Kolega, za 2/0 i 3/e na dinamarinu je po mom misljenju neusporedivo bolje nego na ap-u, topicu, transoceanu i slicno.Sve bi to još i bilo korektno da je ugovor 2/2
Primjer 2 palube u 3 mj zaradi 28000kn
ZnaÄi 9000kn mjesecno Å¡to ne da je niÅ¡ta,nego je katastrofa s obzirom da jaÅ¡eÅ¡ po brodu i kao Å¡to je netko rekao manovra na manovru,a joÅ¡ nek je stanje broda banana (Å¡to vjerojatno je).
Ja sam u brodogradnji,radim u smjenama,više sam doma nego na poslu,a nisam daleko od tih 9000kn,tj sa 20 prekovremenih sam na toliko
Ovi šta su na 2/2 ajde može proć
Ovo AB i motorn neću ni komentirat
Uostalom cim preko stranica HZZ traže ljude znam koliko je sati
Kolega, za 2/0 i 3/e na dinamarinu je po mom misljenju neusporedivo bolje nego na ap-u, topicu, transoceanu i slicno.
Odje klepnes adv oil i chem i ides dalje, plus ne brigas o doprinosima, porezu, danima. U tom silnom tramaku neki k i naucis.
A na bulku.., promjenit vrstu broda ces skoro pa nikad.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Da, najmanji pomocni na kojem sam ko casnik bio je imo 2200kwUpravo tako.
Ja osobno da gledam poci tamo isa bi odma za kapa eventualno jedan ugovor za prvog da vidis malo di sto.Pa to su motori ispod 3000kw toliko mi emergency generator ima.
Ima i na kopnu za strojare no stress posaoLagano stress free.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne znam kako ti je ovo dobroNo dobro, vezano za temu, nelose ako si sredjen, bez kredita i razvratne zene ili djece.