Dike ima li tko vise informacija o polaganju kapetanskog u rotterdamu ili engleskoj. Informacija tipa koliko traje,kosta itd.??
Koliko cujem od ljudi sa Rijeckog faxa sljedece godine bit ce u Rijeci tecaj od 3 mjeseca za one sa navigacijom i iskustvom i 6.000 eura u zepu da pristupe.
Detalje neznam ali nadam se da nisu kafanske price!
Pozz
Jako zanimljiv post![]()
Mislim da bi ga narocito Foranin volia procitati![]()
Neznam od koga ste to culi na Rijeckom faxu, jer tamo sam doslovno svaki dan i raspitivam se o toj temi neprestano ali na Rijeckome faxu svi to poricu. Popricao sam nekidan i sa kapt. Glazarom a i s dekanom sam bio naceo malo tu njihovu rak ranu...ali nista. Prije tri dana sam ponovo zvao Zagreb i razgovarao sa gosp. Rokom Mrvicom i iz Ministarstva i on mi je rekao sledece: Nista vam ne mogu jos reci....zovnite me pred ljeto. On kaze da ako bi sta bilo bilo bi na jesen iduce godine...ali ponavljam '' ako bi sta bilo ''. Eto stvarno dakle neznam otkuda vama te informacije....daj Boze da sta bude...ali dok se to desi ja cu mozda i zavrsit tu drugu godinu. U svakom slucaju bez obzira na cijenu i koliko mi fali do kraja ja bih se odmah priklonio tom kursu....a jos i ovo da ne zaboravim....gosp. Mrvica mi je rekao da nama koji trenutno polazemo ispite na faxu bi se trebali priznati na tome tecaju....tako da u svakom slucaju bit ce mi lakse. Lipi pozdrav svim pomorcima na forumu.Koliko cujem od ljudi sa Rijeckog faxa sljedece godine bit ce u Rijeci tecaj od 3 mjeseca za one sa navigacijom i iskustvom i 6.000 eura u zepu da pristupe.
Detalje neznam ali nadam se da nisu kafanske price!
Pozz
A ima ko da zna nekog da je bio gore u Nizozemskoj da je to prosa?
Ja sam spreman i tamo ic ako ovdje nepromijene zakon.
I da si normalan bi poludio!!!!
Prika, u CG nema ubrzane vi??e. Imaju samo IMO tečaj za CHOFF/2ndENG unlimited, traje cca 6 tjedana, tro??ak oko 4000e, dva puta godi??nje u veljači i rujnu.Je li istina, tako sam čuo da kod nas brza vi??a ko??ta 12000 e u Crnoj Gori 6000 i je jo?? priznato po stcw ?