Chevron

ove engleske agencije stalno stavljaju neke oglase za junire, pise 3mj. / 23 dana leave po mjesecu, za oil major. mislio sam da je to za chevron. znaci onda chevron daje manje leave dana nego shell, kotc, mol. ne znam kako je sad na tk?

18 leave dana manje godisnje a oko 30 000$ vise na racunu.

Ja sam se opredjelio za manje leave dana 😂

Poslano sa mog SM-G955F

ove engleske agencije stalno stavljaju neke oglase za junire, pise 3mj. / 23 dana leave po mjesecu, za oil major. mislio sam da je to za chevron. znaci onda chevron daje manje leave dana nego shell, kotc, mol. ne znam kako je sad na tk?

djajkoji link, ja bi volio da je tako al kazu za 2/O nista cak ni sa iskustvom lpg/lng...

oglas sam vec stavljao prije negdje, bio je za treceg...uglavnom progooglaj clyde recruitment, faststream i neke druge agencije iz UK.
A cuj za leave dane,tko kako voli, meni je to uvjek bilo bitnije od love, a nije bas da je tolka razlika u lovi bila meni, a radio sam skoro 1:1, ne racunajuci ono sto moras bit spreman prije. koliko na chevronu dana moras bit spreman prije isteka leava? svejedno odlicna firma zbog svih drugih stvari koje nude.

oglas sam vec stavljao prije negdje, bio je za treceg...uglavnom progooglaj clyde recruitment, faststream i neke druge agencije iz UK.
A cuj za leave dane,tko kako voli, meni je to uvjek bilo bitnije od love, a nije bas da je tolka razlika u lovi bila meni, a radio sam skoro 1:1, ne racunajuci ono sto moras bit spreman prije. koliko na chevronu dana moras bit spreman prije isteka leava? svejedno odlicna firma zbog svih drugih stvari koje nude.
Ja sam prije chevrona bio na odlicnoj firmi sa prilocno lijepom placom...

Ali za novce koje chevron placa godisnje ja bi na prosloj firmi morao biti 13 mjeseci na brodu u godini dana.

Nije u soldima sve ali kad vec navigamo onda je bolje uzeti koji dinar vise jer ja po sebi vidim razliku u kvaliteti zivota od kako se placa poduplala.

15 dana se trebas javiti prije isteka leave dana ali dosta ljudi ostane duze doma jer se sve moze dogovoriti.

Uz to chevron ima dobar penzioni sistem i jos bolji sistem stednje itd ...

U svakom slučaju odlicna firma i mislim da se malo tko moze zaliti.

Dobre su i druge firme ali sa chevrona kao junior otici na kotc ili tk bi dobro osjetio po novcaniku....

A za seniore se moze naci i bolje od chevrona.

Poslano sa mog SM-G955F

Za 30 dana na brodu se dobije 20 leave dana ...
Na brodu se stoji 3-4 mjeseca.

Place za juniore su nelose s obzirom na trenutnu situaciju (otprilike duplo veće nego na ostalim tankerskim komplanijama) ali na firmi ima skoro pa duplo vise juniora nego sto je potrebno .

Poslano sa mog SM-G955F

To je odlicno. A mozes li mi reci o kojim konkrentno duplim brojkama se radi za placu 4th eng npr? I jeli istina da su iste place za Oil i Gas flotu?

Hvala ti na svim informacijama.

cujem da im izlaze neke lng novogradnje i da se trazi dosta ljudi za iskustvom,zna li netko sta vise o ovome?

Izlaze novi lng a ne traze ljude ...
To je tocna informacija

Poslano sa mog SM-G955F

Da, takvu sam i ja informaciju dobio. Znaci imaju ocito dovoljno svojih ljudi u rotaciji da popune te novogradnje... steta :)

5k za 3E? nije bas tako vau ki sta san mislija....ima li kakvi bonusic godisnje i nesto slicno?

Back