Ukrcaj za kuhara , offshore , yahte

alfasting

chef cook
Pozdrav kolege ,

novi sam na forumu ,od jucer :) . Gledam po forumu ali ima jako malo informacija za poslove bijelog osoblja tj.kuhara . Kako sam napisao u rubrici predstavljanje , radim za Ligabue vec sedmu godinu ,oni me salju uvijek na istu firmu ili tankeri ili LPG, jer je jedan gazda. Radim kao chef cook ,sve je talijanska posada .Brodovi su pod talijanskom zastavom pa je i ugovor takav .U ovih par godina sam sreo samo par hrvata i jednog crnogorca , hocu reci da je jako malo nase posade. Sa placom sam zadovoljan iako je posao krvav sto vec i znate a tko pozna talijane zna jos bolje . Imam odlicne reference sto se tice posla pa sam htio ekipu ovdje pitati gdje se obratiti za poslove na yahtama ilii offshore . Naime za offshore nemam papire i neznam uopce sta bi mi trebalo . Citajuci postove izgubio sam se u moru informacija pa bi molio ekipu da me malo uputi gdje,sta i kako ?

Hvala

Last edited:
Pozdrav ekipa , vratio sam se sa broda ali ovaj post je još uvijek aktualan , ima li kakvih obavijsti o poslu za nas kuhare u offshoru ili na jahtama .

Ligabue

Ligabue

Pozdrav

Vidim da radiÅ¡ za njih pa sam te htio pitati ako možeÅ¡ pomoć kako ih kontaktirati naime iman sve potrebne papire za navigavanje i htio bih se ukrcati Å¡ta prije. Po struci sam kuhar samo nikada nisam navigavao. Ako ti nije teÅ¡ko da mi kažeÅ¡ kakvi su uvijeti info o plači i slično.

Pozdrav

Pozdrav

Vidim da radiÅ¡ za njih pa sam te htio pitati ako možeÅ¡ pomoć kako ih kontaktirati naime iman sve potrebne papire za navigavanje i htio bih se ukrcati Å¡ta prije. Po struci sam kuhar samo nikada nisam navigavao. Ako ti nije teÅ¡ko da mi kažeÅ¡ kakvi su uvijeti info o plači i slično.

Pozdrav

teÅ¡ko mi je je govoriti o plaći i uvjetima jer kad razgovaramo o Ligebue ovisi o njima gdje će te ukrcati. Ja sam na talijanu sedmu godinu i ono Å¡to znam i Å¡to sam čuo u firmi je da je dosta nezgodno za nekoga tko nema iskustva bez obzira Å¡to imaÅ¡ papire (ali nemoj da te to obeshrabri) . Odi na Ligabue i tamo ćeÅ¡ naći brojeve za kontakt , bilo tko da ti se javi pitaj Å¡to te zanima , naravno engleski ili talijanski ti je po obavezno .Budi uporan , neznam gdje živiÅ¡ , najbolje bi bilo kad bi mogao otići u Veneciju na razgovor u četiri oka. Sretno !

CRISTINA FORTUNA
Total Quality & HR Manager
LIGABUE CATERING SERVICES S.A.
Via Cantonale 2/b
CH - 6928 Manno (Switzerland)
Phone: 0041 91 612 22 02
Mobile: 0039 335 77 25 167
Fax: 0041 91 612 22 08
Email: cristina.fortuna@ligabue.it
teÅ¡ko mi je je govoriti o plaći i uvjetima jer kad razgovaramo o Ligebue ovisi o njima gdje će te ukrcati. Ja sam na talijanu sedmu godinu i ono Å¡to znam i Å¡to sam čuo u firmi je da je dosta nezgodno za nekoga tko nema iskustva bez obzira Å¡to imaÅ¡ papire (ali nemoj da te to obeshrabri) . Odi na Ligabue i tamo ćeÅ¡ naći brojeve za kontakt , bilo tko da ti se javi pitaj Å¡to te zanima , naravno engleski ili talijanski ti je po obavezno .Budi uporan , neznam gdje živiÅ¡ , najbolje bi bilo kad bi mogao otići u Veneciju na razgovor u četiri oka. Sretno !

Back