posao na jahtama

Iskusna stjuardesa trazi posao za sezonu 2013

Iskusna stjuardesa trazi posao za sezonu 2013

Imam jednu prijateljicu koja trazi posao na jahtama kao stjuardesa.
Ima iskustva u Italiji na jahtama, ima basic training i pomorsku knjizicu i lijecnicki, 33 godine odlican talijanski i engleski.

Radim uslugu prijateljici pa ako neko ima posao bilo trenutno ili trajno neka je kontaktira 095 529 2898

Evo jedne ponude iz Viking recruitment-a

An ETO is required to join a 110m+ Motor Yacht as soon as possible. Candidates must be hands on and hold extensive experience on cruise/passenger ships or yachts over 100m+.

STCW95 including Security Awareness and ENG1 Medical is essential. Salary in Euros along with rotation of 4 months on/2 months off. If you are looking for a new role and available for employment apply today!

If you are interested, please forward me on a copy of your most up to date CV along with details on your current situation/availability.

Look forward to hearing from you.

Kind Regards,

Rebecca Mackenzie

Senior Marine Recruitment Consultant

P.S. Prednost imaju električari koji imaj HV certifikat.

Hi Filip, i hope all is well, I wouldn't normally e-mail you so quickly after the last one but I have an urgent request for a Captain's position and I was just wondering if you knew of anyone that may be interested. (Captains jobs seem to be quite rare these days)

49*Meter Sailing Yacht
Start date Immediate
Salary $12 K US for Captain and $5.5 to $6K for Chief Stew or Chef.
*
Kind regards.
Joe Hodgson.

UK Mobile. +44 771 363 5381.
*
Follow me on twitter. https://twitter.com/joe4crew
*
iPhone App (please download my app for job updates)
*
Android App (please download my app for job updates)
*ozdrav svima . Evo dobio ovaj mail samo nezz dal je prevara ili ne.

Trazim naseg,Hrvata ch.eng,
Nisam agencija,posao je tu, ja samo pomazem prijatelju jer im je frka da nadju nekoga.

Mora imati bar godinu iskustva na jahtama i tu nema odstupanja! Ch.engineer< 3000 KW iliti mali kapo...
40 metra jahta,vecina nase posade i nas kapetan. Jahta vec ima par chartera ugovorenih, trenutno u italiji i placa je 6000 eura dok si na jahti.Inace se rotira 2-2.
Znam da nije placa neka ali za pocetak je tako ,a kasnije tko se dokaze i pokaze,na njemu je sve....Tu su i charteri.
Oglas je hitan i istice za 5 dana.

Moj mail za contact fiume78@gmail.com

Inace poz svima jahtasima i ostalima i drzite mi se !

Da odgovorim na prethodnu temu o Jou Hodgsonu,
Joe Hodgson, joe4crew je ok covjek i koga moze uvaliti ce ga.Ja sam preko njega zaposlio 2 decka dosada. Malo je neprofesionalan i to ali je ok i nije prevara.
pozz

Pozz svima,
U vezi gornjega posla,nasli smo decka i otputovao je danas, pomocu ovoga foruma.Hvala svima na ponudama i sretno.

Ljudi moji evo i ja da kazem koju Yahting je takav poso da to stvarno nije za svakoga tu se covjeek ili pronadje ili ne pronadje ko ima familiju zenu , curu bilo sta da ga veze i do koga mu je stalo bolje i da ne pokusava jer nema tih para za koje se vrijedi SVEGA odreci , pisem jer sam i sam godinama u jahtingu i ne bi nikome preporucio . Na druge vrste brodova ti bar otprilike znas kad ces doma kolko si na brod mozes naci neki dobar ugovor sve to na jahti jee skoro pa nemoguce a o tome sta radis mogo bi danima pisati a mogu i samo napisati SVE, pametnom dosta . Ipak nije sve tako crno moze puno toga da se nauci i ko oce svijet da vidi i obidje to je najbolja varijanta jer to je vise poso na kraju nego na moru . Jahting donekle moze bit podnosljiv ako neki mladim par radi zajedno na istoj jahti i tako skupa odrade neko vrijeme . U svakom slucaju nije poso za duze staze , robovi modernog doba okovani zlatnim lisicama ma iako su zlatne ipak su lisice a najescete se govana ka nikad nidje a to ne mislim samo figurativno nego i bukvalno.Ma uostalom ako koga sta zanima neka pita . Zivili vi meni i sa srecom .

Malo iz vlastitog iskustva

Malo iz vlastitog iskustva

Nakon jednog ugovora na superjahti, a za koji dan ponovno idem, mogu se sloziti sa temeljnom porukom od dva posta prije.
Moja najveca zamjerka (refereriram se na jahtu na kojoj plovim od 134 m i njenu pricu) je da nema prave podrske sa kraja,sami narucujete dijelove iz svog opsega poslova,kontaktirate potencijalne dobavljace,trazite minimalno tri ponude a potom se (nakon odobrenja kapetana ili sa kraja) borite da purseri ishode pravovremeno placanje da bi ste iste u nekom razumnom roku mogli dobiti.Nema osobe koja bi se on shore bavila vec definiranom narudzbom osim kad su u pitanju stvarno jace svote i nekakvi popravci i slicno.
Kako je jahta privatno vlasnistvo i nije u stalnom charter-u onda se i taj budzet obnavlja (lova nadoponjuje) kako se predstavniku vlasnika prohtije.Postoje ugovori sa par dobavljaca u biznisu gdje mozete dobiti robu odmah po narudzbi,tj. bez cekanja jer je placanje u roku od 30 dana pa tada to funkcionira.Inace je never ending posao provjera je li placeno,kada ce biti,ima li novca itd.Ovaj financijski dio doduse ne obavljam ali sam indirektno vezan u taj ciklus jer bez upiranja sve to stoji i ne dogadja se.
Mozda nije tako svugdje u jahtingu,ali meni nakon 12 godina kruzera je to stepenica na dolje u organizaciji,ne misleci pritom da stednjom radnih mjesta (bez skladistara i purchase odjela na kraju isl.) drugi ne bi mogli obavljati ovo ali kad sve stane i ceka na placanje (po 5-6 tjedana) a dobavljac zeli novac unaprijed jer nema ugovora da bi poceo spremati narudzbu.Da ne govorim kad je oprema iz Europe a mi na Novom Zelandu.I tako u krug.
Sve se to obavi ali eto meni nije legla ta vrsta administracije kad sam pristao doci za sefa struje.

Pije se previse,safety je los (nisam dobio safety shoes nego MUSTO patike i Clarks deck shoes kad sam se ukrcao,nemam kombinezon nego polo i t-shirt majice i kratke cargo bermude).Kad nema gostiju svi su u japankama-meni ne pada napamet sigurniji sam u patikama.
Ljudi se ne zadrzavaju jahta je tri godine stara a samo je jedan kapo od pocetka na njoj -ostali pocevsi od kapetana,prvih makine,sefova struje su maksimalno-sudeci po slikama i izjvama Filipa koji su tamo od dana jedan-ostali prosjecno 2 ugovora.

Back