A
ante 1983
Guest
...pozdrav ekipa...recite mi ako ko zna jel ukrcaje ko naše kormilare...svaka informacija je dobrodošla...unaprid...Hvala...
Poslano s ALE-L21 putem Pomorac.net
Poslano s ALE-L21 putem Pomorac.net
Cuneus u Splitu...mali brodovi do 4000gt jedna stiva...nema gvardije,timuna,radno vrijeme 8-17kofi tajm u 10 i 15 po pol ure na mostu,8 clanova posade,subota popodne i nedjelja slobodno svaki vikend,company policy...dosada...javi se Jadranki....samo uguglaj.
Tptlk 2 via Desire 816
Ma no frks...ovdje su filipi i nasi u omjeru 50% jedni i drugi s tim da s njima nisu zadovoljni...ugovori su 2mj on 2 off,ili 3-2...
Tptlk 2 via Desire 816
Dosada ziva,vrijeme nikako ne ide...imas zatvaranje i otvaranje stive,vez,odvez ako je navigacija dan...nemas gvardije,timuna...radno vrijeme ti je do 17,prvi i drugi lupaju 6-6 u portu ako se radi nocna ako ne, dnevnica svi,pa ako je lijepo vrije uspijes nesto i opiturati...nije lose,ne dira te nitko,dva ste na palubi zajedno radite a posla nema...svoje odradis,imas svoju kabinu i wc/kupatilo,eventualno ga dijelis ako su kabine spojene...ja sam uletio na zamolbu,ali ne znam hocu li nazad,ne sto se posla tice nego imam druge ponude za drugo zanimanje...
Tptlk 2 via Desire 816