Dotur Luigi
Makinista
Da, BP i BW izgleda da nevole hrvate.
Da, BP i BW izgleda da nevole hrvate.
Grubisic je detaljno i istinito objasnio situaciju na firmi.Fali ljudi i na Chevronu ali kao sta se gori napisalo za upast je lutrija
Nemojte se ljutit na kolege koji su vas preporucili a niste primljeni a neko primljen bez veze jer je naprosto tako.
Kako to funkcionira niko ziv nezna.
Neznaju ni oni vjerujte mi.
Sent from my internet mobile device
AnteZD neznam odakle te price u svezi 6/6 ali ajmo ovako....na NYK radis 6 uri sigurno efikasnog rada dok na Chevronu to sve ide laganini....u 6 ujutro dode jedino dezurni svi drugi oko 6 i po i to ono popit kavu, onda meeting u 7 do 7 i kavart sve gotovo i sve biz na dorucak. Onda dodu u 8 pa dok rijese papirologiju i ostalo eto ti vec skoro 9 uri...coffee sigurno po ure svaki put...u 1720 nema zive duse u makini....subota je od 8 do 5 ali niko nista ne radi osim sta se bave pizdarijama i testirnjima hehehe...nedilja po dana. Znaci stvarno je pon do pet 6 do 6 ali unstavarnosti toga nema pa onda tih 70 uri jednostavno ne mirita i nigdi nisam vidija da se manje radi sta na Chevronu a za svaku stvar imas nove djelove itd. Eto ovo je zadnje...mora sam reci jer stavarno glupe price kruzu i svi uvik idu ca sa firme ali svi su opet tamo jer znaju da je dobro. Ala lip pozdrav.
Poslano s SM-J710F putem Pomorac.net
@jose
To za palubu si u pravu, posao vam je puno tezi nego u makini [emoji23]
Poslano sa mog SM-G955F
A dobro jutro.......
Terco,sekondo,cif otegnu jaja
Cca 12,14 sati ako je barba "maknut" a znas i sam kakva je situacija sa njima
Sent from my internet mobile device
ok hvala.Nikola 1983 ... uh dragi jako tesko da budem iskren. Prednost uvik imaju sa iskustvom ali stvarno ritko neko uleti bez ikakvog iskustva.
Apsolutno se ne slazem sa ovimJa kad gledam koje su firme top onda je Chevron sigurno medu prve tri.