Uljanik

gumeni

New member
pozz svima
molio bi ako mi neko moze odgovoriti na jedno pitanje...
trebao sam se ukrcati na uljanik brod Pula 8.5.2012. za mornara preko Zorovića, napravio sam liječnički i us vizu, potisao ugovor i već imao rezerviranu avionsku kartu da bi u zadnji tren dobio poziv iz agencije da brod ranije zavrÅ¡ava s iskrcajem od planiranog i da nećemo stići na vrijeme na brod budući je ukrcaj trebao biti u Pascaguali (usa) te da moramo čekati da dođu do argentine i da ćemo se tamo ukrcati. Rečeno mi je da će to biti početkom 6 mj, međutim na ugovoru stoji samo datum potpisivanja a nema datuma od kad stupa na snagu.
Dali ću morati potpisivati novi ugovor ili će mi morati ovaj ispoÅ¡tovati bez obzira Å¡to se nisam ukrcao tad kad je bilo planirano ( ne mojom greÅ¡kom )
unaprijed hvala na odgovorima...

Pozdrav!
Pula nikad nije isla 15cv niti ce ici,13cv max kad se makina raspada + povoljan kurenat, nama je prosle
godine trebalo 21 dan.;)

Pozdrav kolege!

Ima li itko kakvu konkretniju informaciju o trenutnom stanju na Uljanik Plovidbi?

Je li Istra (pretpostavljam da nije, jerbo bi vec odavno bili puni novinski stupci fanfara)
usla u sluzbu?

Kakvi su ovo clanci o dovodjenju strane radne snage - zar nije tocno
da ih zakon obavezuje da krcaju hrvate - s obzirom na to da im je drzava subvencionirala
gradnju brodova ilikakovec?

Pozdrav kolege!

Ima li itko kakvu konkretniju informaciju o trenutnom stanju na Uljanik Plovidbi?

Je li Istra (pretpostavljam da nije, jerbo bi vec odavno bili puni novinski stupci fanfara)
usla u sluzbu?

Kakvi su ovo clanci o dovodjenju strane radne snage - zar nije tocno
da ih zakon obavezuje da krcaju hrvate - s obzirom na to da im je drzava subvencionirala
gradnju brodova ilikakovec?

Negdje sam nacuo, 5 godina "hrvati", a nakon toga , krpaj dugove sa Filipima i ko zna s kim sve ne!!?
Ili prodaj brod i eto para !!
.. drugi je vec u izgradnji brale!!:cool:

Negdje sam nacuo, 5 godina "hrvati", a nakon toga , krpaj dugove sa Filipima i ko zna s kim sve ne!!?
Ili prodaj brod i eto para !!
.. drugi je vec u izgradnji brale!!:cool:

kasne place
panatika nikakva
stanje je uzasno
a i mislim filipi dolaze
mislim da se ne isplati na uljanika na tankere
a za balkove ne znam a nece ni dugo balkovi
zalosno ali istinito ni jedna hrvatska firma pomorska ne uspijeva
opstaju pravi i jaki kao sto je tankerska i atlanska :D

Kad je to Uljanik pocea prdit u latu
Cinia mi se ok
Inače imaju izrazito loÅ¡ odabir seniora u makinji a kapetane su minjali ka čarape

Send from my Mobitelnik

Kad je to Uljanik pocea prdit u latu
Cinia mi se ok
Inače imaju izrazito loÅ¡ odabir seniora u makinji a kapetane su minjali ka čarape

Send from my Mobitelnik
Potpis pod ovo gore.Bio sam jedan ugovor na Uljaniku,promjenio 3 kapa i brate mili ne znas koji je veci debil, kad sam bio s prvim mislis samo da ova budaletina ode pa da dodje neko normalan,kad ono dodje jos veca budaletina, a ovaj treci je nadmasio obojicu prethodnika:(.Ma di ih samo nalaze? A i Chiefovi su prica za sebe:udriglavom.Paluba slicno ali tu i tamo se je nasao koji normalan, i to bi obicno bili frisko avancani ljudi koji ce vjerovatno slijedeci ugovor pobjeci na neku drugu firmu. Sve u svemu jako loše, ali šteta, nebi uopce trebalo biti tako! Sad vidim da je i panatika losa, kad sam ja bio tamo bio je kuhar jedan grobnican i mogu o njemu i o hrani reci samo rijeci hvale!

Potpis pod ovo gore.Bio sam jedan ugovor na Uljaniku,promjenio 3 kapa i brate mili ne znas koji je veci debil, kad sam bio s prvim mislis samo da ova budaletina ode pa da dodje neko normalan,kad ono dodje jos veca budaletina, a ovaj treci je nadmasio obojicu prethodnika:(.Ma di ih samo nalaze? A i Chiefovi su prica za sebe:udriglavom.Paluba slicno ali tu i tamo se je nasao koji normalan, i to bi obicno bili frisko avancani ljudi koji ce vjerovatno slijedeci ugovor pobjeci na neku drugu firmu. Sve u svemu jako loše, ali šteta, nebi uopce trebalo biti tako! Sad vidim da je i panatika losa, kad sam ja bio tamo bio je kuhar jedan grobnican i mogu o njemu i o hrani reci samo rijeci hvale!
sve vece i vece budaletine dolazu na uljanik pocevsi od kapa s. h. i do drugih .......:p

Last edited by a moderator:
sve vece i vece budaletine dolazu na uljanik pocevsi od kapa stanislav hlaca i do drugih .......:p

Nemoj tako, braca C.. su skroz ok momci :hihi

KazaČa, kazaDi :D

DaltonBrothers.jpg

ah
znam C.....(V)
znam H...

sto reci koju posluku porati:rolleyes:

P.S.
Nije mi jasno da su tog H... opet ukrcali
E moj Elvis:o:o

ah
znam C.....(V)
znam H...

sto reci koju posluku porati:rolleyes:

P.S.
Nije mi jasno da su tog H... opet ukrcali
E moj Elvis:o:o

s h se ponasa koda je barba i vlasnik uljanika jebe sve odreda jbga
ima pravo kad je vrhovnistvo totalno u kurcu
pozdrav prijatelj

Zaj mi je Uljanika
Ima dosta dobrih ljudi
Barba Tomislav M.
Braća Z.pumpjer i A.B.
Struja G.G.
Nostromo T.V. iz Jaske(neznan jel jos tamo)

Send from my Mobitelnik

Back