Posao,Kormilar

• Thread starter Thread starter ante 1983
  • Start date Start date
A

ante 1983

Guest
...pozdrav ekipa...recite mi ako ko zna jel ukrcaje ko naše kormilare...svaka informacija je dobrodošla...unaprid...Hvala...

Poslano s ALE-L21 putem Pomorac.net

Cuneus u Splitu...mali brodovi do 4000gt jedna stiva...nema gvardije,timuna,radno vrijeme 8-17kofi tajm u 10 i 15 po pol ure na mostu,8 clanova posade,subota popodne i nedjelja slobodno svaki vikend,company policy...dosada...javi se Jadranki....samo uguglaj.

Tptlk 2 via Desire 816

Nema mazaca,kapo je sam doli...barba,prvi,drugi,kapo,kuhar i dva kormilara...7 clanova,na nekim i sest s tim da je i kogo za kormilara

Tptlk 2 via Desire 816

Cuneus u Splitu...mali brodovi do 4000gt jedna stiva...nema gvardije,timuna,radno vrijeme 8-17kofi tajm u 10 i 15 po pol ure na mostu,8 clanova posade,subota popodne i nedjelja slobodno svaki vikend,company policy...dosada...javi se Jadranki....samo uguglaj.

Tptlk 2 via Desire 816

...hvala puno bobby...svejedno bude li Å¡ta od posla ili ne...a ako bude imaÅ¡ večeru...uživaj stari...i joÅ¡ jednom hvala...

Ma no frks...ovdje su filipi i nasi u omjeru 50% jedni i drugi s tim da s njima nisu zadovoljni...ugovori su 2mj on 2 off,ili 3-2...

Tptlk 2 via Desire 816

Ma no frks...ovdje su filipi i nasi u omjeru 50% jedni i drugi s tim da s njima nisu zadovoljni...ugovori su 2mj on 2 off,ili 3-2...

Tptlk 2 via Desire 816

...ti navigaješ tu...jesi zadovoljan...

Dosada ziva,vrijeme nikako ne ide...imas zatvaranje i otvaranje stive,vez,odvez ako je navigacija dan...nemas gvardije,timuna...radno vrijeme ti je do 17,prvi i drugi lupaju 6-6 u portu ako se radi nocna ako ne, dnevnica svi,pa ako je lijepo vrije uspijes nesto i opiturati...nije lose,ne dira te nitko,dva ste na palubi zajedno radite a posla nema...svoje odradis,imas svoju kabinu i wc/kupatilo,eventualno ga dijelis ako su kabine spojene...ja sam uletio na zamolbu,ali ne znam hocu li nazad,ne sto se posla tice nego imam druge ponude za drugo zanimanje...

Tptlk 2 via Desire 816

Dosada ziva,vrijeme nikako ne ide...imas zatvaranje i otvaranje stive,vez,odvez ako je navigacija dan...nemas gvardije,timuna...radno vrijeme ti je do 17,prvi i drugi lupaju 6-6 u portu ako se radi nocna ako ne, dnevnica svi,pa ako je lijepo vrije uspijes nesto i opiturati...nije lose,ne dira te nitko,dva ste na palubi zajedno radite a posla nema...svoje odradis,imas svoju kabinu i wc/kupatilo,eventualno ga dijelis ako su kabine spojene...ja sam uletio na zamolbu,ali ne znam hocu li nazad,ne sto se posla tice nego imam druge ponude za drugo zanimanje...

Tptlk 2 via Desire 816

...ok...fala stari...pogledat ću...ako dogovorin ukrcaj...ka Å¡ta san i obeća...imas večeru...uživaj

A kakva vecera,samo se ti zaposli...mozda mene dodjes zamijeniti,tko zna..do 1.9 je ugovor nama dvojici...

Tptlk 2 via Desire 816

Pozdrav,

Evo ako je ko voljan jos malo opisat posao manjim brodovima, jeli se drze rotacije 3-3, 2-2 ili se produzuje/zovu te ranije i slicno, kolike su place, vidim da se plovi mediteran/ nord Europa koliko se stoji u portima, ima li internet na brodu itd. Zahvaljujem unaprijed. Pozdrav!

Back