edvin
Fiume
Da se razumimo tipovi ko Grubisic su novi ode i rekli su sta misle. MI smo ode svi slozni i ekipa smo jer evo skoro desetljece smo skupa i to je super. Ali vecina nas zna da je istina sta je srelec napisa i 1000 dolara je dosta ako ti je na firmi super i nemas feeling da si na prislinom radu. Takoder ima firmi di 3 makine ima i 8-9K permanet ali antezd to nezna pa misli da je 5K najvise sta ga ne cini glupim nego ga cini sritnim. Ja kad citam da neki nogometas ima 200-250K EURA tjedno ja pomislim iz koje pizde je taj ispao? Sta taj vridi ko cili pomorci hrvatske? Znaci uvik je bilo i bice razmirica ali post koji je Grubisic napisao je samo njegova strana kako gleda na Chevron pricu i to moramo postivat. Sad dali je covik lazljiv i nece pomogne nekome da se ukrca ili je stvarno onako kako je rekao to njemu ostavljam na dusi i nije me briga.
Kontam da kolege amnesty i zorge znaju vise jer su bili (jos jesu) na toj firmi ali ja osobno gledajuci sastrane sam napisao sta mislim.
Pozz
Ovo si sve odlično rekao. Ja sam znao radit za 10 k dolara i bio ekstremno nezadovoljan , a znao radit za 3.5k dolara i bit super. Znači kvaka je u nečem drugom. Znam , i to sam već jednom napisao ovdje , da na " bolesno ufuranim" sistemima ala chevron, shell, mitsui nikad ne bi plovio i bio bi ekstremno nesretan bez obzira na sve. Stvar je u onome kakav si i Å¡to imas u sebi i Å¡to želiÅ¡ od tog mizernog života. Na firmi gdje sam sada sam uvijek gledao pomoć i preporučio( uspjeÅ¡no) nekoliko kolega s kojima sam prije plovio. I fantastičan je feeling kad vidiÅ¡ kako je netko sretan i jer si nekom pomogao dobit posao.