Pravila foruma

sea_st

Prvi kuverte
Mole se svi clanovi foruma da postuju pravila, tj da ne srozavamo "reputaciju foruma".
Glavna ideja foruma je da si medjusobno pomognemo sa savjetima, da razmjenjujemo misljenja i dosta dugo se to postivalo.
U zadnje vrijeme se krenilo nekim drugim vodama i stoga smo odlucili "banirati" sve one za koje mislimo da sa svojim postovima i/ili privatnim porukama vrijedjaju druge.

Jos jednom bi zelili naglasiti da razlog baniranja nije izrazavanje misljenja (zato i sluzi forum), nego vrijedjanje....

Hvala na razumijevanju.....

Last edited:
Zahvaljujem na razumijevanju,ja sam pitao u vezi hepatitisa i nitko tko ne zeli odgovoriti ne mora se ni javljati a kamo li vrijedjati.

slazem se u potpunosti, tu smo da si međusobno pomognemo koliko mozemo, kad nas vec svi drugi muzu ka kravu muzaru :-)

btw...zasto nema opcija "prijaviti moderatoru"...? ili ima a nisam je vidija!?

btw2...nije me bilo misec-dva i malo sam provrtija unatrag...neugodno me iznenadilo da je onaj thread sa prosvjedom zakljucan i da su se svi onako obrusili na onog "bojana"....

nisam vidija nikakvo posebno vrijedjanje a Bojanova pitanja su jednim dijelo dosta razumna...samo mi ne izgleda da je razuman nacin na koji su se svi obrusili na njega...

skeptika ce uvik bit a u ovom stadiju, mislim da je puno vaznije fokusirat se na pojasnjavanje i usmjeravanje na informacije...

pozdravljam clanarinu i steta je da ih puno ne razumi da je neophodno potreban neki kapital za nesto pokrenit i odrzavat...

samo malo vise tolerancije na nivou organizatora nam nece skodit...ljudi su izvarani na sve nacine stotine puta i normalno je da su mnogi sumnjicavi...na vama je da im po stoti i pestoti ili koliko god ima clanova put objasnite...

ne triba trosit vrime i svaki put tipkat nego izdvojit par linkova na prethodne rasprave i uputiti ljude da procitaju ...

isto tako...nemaju svi brzi internet i za procitat malo vise im triba vise vrimena nego sta ga imaju...

baniranje je krajnje sredstvo i trebalo bi vise clanova sudjelovat u odlucivanju....je*es demokraciju di se svi slazu...

iz rasprave sa neistomisljenicima se napreduje i pravilno spoznaje potencijalnu problematiku a ne sa onima sta ti idu niz dlaku...

a bas i nema nekog psovanja...nego je vise to nekako nacin grubljeg izrazavanja...
neki ne razume da mos coviku je**t mater i bez da mu to kazes...

Povise svakog posta, u gornjem desnom kutu je usklicnik (report post)...
Do sada smo se truili minimalno banirat, jer postujemo svacije misljenje...ali vrijednjanje nismo prihvacali, u bilo kojem obliku...

Back