Chevron

Da se razumimo tipovi ko Grubisic su novi ode i rekli su sta misle. MI smo ode svi slozni i ekipa smo jer evo skoro desetljece smo skupa i to je super. Ali vecina nas zna da je istina sta je srelec napisa i 1000 dolara je dosta ako ti je na firmi super i nemas feeling da si na prislinom radu. Takoder ima firmi di 3 makine ima i 8-9K permanet ali antezd to nezna pa misli da je 5K najvise sta ga ne cini glupim nego ga cini sritnim. Ja kad citam da neki nogometas ima 200-250K EURA tjedno ja pomislim iz koje pizde je taj ispao? Sta taj vridi ko cili pomorci hrvatske? Znaci uvik je bilo i bice razmirica ali post koji je Grubisic napisao je samo njegova strana kako gleda na Chevron pricu i to moramo postivat. Sad dali je covik lazljiv i nece pomogne nekome da se ukrca ili je stvarno onako kako je rekao to njemu ostavljam na dusi i nije me briga.
Kontam da kolege amnesty i zorge znaju vise jer su bili (jos jesu) na toj firmi ali ja osobno gledajuci sastrane sam napisao sta mislim.

Pozz

Ovo si sve odlično rekao. Ja sam znao radit za 10 k dolara i bio ekstremno nezadovoljan , a znao radit za 3.5k dolara i bit super. Znači kvaka je u nečem drugom. Znam , i to sam već jednom napisao ovdje , da na " bolesno ufuranim" sistemima ala chevron, shell, mitsui nikad ne bi plovio i bio bi ekstremno nesretan bez obzira na sve. Stvar je u onome kakav si i Å¡to imas u sebi i Å¡to želiÅ¡ od tog mizernog života. Na firmi gdje sam sada sam uvijek gledao pomoć i preporučio( uspjeÅ¡no) nekoliko kolega s kojima sam prije plovio. I fantastičan je feeling kad vidiÅ¡ kako je netko sretan i jer si nekom pomogao dobit posao.

Ma cila je priča da se pomogne sa Å¡to istinitijim informacijama, nemam ja protiv nikoga niÅ¡ta ni protiv ijedne firme i sve ih gledam isto ko poslodavce i spomenija sam tu agenciju iz liverpoola jer pouzdano znam da je to jedan put do chevrona i zaÅ¡to to ne podijeliti na forumu?

A samo bih želio da netko od mlađih ili starijih kolega nađe put do chevrona pa onda nakon provedenih nekoliko mjeseci neka napiÅ¡e svoj osvrt tu na forumu kako mu je bilo na brodu pa će sve biti self explanatory.

Å to se mene tiče odavno nisan na Chevronu ali bio sam 5 godina :udriglavom

Zorge, otisa si jer posli 5 godina na Chevronu jer nisi bija dovoljno Chevronised...ha ha. Mores li objasniti ovaj pojam, jeli to ono kad se triba za balaustru vezati prije nego li se baca skovaca u more(sada samo hrana), oficir od gvardije stand by pored s radijom i barba stand by na krilu???

Preporuka je dobra stvar,ali danas jako malo ljudi te zeli preporucit,iz osobnog iskustva to govorim
Valjda misle da ces im uzet posao,a dozivio sam i to da me nece preporucit da nebi imao tako veliku placu ko i on
Sebicnost je je..na stvar ...
Malo sam skrenuo sa teme ,al vidim da je netko spomenuo preporuku i pomoc kod boljih kompanija

@dalmos

Ja sam za place uzeo usporedbu sa firmama (nyk,mitsui,golar,bp,shell,kotc,tankerska,tk,mid east ) itd ..... znaci u istome poslu sam gledao place i nisam usporedjivao terca na abramovicevoj jahti ili na polagacu kabela...

Placa sigurno ima i boljih a i gorih jer ja recimo ispod 800$ day rate ne izlazim iz kuce 😂😂😂

Poslano sa mog SM-G955F

Glede preporuka
Management je još 2014 rekao da ne žele vise zapošljavati Hrvate i Talijane
Mi skupi a Talijani ne znaju engleski ( izjavio superint. Ivano Rosso. On laže lažem ja)
Uzet će ti sina ili kćer ako već radiÅ¡ inače ne žele. Go figure out😟
Inače zadnjih godina uzimaju leva leva Irce Engleze i Indijance. Pa nam prodaju price da smo skupi
Ne sjećam se da sam na ulju vidio naÅ¡ih novih imena odavna ( osim već spomenutih kadeta-sinova)
Nažalost
Na plinu ima novih imena ali ko će znati

Uvijek vrijedi poslati cv pa NEK stoji i to na sve adrese/agencije šta znaš
Možda upadne

Ante- blago tebi na dnevnici
Je li se ono janje vise ubilo i nabilo na stap😁

Ante- blago tebi na dnevnici
Je li se ono janje vise ubilo i nabilo na stap😁[/QUOTE]

