a moj frenkie...
jesi ti kr??ten jadan ne bio?
Nit krsten, nit jadan. Jednostavno iskren.Nemoj me osudjivat zbog toga sto sam iskren do bola.
a moj frenkie...
jesi ti kr??ten jadan ne bio?
Meni se cini da samo pomorci koji su bili na brodu mogu hodati putem i govoriti o zivotnoj skoli. Covjece, dao sam ti primjer da iako si bio na brodu i nemas pameti, da navegajes miljun godina, nes naucit ama bas nista! I ti biseri su pobornici promjene zakona! A i tebi dzaba papir kad fitilj sporo gori!
Brate,kralju.Gledam tebe i vidim sebe.Oko tebe sve debili i ne razume te,a jedino tvoja istina je ona prava. Ti si savrsenstvo bez mane. Kralj pomorstva u Hrvata. Nasljednik legendarnog Marka Pola.
Samo naprid brate samo nebo ti je granica. Pokazi svu raskos svoga intelekta. Pokazi im koliko vridi ta diploma i sta znaci.
Ovo ti je on samo u boljim danima, mo's mislit kakav je u gorim.Frankie, jesi ovo ti na avataru?
Frankie, jesi ovo ti na avataru?
Oni koji me razumiju su sada zapovjednici! Kapetani! Masteri! Oni ne prebiru po forumima, oni se ne spustaju na "nas" nivo! Oni su svoje obaveze odradili davno! Radi njih su Hrvatski pomorci na dobrom glasu, a ne radi nas s foruma!
Svaka čast!
sve ovdje zapovjednici, a kise po forumima.
ja da sam zapovjednik, ja bi u ove ure bio u nekom rstoranu, brate ćeifio, a ne ovdje natezo se s nama "balavcima"
Oni koji me razumiju su sada zapovjednici! Kapetani! Masteri! Oni ne prebiru po forumima, oni se ne spustaju na "nas" nivo! Oni su svoje obaveze odradili davno! Radi njih su Hrvatski pomorci na dobrom glasu, a ne radi nas s foruma!
Kompa ja te potpuno razumijem i zalim sto si tako jako isfrustriran te bih ti toplo preporucio da ne ides nikada na brod jer te ne bih zelio nikako sresti a jos manje raditi sa tobom ili te gledati svaki dan...Eto takav si dojam ostavio svojim postovima.
o tom- potom-kao ??to bi rekao na?? narod
a kad si već zapovjednik, da te pitam?
jeli ima?? zavr??enu vi??u ili visoku?
Prijatelju, uskaces sam sebi u usta! Zato trk na fax i pokazi svima kako nisu svi hrvati isti!
@stari guc
Kolega, vokabular Vam je na zavidnoj razini! Zaboga miloga o kakvim jajcima vi pricate? Govorite o tolikom argonautskom iskustvu, a baratate rijecima kojih bi se i "Mujo iz Zavidovica"posramio. Ocekujem ispriku!
Nemoj tako brate Shark. Dobri su to momci, mladi su naucit ce, na ovaj ili onaj nacin.
Zamsili samo sta bi mi bez njih? Pa je'l vidis da su ustanju i Karneval napravit u Travnju?
o tom- potom-kao ??to bi rekao na?? narod
a kad si već zapovjednik, da te pitam?
jeli ima?? zavr??enu vi??u ili visoku?
Oni koji ne znaju, ne znaju da nista ne znaju!
...E pa za??to onda priča?? protiv visokog ??kolstva kad si i sam zavr??io?
??to nisi lijepo navego sa srednjom i time dokazao da je dovoljno samo iskustvo da se uspije u karijeri?...
Ti si dragi moj Zapovjedniče samo iznimka, jer svako pravilo ima iznimku.
i nisi mi odgovorio na najva?žnije moje pitanje:
DA IMA? DJECU BI LI IM PREPORUČIO FAKULTET ILI NEKI TAMO TEČAJ?