Prikriveni useri

Dalmos

New member
Zasto je sve vise usera u sakrivenom modu? Cisto me interesira jer ja kao Admin kad se logiram vidim vas sve a oni koji su prikriveni imaju mi zvjezdicu kraj nicka a prije je to bilo ono 1-2 usera a danas ih ima puno puno vise. Cisto informativno dali je to zbog toga da vas nevide ovi pod Guest ili sta? :confused:

Vecina prikrivenih je sad ona koja ima pristup kancelariji pa me to cudi . Dali se to osvecujete onima koji su pod Guest a samo citaju ili sta jer ipak ono sta pisemou kancealriji a tamo se pise puno zadnjih dana oni nemogu viditi bili vi skriveni ili ne.

Ovo su teška ,nesigurna vremena,traži se krivac za sav ovaj mrak što se navukao,ljudi se boje,nikad dovoljno opreznosti...

BTW da napomenem da je u zadnja 24 sata posjecenost foruma opet u velikoj expapnziji a to je skoro dvostruko vise nego u 8 misec kad je zavladala fjaka i godisnji odmori. a sta se tice portala tu smo u rekordima iz dana u dan s vijestima i slicno. Sve u svemu zato me to interesira nema nikakvih drugih razloga

Od vidljivog do prikrivenog ,pa do ispisa redovni je put:uzdravlje
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sile mraka navukle su se nad Nasu Malu zupu, brate Dalmos...:(
Sve je to zavjera Masonsko-Foteljaskih sila zla koju napacen puk nije mogao istrpiti, pa smo ko 1943, odlucili nase Proglase stampati u ilegali po pecinama PM-ova... :kafa
jadran out :cool:

:(Vladavina mraka,grijeha i spolnouznemiravajućeg čudoređa nas tjera u posljednje kutke svjetla.:confused:

evo da odgovorim dalmosu u svoje ime posto nisam siguran dali i ostali useri imaju takvih problema,naime ima neko vrime da mi ovaj nas portal ne radi dobro,znaci triba mi po uru i vise da se ulogiram pa sam vise i odusta od toga nego samo citam postove kao gost...mozda je nama na brodu mreza preopterecena,neznam,nisam strucnjak za to ali vidim da mi je brzina ostala ista 36 ili 48Mbps a i sve ostalo mi otvara bez problema osim ovog naseg portala.mozda da vi to malo checkirate,ko zna kakve su nam viruse ubacili ovi blogeri osim onog sifilisa (mislim na onog kretena pitona 007,2 dana sam sa zenom raspravlja o tim sranjima zbog njegovog neargumentiranog upljuvka).e jos mi nije uspilo i taj blog.hr otvoriti jer sam mu tija napisati dvi rici ali facebook,24sata i sve zivo mi radi u redu...nadam se da ce uskoro to proraditi jer neznam ni oce li ovaj moj odgovor otici a ako ne ionako uskoro letim doma...pozdrav iz rio de janeira...:uzdravlje

Po??tovani kolege.
Ma o ćemu mi pričamo? Koliko je ljudi u zadnje 2 godine na??lo posal priko na??ega Foruma, a koliko je od njih uopće reklo fala ili platilo piće, a kamoli vratilo na isti naćin? Sramota je da danas kad Forum ima vi??e od 2400 registriranih članova (samo od 01.07. se registriralo 400 novih???), a da mi osnivači Udruge Pomoraca Hrvatske jo?? moramo vuć za rukav mlade pomorce i stare iskusne pomorce da se učlane ili da nas bar javno podr?že ili priko Foruma ili Portala udruge, pa da Vlada zna da se sa nama netriba zajebavat!!
Ispada da je 80% tih virtualnih članova Foruma ekipa VOAJERA:hihi koji samo vole ćiribinbit, jer nemaju ni??ta pametnije za radit, a vole zabadat u tuđe stvari.
Sramotno i tragedija, zbilja i gre??ka genetike hrvatskoga naroda:udriglavom.
Mladi kolege pomorci se netribaju brinit za svoj status na Forumu. Ako ?želite dobro sebi, mo?žete vi??e nać informacija o struci i mogućnost za novim zaposlenjem nego ikoja generacija mladih pomoraca u pro??losti!
A ća se tiće plaćanja članarine, niko je nemora platit, niti smo socijalna udruga, niti smo Karitas.
Sve je na volontersko-dragovoljno-altruističkoj osnovi etike:D

A da se mene pita ja bi brisa sve usere tipa dfs0081800$%$,jer se sa ovakvima ne može komunicirati ni istima obračati!Neka se dfs0081800$%$, ne uvridi ali ovakav pristup logiranja na Forumu je krajnje nepristojan i asocira na totalnu neozbiljnost!!!!!

Last edited:
A da se mene pita ja bi brisa sve usere tipa dfs0081800$%$,jer se sa ovakvima ne mo?že komunicirati ni istima obračati!Neka se dfs0081800$%$, ne uvridi ali ovakav pristup logiranja na Forumu je krajnje nepristojan i asocira na totalnu neozbiljnost!!!!!

isto i za one koji nisu tili ispunit nesto o sebi, pa makar odakle su.

.....
Sramotno i tragedija, zbilja i gre??ka genetike hrvatskoga naroda:udriglavom.
...............
A ća se tiće plaćanja članarine, niko je nemora platit, niti smo socijalna udruga, niti smo Karitas.
Sve je na volontersko-dragovoljno-altruističkoj osnovi etike:D

To ti se zove kletva Kralja Zvonimira...

Ovaj narod treba proučavati kao virus u zasebnim jedinicama da se utvrdi kako je moguće da virus ima inteligenciju pojedinca i retardaciju mase.Prestra??no.

splitski kanal, zasto iman osicaj da si i ti jedan od onih koji je zapeja na poziciji prvog ( ka sta sam i sam ) pa molis boga za avancamenat i onda p.... okolo.

Dalmosu (ili ko je brzi), molin te izbrisi mi profil, a za post prosudite sami (ionako je po vasem)

ko s dicom liga popisan se ustaje.

Zasto bi ti izbrisalo profil. Ti si reka svoje misljenje i to je u redu. Volija bi da obrazlozis ovo "ionako je po vasem". Meni se pari da si jedan od onih koji puno zuji za qrc. A i ovo da kanal p... okolo, sta on to zapravo p....

splitski kanal, zasto iman osicaj da si i ti jedan od onih koji je zapeja na poziciji prvog ( ka sta sam i sam ) pa molis boga za avancamenat i onda p.... okolo.

Dalmosu (ili ko je brzi), molin te izbrisi mi profil, a za post prosudite sami (ionako je po vasem)

ko s dicom liga popisan se ustaje.

Po??tovani @rikasek ja vas lipo molim da nama ˝dici˝ lipo argumentirate ??to je to vas tako pogodilo u izjavi splitskog kanala da mu se tako obračate, a nemate pojma o kome se radi.
Isto vas lipo molim da nam ka?žete ??to biste vi napravili, osim ??ta kritizirate, kako biste pomogli sebi da vi??e ne budete jedan od onih koji je zapeja pa mo?žda i ne bude po na??em nego po va??em.

Back