Ma nije do mene , strojar zajebaje sa njegovim off shore , 20 dana na brodu/20 dana doma , pa se jos uz to zeni i ide na medeni mjesec , skijanja i te pizdarije pa nikako da se sinhroniziramo 😂

A sad jos uz svu tu muku nemamo ni auto nego smo na bicikli (na mojoj guma probusena) 😂

Poslano sa mog SM-G955F

ja sam ne bas tako davno bio reka hebes placu ispod 150Tkn misec permanent
puklo ke sve ka cvrcak sad da je zadrzat posal i uz to uvatit 10Teur puna saka brade

inace jedan kapo s bivse frime je to objasnia ,kako se ti osjecasna brodu tj na firmi

TROKUT

svaki kut mora bit pod 60 stupnjeva i sve starnice iste
jedna stranica je ugovor ,druga plata ,terca zadovoljstvo
i dok su te stranice slicne iste ti si zadovoljan

moze bit naj placa ali ako te hebu s udzinom ugovora ili zadovoljstvo na brodu taj trukut id eu hurac...

ja sam ne bas tako davno bio reka hebes placu ispod 150Tkn misec permanent
puklo ke sve ka cvrcak sad da je zadrzat posal i uz to uvatit 10Teur puna saka brade

inace jedan kapo s bivse frime je to objasnia ,kako se ti osjecasna brodu tj na firmi

TROKUT

svaki kut mora bit pod 60 stupnjeva i sve starnice iste
jedna stranica je ugovor ,druga plata ,terca zadovoljstvo
i dok su te stranice slicne iste ti si zadovoljan

moze bit naj placa ali ako te hebu s udzinom ugovora ili zadovoljstvo na brodu taj trukut id eu hurac...
Nikad neces naci idealan trokut

Poslano sa mog SM-G955F

Bravo Hrvati, ovi komentari znaju na koje se odnose je upravo slika nasih ljudi i zato sve ide tri piz.. materine i sve nas je manje jer imaju nos do nebe. Pomorstvo se prominilo ljudi i ne postoji vise onaj autoritativni nacin menagementa...pa kod mene ima 13 razlicitih nacija i da se ponasam na nacin da mi se svi klanjaju izgorija bi ka šuferin. Ja sam vam sam tija reci kako je stanje kod mene a prica ima svakakvih...samo neman ja voje se svama ode pripirat (ne svima) pa me skola naucila da pametniji popusta jer kad se dicom igras posran ostanes. Ajde ljudi pozdrav i uzivaj te.

Poslano s SM-J710F putem Pomorac.net

Zorge, otisa si jer posli 5 godina na Chevronu jer nisi bija dovoljno Chevronised...ha ha. Mores li objasniti ovaj pojam, jeli to ono kad se triba za balaustru vezati prije nego li se baca skovaca u more(sada samo hrana), oficir od gvardije stand by pored s radijom i barba stand by na krilu???

To je samo jedan sitan detalj, tko bi sve nabroja, triba bi mi jedan godišnji cili a i ostalo bi za na brodu raspravljati

Ko mene ubaci na chevrona ka 2. Kuverte sa LNG iskustvom dajem za 5 janjaca zavrtit i necu pobic ko neki 😂😂😂

svaka budala nađe svoju zabavu i onda uživa i čudi se Å¡to i drugi ne uživaju zajedno sa njim

@igi - oprosti nisam mislija na janjce i tvoj post nego na onog Å¡to priča o igranju sa dicom i sranjem

Samo kod tebe ima 13 nacija? Mi svi ostali na jadroplova i na tankerskoj i niko od nas nije radi sa multinational crew čak i mi koji smo na Steninom dijelu menađmenta tamo samo hrvati?? Dobro je Zorge reka da te opralo sa company putem uzdisanja vjerovatno čeÅ¡ tetovirat logo na srcu. Pa valjda se ovi forum sastoji od pomoraca koji navigaju sa istim tim nacijama ka i ti. Ima nas sve manje a zbog koga e upravo zbog takvih poput tebe jer pokuÅ¡avaju podapet svakome nogu di stignu a NMM ( i Chevron a i stenin dio) je baÅ¡ pravi primjer di je hrvatska glupost sve sjebala i to upravo tako oprani tipovi poput tebe.

Bravo Hrvati, ovi komentari znaju na koje se odnose je upravo slika nasih ljudi i zato sve ide tri piz.. materine i sve nas je manje jer imaju nos do nebe. Pomorstvo se prominilo ljudi i ne postoji vise onaj autoritativni nacin menagementa...pa kod mene ima 13 razlicitih nacija i da se ponasam na nacin da mi se svi klanjaju izgorija bi ka šuferin. Ja sam vam sam tija reci kako je stanje kod mene a prica ima svakakvih...samo neman ja voje se svama ode pripirat (ne svima) pa me skola naucila da pametniji popusta jer kad se dicom igras posran ostanes. Ajde ljudi pozdrav i uzivaj te.

Poslano s SM-J710F putem Pomorac.net

Last edited:
Back