Starije kolege, za??to ne upi??ete fakultet???

Status
Not open for further replies.
To ti ima DjekCrni,ali je trenutno nedostupan.
Ma di si to nasa pitat?Je ga spamas kolega.

Meni se cini da samo pomorci koji su bili na brodu mogu hodati putem i govoriti o zivotnoj skoli. Covjece, dao sam ti primjer da iako si bio na brodu i nemas pameti, da navegajes miljun godina, nes naucit ama bas nista! I ti biseri su pobornici promjene zakona! A i tebi dzaba papir kad fitilj sporo gori!

Brate,kralju.Gledam tebe i vidim sebe.Oko tebe sve debili i ne razume te,a jedino tvoja istina je ona prava. Ti si savrsenstvo bez mane. Kralj pomorstva u Hrvata. Nasljednik legendarnog Marka Pola.
Samo naprid brate samo nebo ti je granica. Pokazi svu raskos svoga intelekta. Pokazi im koliko vridi ta diploma i sta znaci.

Brate,kralju.Gledam tebe i vidim sebe.Oko tebe sve debili i ne razume te,a jedino tvoja istina je ona prava. Ti si savrsenstvo bez mane. Kralj pomorstva u Hrvata. Nasljednik legendarnog Marka Pola.
Samo naprid brate samo nebo ti je granica. Pokazi svu raskos svoga intelekta. Pokazi im koliko vridi ta diploma i sta znaci.

Frankie, jesi ovo ti na avataru?

Frankie, jesi ovo ti na avataru?

Nisam brate ovo je krinka.Zele istrijebit ovo malo nas sta je ostalo sa diplomama.Proganjaju nas ka u doba najzesceg komunizma. Ali ja sam poput tebe ne dam se. Pritajim se,pa ugrizem,dva koraka natrag pa onda napad. Mlad sam, moram, izdrzat cu.

WW@
Momak,malo san ti potitra jajca u pocetku,a sad me sve vise razocaravas,iz posta u post.
Jbga,falija san u procjeni.

Neznam odakle ti ovo da su hrvatski pomorci na dobrom glasu? Na mojoj firmi sigurno nisu. Sve vece pizdarije koje su napravljene garant da je umisan hrvat.

Davno je bilo kad su bili na dobrom glasu. crnogorci su nas pregazili.

Last edited:
Oni koji me razumiju su sada zapovjednici! Kapetani! Masteri! Oni ne prebiru po forumima, oni se ne spustaju na "nas" nivo! Oni su svoje obaveze odradili davno! Radi njih su Hrvatski pomorci na dobrom glasu, a ne radi nas s foruma!

Cuj hrvatski(ovo ti se pise malim slovom vjerujem jednako kao i crnogorski,ne smis dozvolit sebi takve greske kao jedan akademski gradjanin) pomorci su na losem glasu. S obzirom da oni zapovjednici!Kapetani!Masteri! koji te razumiju ne prebiru po forumima je li ti se cini da si malo izgubljen u vremenu i prostoru i da trazis utjehu na krivom mjestu.
Sta ti se dogadja je li ti mogu kako pomoc brate??? Reci mi kako gledas na upravnike masine i masince u globalu???

Last edited:
Svaka čast!

sve ovdje zapovjednici, a kise po forumima.

ja da sam zapovjednik, ja bi u ove ure bio u nekom rstoranu, brate ćeifio, a ne ovdje natezo se s nama "balavcima"

E da si zapovjednik ali nisi i jos dugo neces biti. Pogotovo ne sa takvim stavom. Ja jesam i da znas da bih i ja bio u nekom restoranu ali treba i radit.
A ovdje ubijam vrijeme, ali kao sta si reka bilo bolje da se ne igram sa balavcima

BTW - Svidja mi se onaj plan rada a pogotovo ovaj dio
Nastaviti suport â??Pomorskom zbornikuâ??;

Oni koji me razumiju su sada zapovjednici! Kapetani! Masteri! Oni ne prebiru po forumima, oni se ne spustaju na "nas" nivo! Oni su svoje obaveze odradili davno! Radi njih su Hrvatski pomorci na dobrom glasu, a ne radi nas s foruma!

