dinamarin

Sve bi to još i bilo korektno da je ugovor 2/2
Primjer 2 palube u 3 mj zaradi 28000kn
Znači 9000kn mjesecno što ne da je ništa,nego je katastrofa s obzirom da jašeš po brodu i kao što je netko rekao manovra na manovru,a još nek je stanje broda banana (što vjerojatno je).
Ja sam u brodogradnji,radim u smjenama,više sam doma nego na poslu,a nisam daleko od tih 9000kn,tj sa 20 prekovremenih sam na toliko

Ovi šta su na 2/2 ajde može proć
Ovo AB i motorn neću ni komentirat
Uostalom cim preko stranica HZZ traže ljude znam koliko je sati
Kolega, za 2/0 i 3/e na dinamarinu je po mom misljenju neusporedivo bolje nego na ap-u, topicu, transoceanu i slicno.
Odje klepnes adv oil i chem i ides dalje, plus ne brigas o doprinosima, porezu, danima. U tom silnom tramaku neki k i naucis.
A na bulku.., promjenit vrstu broda ces skoro pa nikad.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kolega, za 2/0 i 3/e na dinamarinu je po mom misljenju neusporedivo bolje nego na ap-u, topicu, transoceanu i slicno.
Odje klepnes adv oil i chem i ides dalje, plus ne brigas o doprinosima, porezu, danima. U tom silnom tramaku neki k i naucis.
A na bulku.., promjenit vrstu broda ces skoro pa nikad.

Upravo tako.
Ja osobno da gledam poci tamo isa bi odma za kapa eventualno jedan ugovor za prvog da vidis malo di sto.Pa to su motori ispod 3000kw toliko mi emergency generator ima.

Upravo tako.
Ja osobno da gledam poci tamo isa bi odma za kapa eventualno jedan ugovor za prvog da vidis malo di sto.Pa to su motori ispod 3000kw toliko mi emergency generator ima.
Da, najmanji pomocni na kojem sam ko casnik bio je imo 2200kw :)
No dobro, vezano za temu, nelose ako si sredjen, bez kredita i razvratne zene ili djece. Lagano stress free.

No dobro, vezano za temu, nelose ako si sredjen, bez kredita i razvratne zene ili djece.
Ne znam kako ti je ovo dobro
Svaka firma koja drzi do ljudi(a malo ih je) imat ce ugovor koliko brod toliko doma
A ovdje nit je ugovor nit je plaća
Još si doma mjesec dana i još ti daju duplo manje

Kod njih ja nisam tako računao. Ja sam bio doma sa svojima svakim 5-6 dana sto ti nekada puno znači. Ako si sam i nemas djece onda ti taj dolazak ne znaći puno.
A što se tiče pogona koji je nesto ispod 3000KW , nije baš za podcijeniti. Tu je glavni motor 3 pomočna 4 separatora, silni tankovi storage,settling, day-tank....., sewage plant, steam generator itd. Ima tu mašinerije ko na velikom brodu. Tu ima i posla nije samo prst u uho i uberi pare. Ali sve u svemu ima svoje čari!

Razumijem ja sta ti pričaš
Ali hoću rec da sam ja za te pare svaki dan doma sa obitelji
A ako bas moram navigat onda da navigam za normalne pare

Back