dinamarin

Nove slobodne pozicije Dinamarina d.o.o. za tanker:

1. 1.časnika stroja, svjedodžba III/3 - 2.časnik stroja na brodu sa strojem porivne snage do 3000 kw (ukrcaj početkom ožujka), ugovor 2:1

2. Pumpman, svjedodžba II/4 - član posade koji čini dio plovidbene straže (ukrcaj početkom travnja), ugovor 2:1

Dinamarin d.o.o. se bavi dužobalnim razvozom naftnih derivata na relaciji Bakar-Solin i Bakar-Ploče.
Za sve informacije nazvati na tel. 051/321-095, ili na mail: vlatka.sanko@dinamarin.hr

@Divjok

Dali vi radite na gore navedenoj firmi? Ako DA,recite kakvi su uvjeti, dali je redovna placa, kaka je safety?

Poznato je da je vlasnik firme Robert Jezic poznati Sanaderov prijatelj i ljubitelj blindiranih BMW-a :)

Takoder je poznato da je za vrijeme vladavine Ive Sanadera zvanog Ivo Przun :) dobio posao sa Dinamarinom za prijevoz nafte po jadranu i to prije nego su uopce imali tankere u svojoem vlasnistvu. Da se razumin neman nista protiv nikoga ali cisto me interesira odgovor na pitanja o uvjetima.

P.S
Dali gospoda Vlatka ima ikakve povezanosti sa poznatim prevarantom Ivom Sankom iz Rijeke?

Hvala i lip pozdrav

Nisam zaposlen u firmi, dobio sam na PM poruku ako mogu ostaviti ovaj oglas na forumu, pa rekoh nema problema. PrijaÅ¡nji oglasi su bili na hzz-u i/ili mojposao, ne sićan se. Ako netko bude zainteresiran mogu se raspitati preko poznanika.

Last edited:
samo pitam zbog toga sta su trazili od nas u Azari da ih krcamo ali smo mi odbili suradnju. Nakon toga nisu tili staviti niti oglase gdje stavljaju druge firme u rubriku Karijera na portalu i sad su onda poceli igrat da userima salju PM da im objave ode.

Nema problema sta si to ti objavio ali samo da znas da si iskoristen s njihove strane, i vjerovatno ces ubuduce uvijek kad ima slobodne pozicije dobivat PM da im to napravis.

BTW: Malo sam se pozabavio Admin CP i ''sve'' doznao tako da mi je jasno po user name-u tko je osoba jer kad bi pisala puno bi bilo jasnije svima.

Last edited:
Ma naravno, sve mi je jasno stari. Ko Å¡to vidiÅ¡, nisan tu od jučer, samo ne piÅ¡em puno :) Naravno, nula postova. Al nema beda Å¡to se mene tiče. Ako neko more naći posa radi toga onda neka.

Ma nije tamo tako ni lose, po zimi nema nista posla po ljeti ne stajes, sekondo palube nauci puno o iskrcaju i o iskrcaju tereta, a safety znas da nije na najvisoj razini ali nije ni strasno.
Placa sekondu je 11 000 kunna na brodu doma 6 ugovor 2-1.
Tamo je svima dobro osim cifu palube, stvarno previse posla za ne bas neke novce.
Ako nista dobijes advaned oil i chemical pa odes dalje.

Last edited:
Pozdrav ljudi! Dali možda imate informaciju dali doticna firma prima i nižu posadu mislim na mornare i kormilare.Zahvaljujem....:)

DinaMarin Naslovnica

Brodovi dobro izgledaju, ali su ispod 3000 bt, pa loše za obnovu c/o ili kapetanskog.
A kakav je odnos poslodavca prema pomorcima/radnicima to neznam, nisam tamo nikad bio.
Jesu li plaće redovite i ima li se tamo Å¡ta jest i tako te stvari?

Vridi pokuÅ¡ati barem skupiti koju informaciju ako niÅ¡ta drugo.Ja sam si danas naÅ¡a neku malu vezicu za Topića u Monte Carlu tako da sam ih kontaktira i posla skenirane dokumente pa sad Å¡ta bude.Uglavnom sve je bolje nego stajati doma a kao mornar ili kormilar nije da iman nekog velikog izbora.:udriglavom

Tko ne mora neka ne ide,safety minimum,redovna plača ali uredno skračuju boravak doma,hrana skromno,klasična Hrvatska firma,oderi kožu radniku/pomorcu

Eto,aplicira,email,odgovorili mi da su me uveli u evidenciju...sad cekam....zna li ko koliko se ceka ,u prosijeku,kako idu ukrcavanja,vidim da idu duz Jadrana ...pa jel recimo prema mistu stanovanja ili....:)...recimo ukrcan se u Solinu,vidim da im je jedno od odredista.Bolje u Solinu ,nego u Tijaninu:D

Last edited:
Back