Propade mi ukrcaj zbog filipinaca...

@maninjorgo:
Svaka ti cast (dala):
Pokupija si esenciju indijske filozofije. Moras s njimi radit da ih procitas. Ovi moji (NYK) i njiov mgmt u S'pore, ka da citam tvoj post.

Inace: nisu ni japi pizde - u ofisu u S'pore na jednu stranu su ofisi sa Indijcima, a na drugu sa Japima. Ne misaju se medjusobno.
Mislin da oni to znaju (Japi), samo bice da im je Indijac ili jeftin, ili "available on market" - a koja od ove dvi stoji to nisan siguran.
Ne peskaju puno na moju firmu, ali dobili su posal.
Nima nasih u ofisu, ali ima Indijaca.

Mislin da je prica slicna ka na Mearska. Vise nisan pametan.

za indijce se donekle slazen. dok su ti podredjeni - yes sir- to igra. ako ti je nadredjen, ajme majko. oni su najgora misanca,pokupili su svu sporkicu azije i pomisali sa engleskon bahatoscu i puvanjen. koktel smrti.ali.. vole papire, pisat pizdarije, cinit statistike, sta negdi i pali ako ima par budala koje ce podmistit kicmu. u mene bas ne pali...dok ja nisan dosa, malo su odili po brodima, sve na remote control. sad kurac - tutu u borsu, aparat u zep, pasos u ruku , pici na brod i sredi sta ne radi!

Ziva istina,tocno si ih definira.Kako sam radija i sa njima i sa englezima to mogu potvrdit.Indijac cim nabaci " jednu striku"na rame vec postaje opasan,a o vise strika da negovorim,koliko sa bahatoscu toliko i sa nekompetencijom.

he, he, nyk! ribice ako si tamo vjerojatno si cuja za jednoga splicanina koji je bija prvi stranac inspektor u japanu. 5 godina. kad se singapur otvara, stari manji je mene zva za fleet managera, nismo se dogovorili oko blitve i uzeja je kumara za trecinu od onoga sta san trazija (to san ima i u japanu,nista super).
cuja si za marohnica, malesa,klaica, avdica, maricevica, ramadana, druttera, vlaka... vecina je potirana ili isla ca jer nisu mogli sa gavranima. znan ja garonje vrlo dobro, ali nasi cesto ne znaju kako in stat na kraj, ide pickaranje, vika.... ja san bija mladji od svih, ali bi da kad triba ali i posla u materinu. letilo ih je par ka pershinzi.
umisto da se gari uvali lagana kajla, kad dodje na brod utirat mu sve probleme da rjesi, a kad ne zna, mail u firmu i svi veliki u cc: as per our agreement on board, please arrange service for... i opali pisat, nasi se treskaju.
za japance... totalna steta. ja jadan isa tamo ka da cu se naucit, za 6 miseci posta glavni inspektor. sta god se dogodi van japana, aj maninjorgo rjesi. oni imaju specijalni sklop u glavi koji funkcionira samo u japanu. a da znas koje se pizdarije dogadjaju na brodima di su oni... ima bi pisat do penzije.

oli nisi prominija gorivo sa bintanga na anchor beer? vidin da se zalis da ti piva jebe budget! pribaci se na anchor, trgnes tri i pjan si 4 dana, a dinja boli cilu setemanu. di ces ekonomicnije?

jebi ga, provaj ka kraljevic marko, pola pije pola sarcu daje,a za musu kesedziju sam se snadji, negoooo.... jesi aplicira za indonezansku pemziju?

a vidi nam ga dole je vec godinama u Indoneziji.Ja mislim kad bi ga sad netko pita odakle je da bi ispalija iz Batama ko iz puske.

ja san doli otuka 4 godinice, a on na najboljemu putu da me prisisa. ionda idemo kontra zutih da dugo stoje na brodu... a vidi mestra, postat ce gradonacelnik batama ka i kerum splita. nisan siguran ima li tamo nogometni klub, triba ga osnovat odma. ja bi mu da ime Robin Hood, to ka hajduk na engleski. svagusu i trenera ce lako nac na forumu, vidi koliko svita trazi posal.
kokolo dok se ti vratis doma labrador ce ti pocet nosit dentjeru.

pa ne fali mu puno,a ja sam mu govorija kad je isa da uzme pase sa sobom.Nekidan sam otprinta sliku sa prosvjeda i otisa do Binga uopce ga ne pripoznaje.BEstija je skroz indiferentna.

daleko od oka, daleko od srca! ajde otvori ziro racun za binga pa da mu kupimo malo spize i da ima bestija s cin platit zubara. gazda kapo na offshore, pa nece bidan pas nosit socijalnu dentjeru! sramota bi bila. a kokolo sad vodi iguanu po batamu, evo cujen da je salje u singapur na dresuru u panduriju. lajat je vec naucija on.

a vidis maninjorgo kad si ovo spomenija mozda on nije kokola zaboravija nego mu je vid oslabija.Ako oces kokolo posalji kojih par sto dolara dat cu mu ja napravit meke lece.

jeba te,nestanen 5 minuti i vidi ti ovo,iden ca definitivno 8 12,a mozda i prije,bingo mi laje na mns,frenkie,da si ga vidija nebi ima cime tipkat bar,na nikoga se ne zesti ka na tebe,osin pasa od prijatelja(isto muskoga),mala in je penzija ali moga bi uzet komad kucice ode,a nije ti luda ta sa gradonacelnikon,popularnost mi raste nemilo,poslali mi jos jednoga kapa i barbu,izveja ih u marinu,samo se gledaju,sve vicu robert,robert,blokali su,da nisu vidili nikad da nekoga zna cilo misto

e jebi ga, vicu robert , robert???? eno po splitu vicu kerum, kerum pa ne misle mu nista dobroga. ja kad san se sulja tamo bili su i transparenti i itale se orhideje po putu, ka pokojnome titu kad je bija u sjevernu koreju. vidi onu sankericu u marinu, ima istetovirano na guzicu ; maninjorgo - dream come thru!

8.12. pa ti ces automatizmom dole dobit stalni b oravak.Neces trebat ni aplicirat.Ako se jos zalomila i koja ne/zeljena trudnoca onda imas i moralnu obvezu da stalni boravak prihvatis.Sta sam ti ja reka kad si isa naq ono tvoje hotel ce bit misec i po dana u skveru.
Siti se druze reka sam ti necete vi nigdi jos najmanje 8 miseci.Ipak sam ja projekte doktorira.

Back