evo jedno pitanjce dragi prijatelji nakon poduzeg izbivanja radi bolesti.
dali neko zna kojim slucjem ili ima kakvu info o firmi AUROKANA s.p. iz slovenije navodno krca ljude na brodove ako ko ima kakvu info Bio bi ZAHVALAN
Ja znan jednu urokanu... Za ovo nikad cuja a ni google ne govori puno. Jesi dobro ime napisa?
ev ja zva i tražu usput 250EUR za radnu dozvolu hahahaha![]()
Dakle odma triba navest da su to lopovi, jer cim si ga nazva prvi put i on odma trazi pare to su onda poveci lopovi skupine 1, a ako trazi na razgovorima poslije onda su lopovi skupine 2.
Inace ja bi to odma stavia pod FAKE agency.
Pozz
evo oglas je ukinjen sa portala moj posao
dobar početak,a mislim da ći i kaznu dobiti onaj tko je dao oglas![]()
hahahahahahahahaha vrhhda ni to firma od one babe iz Slovenije sta baca uroke za offshore?
po toj cifri od 250 EUR bi mogla bit ona jer za non-offshore uroke uzima manje...![]()
evo oglas je ukinjen sa portala moj posao
dobar početak,a mislim da ći i kaznu dobiti onaj tko je dao oglas![]()
hahahaha ja sam poslao mail redakciji portala Moj posao nakon šta sam vidio oglas. Ako nekog zanima prenosim ga u cijelosti:
Poštovani,
Ovim putem se želim požaliti na VaÅ¡u nestručnost koju sam do sada osporavao jer sam mislio da ste ozbiljan portal. Ali ozbiljan portal nije onaj koji objavljuje bilo kakve neprofesionalne i Å¡toviÅ¡e,prevarantske oglase! Naime,danas je izaÅ¡ao oglas pod nazivom: ''Djelatnici za rad na prekooceanskim brodovima i naftnim platformama (m/ž)''. Oglas je postavila kvazifirma Aurokana s.p. iz Slovenije. Kao Å¡to znate, agencije koje posreduju pri ukrcaju pomoraca ili njihovom informiranju nebi smjele tražiti novac za svoje usluge jer imaju ugovore sa brodarskim firmama na koje krcaju pomorce. Oni traže 250 eura za izradu radne dozvole i za konzultiranje! Sada se pitam dali mogu imati povjerenja u Vas i vaÅ¡e oglase jer je očito da postavljate oglase a da ni ne znate tko stoji iza tih oglasa i dali je to kakva prevara ili nije!
S poštovanjem,
Alen K.

Svaka ti cast na ovom maillu
Kad si kroz Sibenik javi na Pm i imas pice a ako je vrime rucka imas i rucak
a bome cu sad i ja reagirat prema moj posao portalu...
poslano!