Bourbon offshore

nautica

3.casnik palube
a di je nestala ova tema,

kakva je situacija jeli traze ljude, jel ima sanse za pocetnike, moze koja adresa od crew managera ? :p:p

Istorija

Istorija

Lakse je uci u istoriju nego na Bourbona bez iskustva...........mada nije ni na druge firme bolje stanje.U svakom slucaju sretno i zivjeli! :uzdravlje

Koliko ima C/O trenutno na Bourbona?

Trenutno sam C/O na LNGu, sa stvarno soldnim primanjima ali sve gledam mozda kakvu sansu za prebacit se na offshore, ne bi li zaradio DP pa se probao u taj cuveni drill koji je u ekspanziji ubacit.

Posto Mustra ima oglas za Trainee C/O, pa gledam da li bi to bila dobra prilika za prebacit se?

Ili mozda trazim kruha pored pogace? :rolleyes:

Navodno ce uzimati ljude bez iskustva jer su opet navodno smanjili place pa iskusni odlaze

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

ee

ee

Navodno ce uzimati ljude bez iskustva jer su opet navodno smanjili place pa iskusni odlaze

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Meni se cini kako čitam postove od ljudi sa Bourbona da se on kako siri flotu sve vise pretvara u Tidewater i trening kompaniju s koje jako puno ljudi odlazi...osim naravno koji su na subsea brodovima i slicne vrste....

Trenutno sam C/O na LNGu, sa stvarno soldnim primanjima ali sve gledam mozda kakvu sansu za prebacit se na offshore, ne bi li zaradio DP pa se probao u taj cuveni drill koji je u ekspanziji ubacit.

Posto Mustra ima oglas za Trainee C/O, pa gledam da li bi to bila dobra prilika za prebacit se?

Ovo sta imas mjesecno na TK tu bi imao samo na brodu i to mozda...ne isplati ti se prebacivati u offshore i stjecati uvjete za DPO ako si tu chief...to ti je moje misljenje jer dok dodes na iste pare trebati ce ti bar 5 godina...naravno na Bourbonu neces nikada ti ni imati :)

oko 270 eura na brodu u nigeriji
i moj savjet ti je stoj tamo di jesi dok ne uleti neka drill ponuda

evo imam pitanje.
moj muž možda ima Å¡ansu za prebacit se u bourbon nakon prvog ugovora na cruiseu. pod uvjetom da mu se iÅ¡ta ponudi- Å¡ta je bolje supplier ili cruise kad se sve uzme u obzir (posao, duljina ugvora, lova). po vaÅ¡im iskustvima? inače je električar

Last edited:
Ako ima priliku neka se prebaci, kraci je ugovor (vise vremena cete provodit skupa) , lova je puno bolja nego na cruiseru...DPM nije jedan od zahtijeva da se dode na Bourbon ( polozit ce naknadno).
LP

Ugasila se tema..... ajde ko je na bourbona daj podijelite informacije kako je stanje u firmi trenutno. Ide li na bolje ili i dalje nagore, sta je internetom na brodima, telefon itd

Ugasila se tema..... ajde ko je na bourbona daj podijelite informacije kako je stanje u firmi trenutno. Ide li na bolje ili i dalje nagore, sta je internetom na brodima, telefon itd
trenutno stanje je ajme ali ide na bolje
glavni crew mang je dobia pedalu i mislim da ce biti od sada bolje...interneta ima a telefon je jeftiniji nego doma...brodovi im izlaze velikom brzinom i nadam se da ce mariner sada moci zaposliti nasih ljudi

Ja ne bi reka da ide na bolje ali nije ni lose,uglavnom dosta promjena u officu,potiralo je poljaka crew managera,sad bi moglo bit malo bolje za nase ljude.Internet imas ali su uveli filtere tako da recimo youtube i te sheme ne mozes otvarat,telefon deboto mukte,placa kakva je takva ali je na vrime.Dosta ljudi otislo tako da stalno dolaze novi sa i bez offshore iskustva,narocito Rumunja ima masu u zadnje vrime

J.Dosta ljudi otislo tako da stalno dolaze novi sa i bez offshore iskustva,narocito Rumunja ima masu u zadnje vrime

I doci ce ih i vise, dolaze i Indijci, Meksikanci i to ne za malo vecu placu od Hrvata, koliko znam, jedan moj poznanik cif radi za 210 eura a minja ga Indijac za 300 eura, kad su se Hrvati mogli dici onda su se pokrili usima, bilo se uzburkalo i trebalo je dici moretu a Hrvati ko Hrvati, strpali glave sebi u supak i govorili da sam ja lud, i jesam lud kad navigan za duplo vecu lovu nego sto imaju kapetani na Bourbona, sad se opet nadajte da ce doci Yvette (koju nitko ne moze zaminiti sto se tice nas Hrvata) i da ce opet Hrvati profitirati, malo morgen, Mustra gura na sve strane (svaka mu cast, i jos neki) nase ljude, ali sto ce sam kad drugima samo okice iz supaka vire, a o mudima necu ni pricati, i cekaju opet nekog poput Yvette ili da netko pukne ka Casper (ali takvih je malo u Rvata)

Back