Bourbon offshore

Ako sisaju chevronove juniore onda je dobra placa. Terco ima oko 5000$ permanent placu i beneficije (to je znaci 4/E). Kadet ima ugovor 4/1 i placu 2500$ permanent , ako je vise od toga onda nema dalje.

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

Normalno da tucu.Na offshore nemas 4/e tako da na toj poziciji neces nikad biti niti se ona racuna.Ovamo imaju 6200 eura svaki misec plus 13 placu i penziju u iznosu 6 posto godisnje place.

Normalno da tucu.Na offshore nemas 4/e tako da na toj poziciji neces nikad biti niti se ona racuna.Ovamo imaju 6200 eura svaki misec plus 13 placu i penziju u iznosu 6 posto godisnje place.
Koliko ima ETO i o kojoj firmi pricas?

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Fred Olsen.Oko 7000.SETO 8500 i rade 5/5 weeks
To je fino. Slicno ko sta je bilo kod mene na jahti. ETO 6500,CETO 9000. 4E 5500, 3E 6500, 2E 9000, CE 12000. Plus bonusi. Place u eur permanent.

To su lipo onda digli. Ja kad sam prije nekih 5g bija u pregovorima s njima davali su oko 4500€.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Prije 5 godina nisu ni imali brodove odnsono tad su ih sagradili i vjerovatno si treba ici na primopredaju.Tad su bili novi u tom biznisu al sad je vec druga prica.

To je fino. Slicno ko sta je bilo kod mene na jahti. ETO 6500,CETO 9000. 4E 5500, 3E 6500, 2E 9000, CE 12000. Plus bonusi. Place u eur permanent.

Kakvi su ugovori za ove place?
Neznam zasto si onda isa od tamo jer ko struja na brodu u windu neces nikad imati ove novce.

Kakvi su ugovori za ove place?
Neznam zasto si onda isa od tamo jer ko struja na brodu u windu neces nikad imati ove novce.
Juniori 3-3 i seniori 2-2mj. Nisam ja struja na brodu u windu. Ja sam sad struja na vjetrenjacama. Neda mi se vise navigat. Ok radit cu offshore i bivat na brodu ali brodove vise ne popravljam. Cilj mi je radit kao high voltage technician, a kasnije mozda kao SAP (senior authorized person). Bit odgovoran za switching cijele wind farme, pisat permite itd.

Juniori 3-3 i seniori 2-2mj. Nisam ja struja na brodu u windu. Ja sam sad struja na vjetrenjacama. Neda mi se vise navigat. Ok radit cu offshore i bivat na brodu ali brodove vise ne popravljam. Cilj mi je radit kao high voltage technician, a kasnije mozda kao SAP (senior authorized person). Bit odgovoran za switching cijele wind farme, pisat permite itd.

To je kao onaj lik sto radi na vjetrenjacama u sibenskom zaledju , ladi jaja za dobre pare ...

kako ona pjesma kaze "Sve je lako kad si mlad"

To je kao onaj lik sto radi na vjetrenjacama u sibenskom zaledju , ladi jaja za dobre pare ...

Ja otežem jaja za sad. Al doć će i hlađenje na red!

Bitno je imati cilj.Sretno.

kolega sretno na novom poslu...
dobro smo sporkali temu nekoc vrlo dobre kompanije

Ma i dalje su maksimalno korektni kad se uzme u obzir da su više od 2.5 milijarde eura u dugu (https://www.lesechos.fr/industrie-s...arapetrolier-bourbon-a-les-rembourser-1039969). Kad mi je trebala kadetura rješili su. kad treba ic prije doma, iskombinira se nešto. Kad treba dat koji eur više, opet se nešto malo nategne. Sve su svemu meni je dobro, nije bajno al sigurno ima i gore. Valda će se rekuperat nekako pa da dodu opet na ovo šta Vi spominjete.

strojar meni je placa ok za pocetak, pogotovo jer radim na kopnu. A i rast ce ubrzo. Kad odem na offshore ce bit puno bolje. Malo ste pobrkali lončiće, ja pricam o placama za turbine techniciane, a vi o brodovima koji rade vjetrenjace. Ne znam sta ti smatras dobru placu zlatnih dana offshore-a, ali sjecam se kad se tu na forumu spominjalo da pojedinci imaju 1000eura dnevnicu. To se sad moze isto dobit na vjetrenjacama za malo bolje pozicije tipa high voltage technician,commissioning itd. Vec obican service technician ima 50 eura satnicu, znaci 600eura dnevno. Samo sam htio ukazat da ce i tu bit posla u budućnosti, pogotovo za nas struje. A i bit ce posla na brodovima za vjetrenjace također. Dok oil&gas stagnira, raste posao za jack-up instalacije vjetrenjaci, polaganje kabela, CTV, SOV, walk to work itd.

Neke od kompanija sa brodovima za instalaciju vjetrenjaci: fred olsen windcarrier, swire blue ocean, a2sea, seajacks.

Na kojoj to firmi service technician ima 600 eura dnevno??
Sada već bivši kolega (norvedjin) upao na Vestas za 26000 kruna mjesečno

Na kojoj to firmi service technician ima 600 eura dnevno??
Sada već bivši kolega (norvedjin) upao na Vestas za 26000 kruna mjesečno
Nije lako, ali moguće je dobit. Znam ljude koji rade za kikiriki, a bome i za dobru lovu sta sam rekao. Ovisi di upadnes, recimo direktno za siemens preko mađarskog officea rade za kikiriki, a preko njemačkog lupaju lijepu lovu. A recimo high voltage techniciani zarađuju lijepu lovu di god da rade. Ali opcenito, bolje je radit kao contactor preko svoje samostalne djelatnosti, ltd firme i sl. nego radit direktno za proizvođača. Ja ipak trazim nesto da mi je stalan posao nego da radim kao freelancer po projektima ali za bolju lovu.

• Like
Reactions: Ico
Nije lako, ali moguće je dobit. Znam ljude koji rade za kikiriki, a bome i za dobru lovu sta sam rekao. Ovisi di upadnes, recimo direktno za siemens preko mađarskog officea rade za kikiriki, a preko njemačkog lupaju lijepu lovu. A recimo high voltage techniciani zarađuju lijepu lovu di god da rade. Ali opcenito, bolje je radit kao contactor preko svoje samostalne djelatnosti, ltd firme i sl. nego radit direktno za proizvođača. Ja ipak trazim nesto da mi je stalan posao nego da radim kao freelancer po projektima ali za bolju lovu.

Kuzim, da... neka ti je sa srećom

Back