Aberdeen training

Ako polozis Bosiet i Huite u nekoj drzavi(primjer:Singapure) jel moguce obnovu certifikata radit onda u drugoj drzavi(Engleskoj).Hvala

Mislim ovisi dali je OPITO ili slicno. A ako su ista "klasifikacija" onda bi tribalo se moc.

Pozdrav, planira li tko ići u Aberdeen polagat BOSIET, Huet, MIST skoro ?! Ja mislim ići pa da idemo skupa, lakÅ¡e je...!

Ja san u petrofac-u na ITSO kursu, I bas san jucer na radiu cuja da je u Survivex-u neka akcija za BOSIET+HUET SAMO 600 £...traje valjda samo kroz 11 I 12 misec

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

I u Petrofaca je akcija čak jeftinije 50£...i bliže gradu i guest kućama...jeftinije.

Ja san u petrofac-u na ITSO kursu, I bas san jucer na radiu cuja da je u Survivex-u neka akcija za BOSIET+HUET SAMO 600 £...traje valjda samo kroz 11 I 12 misec

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

poÅ¡tovani! mozete mi reci kao se odrzavaju tecajevi ITSO. jednom mjesečno ili ima viÅ¡e puta. pitam zato sto moram ici na taj tecaj tj.cekam da me zovu iz agencije na tecaj ali kako imam nesto posla doma eto tija bi znati otprilike kad to moglo biti.

aberden itso

aberden itso

poÅ¡tovani! mozete mi reci kao se odrzavaju tecajevi ITSO. jednom mjesečno ili ima viÅ¡e puta. pitam zato sto moram ici na taj tecaj tj.cekam da me zovu iz agencije na tecaj ali kako imam nesto posla doma eto tija bi znati otprilike kad to moglo biti.

ekipa jeli itko zna kolio često se održavaju ovi kursevi....i ja isto čekam da me poÅ¡alju ...pa me zanima...
navodno ovaj sljedeći ponediljak nema kurseva...
pozdrav

şurvivex placanje

şurvivex placanje

Jel mi moze ko rec koji proces placanja u survivex centru za bosiet itd,
rekli su mi da se javin na telefon pa onda slijedi procedura za plaćanje, to mi je malo čudno
inaće letin gori 6.4., tecaj je od 7.4.-11.4.
pa ako ima jos koji lastan da leti prema sjeveru

Ja planiram na tecajeve mozda 6/7 misec pa ako ima jos ko volju da se pridruzi.
slobodno kontaktirajte
igor.srdanovic@yahoo.com

A kolega to za trening centar, samo radi kako ti recu, to je profi firma nemas se sta tu mislit. zovnes,uplatis odes dobijes papir i idemo CV CV CV CV CV i pozivi naravno hehehe

Pozdrav!
U Survivexu tecaj se bookira online ili telefonski, a uplata tkđ. online preko kartice, moze i debitna. Nakon toga na mail dobijete potvrdu o uplati i sve potrebne informacije vezane za tecaj.

Petrofac Training Centre Aberdeen

Petrofac Training Centre Aberdeen

Za Petrofac u Aberdeenu ide jako jednostavno i rezervacija i uplata ,
na stranici od Training Centra imate info mail adreesu,jednostavno upitajte koji kurs vas zanima ,
na recepciji rade 3 zenke tako da cete dobiti jos isti dan odgovor,isto za uplatu.prihvacaju sve vrste kartica ,Master,Visa,American,jedino ne prihvacaju Diners i to od nove godine,uplatite i dobit cete na mail sve podatke o kursu,sta se tice smjestaja imate razne Hotele ili Guest House samo ponekad je malo teze naci slobodno mjesto,blizu centra je veliki hotel Thistle noc u single roomu dodje negdje oko 70 funti ali treba cackati jer se nadje Guest House i oko 30-35 funti po danu.
Ako idete na ITSO kurse ili Medical kurse imate kombi koji vozi iz grada to jest iz porta djabe inace iz grada vam vozi autobus broj 3 kosta 2,5 funte i jednom pravcu i pjeske cc 5 minuta ,
Vecina deckiju koji su bili u Aberdeenu znaju sve to ali ipak za neke koji jos nisu bili malo informacija ako sta jos nekoga zanima nek se javi!
BDW sad je akcija u Petrofacu BOSIET&HUET include EBS + MIST vam je cijena sada 640 funti +VAT .

Sretno na tecajevima:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

zoro svaka cast!! cujemo se uskoro kad dodem doma cca 10tak dana pa mi malo pojasnis detaljnjije ako nije problem. radim na PSV al zelim naprid. Pa eto za pocetak da sredim to. ali i za CR OP nisam daleko stage 2.
sve u svemu svaka cast na info. :uzdravlje

Survivex

Survivex

evo kolege bija u aberdeen polozija bosiet i mist i napravija lijecnicki
cijena ok, bosiet(huet)+mist+oguk, cca 900 Eura,

avionska karta cca 300 eura (zavisi koliko prije uzmete kartu raspon cijena od 300-450eura)

smjestaj 240 funti, iliti 40 funti dan, dorucak ukljucen,

nije hotel nego one njihove Guest house -http://www.dycerooms.co.uk/, jedino sta triba nazvat ne moze se napravit booking online, inace na stranicama survivex se moze nac lista hotela i guest house sa okvirnim cijenama
bija u station view guest house, autobusna stanica za bus br 80, koji vozi na aerodrom (stanica blizu survivexa jedan smjer 1,70 funti), zeljeznicka stanica (vlak za aberdeen 3,80 funti dyce-aberdeen-dyce, nekih 10 min do centra aberdeena) i tu je taxi stajaliste (10 funti do survivexa)
blizu sportski bar Spider web, uvik ima neka utakmica ili neki sport na tv, pivo ok
soba uredna, krevet, tus, internet (wifi) i tv (mali ali ima kanala za vrtit)

eto ukratko, tecaj za preporucit, sve dobro organizirano, rucak u survivex centru ok (jestivo)

Last edited:
Back