postovanje svima

gunny76

New member
evo jedno pitanjce dragi prijatelji nakon poduzeg izbivanja radi bolesti.

dali neko zna kojim slucjem ili ima kakvu info o firmi AUROKANA s.p. iz slovenije navodno krca ljude na brodove ako ko ima kakvu info Bio bi ZAHVALAN

evo jedno pitanjce dragi prijatelji nakon poduzeg izbivanja radi bolesti.

dali neko zna kojim slucjem ili ima kakvu info o firmi AUROKANA s.p. iz slovenije navodno krca ljude na brodove ako ko ima kakvu info Bio bi ZAHVALAN

nisam čuo za njih zaista,a živim u sloveniji...prvi glas čujem,morao bih malo pitat kolege ako znaju

aurokana s.p.

aurokana s.p.

sad sam završio razgovor sa ovom slovenskom firmom, oglas objavljen na moj-posao.net
Å¡alju na platforme varioce, čistače...početna plaća 2K ojra već idući mjesec 4-5K putni troÅ¡kovi, hrana i sve to...28 on/28 off
i naravno traže 250 eura da im se donese za Å¡to navodno izdaju račun i po dolasku na radno mjesto dobivaÅ¡ pare natrag na temelju tog računa. kažu da rade za nekakvu američku...neÅ¡to na slovenskom...firmu tako da nisam dobio ime nikakve konkretne firme da ih provjerim.
bilo bi lijepo kad bi bila istina. zna li netko nešto više?

Ja znan jednu urokanu... Za ovo nikad cuja a ni google ne govori puno. Jesi dobro ime napisa?

je ime je tocno to ti je oglas na Moj Posao ali sam tio prije prije nogo eventualno nazovem vidit dali netko ima kakve info vezane uz tu firmu.

ev ja zva i tražu usput 250EUR za radnu dozvolu hahahaha:p

Dakle odma triba navest da su to lopovi, jer cim si ga nazva prvi put i on odma trazi pare to su onda poveci lopovi skupine 1, a ako trazi na razgovorima poslije onda su lopovi skupine 2.

Inace ja bi to odma stavia pod FAKE agency.

Pozz

Dakle odma triba navest da su to lopovi, jer cim si ga nazva prvi put i on odma trazi pare to su onda poveci lopovi skupine 1, a ako trazi na razgovorima poslije onda su lopovi skupine 2.

Inace ja bi to odma stavia pod FAKE agency.

Pozz

ev ja zva i tražu usput 250EUR za radnu dozvolu hahahaha:p

evo oglas i u sloveniji ima samo ovdje govori da samokao daje informacije

posredovanje informacij - salomon.si

hahaha baÅ¡ sam ih sada iÅ¡ao zvati da vidim Å¡ta će mi reći,počela mi odmah prodavati maglu da bi radio kao varioc na platformi za 2000eur i da bi za par mjeseci napredovao do 7000eur! Pitam je do koje bi pozicije napredovao da je malo testiram a ona se počela izmotavat da bi kao varioc kada bi se naučio poslu imao tolike pare. A kako se tek zbunila kada sam je pitao na koje kompanije krca! Kaže da krca da 20 kompanija i da mi ne može reći na koje! hahahaha man'te se ćorava posla!

evo oglas je ukinjen sa portala moj posao :)
dobar početak,a mislim da ći i kaznu dobiti onaj tko je dao oglas ;)

Sve sta smo ode postigli od prijateljstva, pomoci jedni drugima, savjetovanje i slicno je manje vazno jer najvaznije je da smo stali na kraj i da stajemo prevarantima koji zele na racun nas pomoraca uzeti pare. Takbe triba odma sankcionirati.

Velika pohvala svima jer bas je uzitak vidit kako smo slozni (bar neko u ovoj drzavi)

:uzdravlje

evo oglas je ukinjen sa portala moj posao :)
dobar početak,a mislim da ći i kaznu dobiti onaj tko je dao oglas ;)

hahahaha ja sam poslao mail redakciji portala Moj posao nakon šta sam vidio oglas. Ako nekog zanima prenosim ga u cijelosti:

Poštovani,

Ovim putem se želim požaliti na VaÅ¡u nestručnost koju sam do sada osporavao jer sam mislio da ste ozbiljan portal. Ali ozbiljan portal nije onaj koji objavljuje bilo kakve neprofesionalne i Å¡toviÅ¡e,prevarantske oglase! Naime,danas je izaÅ¡ao oglas pod nazivom: ''Djelatnici za rad na prekooceanskim brodovima i naftnim platformama (m/ž)''. Oglas je postavila kvazifirma Aurokana s.p. iz Slovenije. Kao Å¡to znate, agencije koje posreduju pri ukrcaju pomoraca ili njihovom informiranju nebi smjele tražiti novac za svoje usluge jer imaju ugovore sa brodarskim firmama na koje krcaju pomorce. Oni traže 250 eura za izradu radne dozvole i za konzultiranje! Sada se pitam dali mogu imati povjerenja u Vas i vaÅ¡e oglase jer je očito da postavljate oglase a da ni ne znate tko stoji iza tih oglasa i dali je to kakva prevara ili nije!

S poštovanjem,

Alen K.

hahahaha ja sam poslao mail redakciji portala Moj posao nakon šta sam vidio oglas. Ako nekog zanima prenosim ga u cijelosti:

Poštovani,

Ovim putem se želim požaliti na VaÅ¡u nestručnost koju sam do sada osporavao jer sam mislio da ste ozbiljan portal. Ali ozbiljan portal nije onaj koji objavljuje bilo kakve neprofesionalne i Å¡toviÅ¡e,prevarantske oglase! Naime,danas je izaÅ¡ao oglas pod nazivom: ''Djelatnici za rad na prekooceanskim brodovima i naftnim platformama (m/ž)''. Oglas je postavila kvazifirma Aurokana s.p. iz Slovenije. Kao Å¡to znate, agencije koje posreduju pri ukrcaju pomoraca ili njihovom informiranju nebi smjele tražiti novac za svoje usluge jer imaju ugovore sa brodarskim firmama na koje krcaju pomorce. Oni traže 250 eura za izradu radne dozvole i za konzultiranje! Sada se pitam dali mogu imati povjerenja u Vas i vaÅ¡e oglase jer je očito da postavljate oglase a da ni ne znate tko stoji iza tih oglasa i dali je to kakva prevara ili nije!

S poštovanjem,

Alen K.

Svaka ti cast na ovom maillu

Kad si kroz Sibenik javi na Pm i imas pice a ako je vrime rucka imas i rucak

tip je dosta čudan mijenjao je dosta imena svojim agencijama taj Knežević

evo nešto što sam našao,jebat ga neki ga pljuju a neki hvale...
pa sad vidite,ali ja nebih sigurno išao kod njega...

Ljudi, ova firma AUROKANA, je u jednoj godini, več barem četri puta promjenila ime i telefone.
Bili su: SEBULBA, HIDALGO, LEVANT, IMPERIA.

Forum

Back