Kompa ja te potpuno razumijem i zalim sto si tako jako isfrustriran te bih ti toplo preporucio da ne ides nikada na brod jer te ne bih zelio nikako sresti a jos manje raditi sa tobom ili te gledati svaki dan...Eto takav si dojam ostavio svojim postovima.

Kompa ja te potpuno razumijem i zalim sto si tako jako isfrustriran te bih ti toplo preporucio da ne ides nikada na brod jer te ne bih zelio nikako sresti a jos manje raditi sa tobom ili te gledati svaki dan...Eto takav si dojam ostavio svojim postovima.

Nemoj tako brate Shark. Dobri su to momci, mladi su naucit ce, na ovaj ili onaj nacin.

Zamsili samo sta bi mi bez njih? Pa je'l vidis da su ustanju i Karneval napravit u Travnju?

Prijatelju, uskaces sam sebi u usta! Zato trk na fax i pokazi svima kako nisu svi hrvati isti!
@stari guc
Kolega, vokabular Vam je na zavidnoj razini! Zaboga miloga o kakvim jajcima vi pricate? Govorite o tolikom argonautskom iskustvu, a baratate rijecima kojih bi se i "Mujo iz Zavidovica"posramio. Ocekujem ispriku!

Tebi cu bre da ostavim za zadatak da osvetlas hrvatski obraz. Ja sam nepodoban, a i nevolim ti ja bit narodni heroj.

Nemoj tako brate Shark. Dobri su to momci, mladi su naucit ce, na ovaj ili onaj nacin.

Zamsili samo sta bi mi bez njih? Pa je'l vidis da su ustanju i Karneval napravit u Travnju?

Offshore1975
Dobro si rekao...Karneval...Ovakvog nema ni u Riu...Nadobudni momci nam i trebaju tu na forumu...iako mi vise lice na Alpha muzjake...Samo mladi su i ne shvacaju neke stvari...
Pogotovo ono koliko su hrvatski pomorci cijenjeni u svijetu...To su culi od svojih profa koji zive u proslosti kao i cijeli sustav obrazovanja.

o tom- potom-kao ??to bi rekao na?? narod

a kad si već zapovjednik, da te pitam?

jeli ima?? zavr??enu vi??u ili visoku?

To otom potom bi trebalo znacit vidit cemo se mi kad ti ja dodjem za zapovjednika ili nesto drugo. prosvjetli me jer ja sam ipak samo srednjoskolac.

Iman zavrsenu SSS sta me ne stavlja u nista manji polozaj od tebe koji si akademski obrazovan.

Izgleda da vas nista nisu naucili na tom faksu a Fakultet je odgojno obrazovna ustanova.

U vase obrazovanje necu duboko ulazit jer sam dovoljno vidio a sta se tice odgojnog djela nisu vas naucili nista sta se vidi iz vasih postova.

...E pa za??to onda priča?? protiv visokog ??kolstva kad si i sam zavr??io?

??to nisi lijepo navego sa srednjom i time dokazao da je dovoljno samo iskustvo da se uspije u karijeri?...

Pa ja sam u zivotu zavrsio puno stvari koje nisu vridile vise nego list papira na kojem su ispisane. A iza gimnazije nisam moga ic na brod pa sam zavrsio taj fax u 2 i po godine.

Ti si dragi moj Zapovjedniče samo iznimka, jer svako pravilo ima iznimku.

i nisi mi odgovorio na najva?žnije moje pitanje:

DA IMA?  DJECU BI LI IM PREPORUČIO FAKULTET ILI NEKI TAMO TEČAJ?

Je li neko ovde u ovome threadu spomenio nesto protiv Fakuleteta? Je li mozda neko izjavio da ge je bolje nemati nego imati?

Ovde niko nije protiv Fakulteta i Visoke naobrazbe!!!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back