da ce biti puni pogodak,ali kao sto sam rekao kriza jr jos uvijek na offshore trzistu.....

A moje misljenje je, nevezano direktno na ovaj clanak, da su nanjusili dobru $£€, zato se hrpu centara i otvorilo po Jadranu. Al ako se nastavi ovakav trend, za 20godina ce sedam pomoraca bit na dvadeset centara.
Juznjak, isplati im se i da offshore bude jos 10g u banani.
10 pomoraca treba odslusat tri tecaja za obnovit klasu (4000kn s popustom x 10= 40 000kn) pa racunaj. U Dbk sam jedva mjesto nasao a u grupama nas je bilo po 15-20, ako nisu koje milionce okrenuli, nisu nista.

Dobro si uspija kolega, tko zna Å¡to će biti za pet godina? garantirano će izmisliti joÅ¡ neÅ¡to

U svakom slucaju super vijest i dobro za nas pomorce i nadam se da ce se sve ovo ostvariti na dobrobit svih nas.
Dobro ce biti sto ce i neki pomorci koji ne zele ploviti sigurno naci koje misto na kraju u doticnom centru.

Neka im je sretno u realizaciji i svake pohvale.

Ovo je odlična stvar za sve pomorce a i Å¡ire, Å¡teta Å¡ta neće bit gotov prije nego mi istekne bosiet,
Dobro se neko i uputija radit ovo, svaka čast

Daj Bože da uspije!
Nenu nisan vidija ima priko dvaest godina, onda smo nosili neku drugu vrstu trliša...
Ovo bi moga bit pravi čovik u pravo vrime. Kad ga vidin, sitit će se.
Sritno!
P.S. valjda će bit i Guinnessa, da dojam bude potpun :uzdravlje

Ja se nadan necemu na razini trening centara u Aberdeen-u. Drago mi je sta je moj prethodni komentar nasmija kapa Vrgoca :) s obzirom da citate nase komentare zelim da ono sta ste rekli u razgovoru za pomorac.net i ostvarite.

Pozdrav svima

Evo danas sam bio u Splitu Na prezentaciji novog trening centra koji ce se otvorit za dobrobit svih pomoraca RH.

Evo i link na clanak ispod.

Ja osobno mislim da je ovo super super vijest za sve nas pomorce koji rade na offshore kao i za sve druge grane pomorstva.

Bas me interesira vase misljenje kolege.

Neno Vrgoč: Od Čaporica ću napraviti europski pomorski centar > Slobodna Dalmacija

Sent from my iPhone using Tapatalk www.pomorac.net
oce li to sefe, je ima kakvih novitadi za ovo ili pisi propalo...

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Back