Evo ti adresa di možeš pranaći test iz engl i CES 4.1 test (sve besplatno)
http://www.propisnoy.info/
nadam se da će ti pomoći
Stari moran ti skinuti kapu,svaka cast,mogu ti samo reci da dosta dobro stojim sa poznavanjem Kompjutera,Interneta i Tehnike opcenito,ali za ovu stranicu nisan znaja,recimo ja imam Transas Tsunamis '99 sa svim kartama (ZR00-cili svit) naravno crackiran (radi bez donglea) i iman svoj bluetooth GPS receiver,tako da iz kabine pratin navigaciju,jos san se spojija na AIS i iman cili traffic odnosno ECDIS u kompletu,onako iz zajebancije isa u Zadru (Kod RIZ-a,znaju oni koji su iz Zadra di je to)pitati koliko kostaju karte za cili svit (ZR00),kaze meni tip koji radi unutra,evo sad cu nazvati da provjerim,kad je nazva kaze mi 66000 kn,virova ili ne,oni koji su u Zadru nek provjere jel govorim istinu,tako da san ja znaja za vecinu proizvoda koji se masno placaju legalnim putem,doduse nesto iman i ja ne bas legalno,ali za ovu stranicu nisam znaja.Hvala Propuhu,a u biti tako bi svi mi trebali biti solidarni,jebiga ko ce nam pomoci ako necemo sami sebi,damo agentima da nas ukrcavaju i onda ovisimo o njima i njima punimo zepove,ima ih i dobrih, nisu svi lupezi,ali mislim da je ova stranica napravljena sa svrhom da jedni drugima pomazemo,mozda sam glup ili veliki patriota (nazalost ja sam ne bas tako davno otkrija ovu stranicu,zena mi nije dala na kompjuter

)ali ja cu sve sto mogu podiliti a mislim da nekom moze pomoci, ja cu postati,neko ce reci da sam glup,neko ce se samo nasmijati,ali decki moji, po mom misljenju svi oni koji se boje reci di navigaju,a ima mista za jos ljudi, ili su sebicni,ili nisu sigurni u sebe pa se boje da ce im netko drugi oteti posa.Bio sam svjedokom di je kapo Njemac pisa performance report tercu Njemcu (koji nije ni znaja uci u makinu) i stavija mu sve savrseno a nasem Hrvatu prvom makine je napisa prosjecne ocjene,i pitam ga ja zasto je to napravija jer mu je nas prvi drza doslovce sve,a on meni, ni dva ni tri, a ovaj je Njemac a prvi je Hrvat.Necu vise pisati jer san se ionako raspisa a zena me ceka

.
PROPUH KOLEGA, HVALA JOS JEDNOM