Aberdeen training

Svaka cast kolega,ovo si napravija i reka ko dobar dan hehe.Uvik sam volia jedrit u klasi Optimist:)!
Jedino tako se moze naprid,zaradis nesto love,ulozis dalje u sebe i u potragu za boljim ugovorom,sve ce se vratit u puno vecem omjeru.
Ko ce te najbolje prodat nego ti sam sebe..

Sritno!

Je bas sam uprio. nisam se nada da cu sve sredit ali od osmog miseca sam poceo. U Sparrowsa se moze dogovorit za placanje u rate, ali moras platit cijeli iznos 15dana prije kursa eto to sam platio na rate u 3komada pa je bilo lakse.
U survivexa nema na rate ali srica ima Amerikan i malo Master card i ne pricat sa zenom koji dan i sve sredeno.
Ne ocekujem da cu se odma ukrcat ali ima vrimena, radim na PSV pa eto to nekako guram.
Jedini problem je to sta sam zeni zeznio novu godinu. Ali sam joj obeca sljedecu da cu je odvest bar na cevape do grada :udriglavom:udriglavom

Kolege evo ja sam polozio ima sedmicu dana Sparrows stage 2. sami kurs me izasa 2450£, + 350 avion. + 220£ smjestaj +200 taxi,vecera,kafa itd..(3220£) oko 30 000kn.

Sad sam bukira 05.01 u Survivex: Bosiet.huet.mist.ca-ebs,nec. (Bez OGUK medical jer cu njega ucinit kad se vratim 11.01 u Ercegovicke). 830£ + 550£ avion. +350 smjestaj + taxi,bus svaki dan,vecera. cca 300£ (2030£) oko 20 000kn
Je skupo ali za koju sedmicu imam sve papire pa u potragu samo lagano.

Reci mi čovik,kako to da si moga odma na training tečaj bez OGUK medicala-a njega radiÅ¡ tek sada? Znaći OGUK se može sad i u Ercegovičke? I koja je cijena? :uzdravlje

Evala covik
Imam ljecnicki od prije ENG1. Ali niko me nije ni trazio ljecnicki,samo sam ispunio papire da sam zdrav i to je to.A u Ercegovicke je 1300kn. Moras se najavit prije par dana.

Roustabout package-Survivex

Roustabout package-Survivex

Pozdrav ekipa.
Dakle zainteresiran sam poć u Survivex polagat Roustabout tečaj. Molia bi ako je netko slučajno polaga isti tečaj ili ga namjerava polagat da mi da informaciju koja je vezana za to- Dali pri pologanju BOSIET-a,koji navodno traje 3 dana,imam ukljucen i HUET? Ovo je odgovor koji sam dobija od njih,ali opet sam nesiguran jer mi nisu nigdi naglasili točno ono Å¡ta sam ih pita!:rolleyes: Neda mi se u takve stvari ulazit sa pretpostavkama nego želim bit 101% siguran. Također mislim da je kvalitenije kod njih odradit OGUK+Norvegian upgrade,jest da ga sad ima i u Ercegovičke,ali nema ovo drugo koje može bit jako bitno za posal sutra.

Cost – (£1110 + Vat) £1320

The Roustabout Package contains;

3 day OPITO Approved Basic Offshore Safety Induction & Emergency Training (BOSIET)

2 day OPITO Approved Minimum Industry Safety Training (MIST)

Either; 3 day OPITO Approved Banksman Slinger Training (Stage 1) OR 2 day OPITO Approved Rigger Training (Stage 1

Pozdrav. Ima li netko slučajno kakav PDF format tj kalendar tečajeva iz Survivexa. Naravno mislin na kalendar za naredni period sve do kraja 2015 godine,ili barem za do kraja lita.Ova mi je odgovorila mailom,ali vidin da nije razumila ili se pravi glupa Å¡ta san je zapravo pita. Glavno da je ona poslala cijenik po drugi put!:udriglavom Od centra u Ravenni sam lipo dobija pdf kompletni kalendar za nadolazeće mjesece,no isto to mi treba zapravo od Survivexa,čisto da u miru mogu posložit vrime i pripremit se.Hvala lipa

Bija nedavno gori,koliko sam vidija te curice sta rade booking i to su prilicno nervozne i da nerecem nadrk....,bas je jedna zugala za ruckom kako ima puno upita i da ce morat ostat duze da sve odgovori.
Inace vrhunski trening centar,meni se dosad najvise svidija od svih.I jos svega par minuta setnje do hotela Courtyard by Marriot,Thistle,Premier inn,Speedbird inn...

Back