Problemi sa stranicom???

Status
Not open for further replies.

meho

New member
Da li i drugi korisnici imaju problema sa stranicom "pomorac net" u smislu te??kog(nikakvog) logiranja, izbacivanja, ??tekanja,sporog rada, chat također ne radi kako triba...

i u mene, samo neznam jel to od one veceri kad se nesto minjalo, ili je pa sustav nisam siguran....btw jedno pitanje-postoji li backup server za ovi pomorac.net?

Evo zadnjih misec dana svaki dan po 2 ure čitam forum i nema problema, i sad sam ima već dvi ure pa nikakvi problemi. I to još otvorim po 5,6 prozora(kartica u mozilli) - sve pomorac.net:cool: i sve ok.

Ima problema nas "hoster".Prije dok smo bili u Hrvatskom datacentru je stranica radila veoma brzo ali smo imali problem sto nas mnogi nisu vidili u svijetu.Sad kad smo u Njemačkom datacentru onda je stranica sporija ali nas svi vide :D Ali ovo sad je dosta sporije nego inace jer nesto je ocigledno problem i provjerit cu. :uzdravlje

Stavljen je novi CloudLinux na server nebi li se poboljsala stabilnost.Ekipa iz Hosting servisa radi na pode??avanju pa bi trebalo bit bolje :uzdravlje

Stavljen je novi CloudLinux na server nebi li se poboljsala stabilnost.Ekipa iz Hosting servisa radi na pode??avanju pa bi trebalo bit bolje :uzdravlje

Meni prvi put da je blokavalo i nije tilo ući na forum popodne 10min nakon ??ta sam napisa da je sve dobro.:confused:

Sad je opet bez gre??ke.

Status
Not open for further replies.
Back