Ncl

We are currently recruiting for experienced HVAC ENGINEER ready to join NCL cruise ships

Salary in USD/per month - to be discussed upon interview

Start date is ASAP

Contract - The rotation is 12 weeks on/off

Required: previous experience as such, all valid STCWs, good references/recommendations.
Must be vaccinated for COVID !

APPLY
zanimljivo da oglas ide preko v.ships

Karte se mišaju. Traže se ljudi.... Pa ako koga zanima

Doduše malo mi je čudna emal adresa ali barem nije gmail

Good Day,

Experience crew is needed asap for a Cruise Line and other kind of vessel. Masters, Engineers, Officers etc. Should contact Capt. Kirk Wood and send your CV now to: vacancy@nclcareer.co.uk.

Good Luck.
Amy Theuma

Last edited:
Karte se mišaju. Traže se ljudi.... Pa ako koga zanima

Doduše malo mi je čudna emal adresa ali barem nije gmail

Good Day,

Experience crew is needed asap for a Cruise Line and other kind of vessel. Masters, Engineers, Officers etc. Should contact Capt. Kirk Wood and send your CV now to: vacancy@nclcareer.co.uk.

Good Luck.
Amy Theuma

Da malo "proguglate" ovo - nasli bi sa sluzbene facebook grupe "NCLH Careers":

"Hello Claudio,
Any communication you received from Capt. Kirk Wood is unfortunately fraudulent. This is definitely a false representative, attempting to receive identification or monies from you. We recommend that you do not provide any personal information to this contact.
We invite you to apply for positions with us directly. Please take a few minutes to visit our career site for current job openings: http://bit.ly/3oiRCvD
Look for positions that match your skills and qualifications, then click the blue APPLY button to get started with your application.
Alternatively, we have approved Hiring Partners in different parts of the world.
A complete list of Norwegian’s approved hiring partners is listed on our website: http://bit.ly/2IXXFjY
Thank you for bringing this to our attention.
Good luck to you in your job search!"

Inace, ne znam nikoga, a da nije dobio zadnjih para dana ovakvu ponudu na mail- ovaj "Capt. Kirk Wood" je stvarno uporan!

Last edited:
Pozdrav kolegama

Proslo je neko vrijeme od mog zadnjeg pisanja, doma sam zadnju godinu vlastitom zeljom.
Nisam želio cijepljenje pod uvjetima uzmi sto se nudi, svjeze je proizvedeno, ne brini se biti ce sve u redu, pa sam morao objesiti kopacke na klin, makar privremeno.

Kakvi su uvjeti trenutno postavljeni za covid -19 cjepivo, što se smatra dovoljnim za proci taj dio PEME-a?
Je li jedna doza (1x) dostatna da se to smatra zadovoljenim?
Upisuje li se podatak o vrsti i detaljima cjepiva u rubriku na PEME obrascu?

Inace kakva je atmosfera, vlada li optimizam, posao kruzinga ide na bolje ili je sve to jos "sllugish" sto bi se reklo ?

Citam da brodovi plove i rade, no ima li zarade ili radimo i nadamo se da necemo nove gubitke namnoziti?

Pozdrav kolegama

Proslo je neko vrijeme od mog zadnjeg pisanja, doma sam zadnju godinu vlastitom zeljom.
Nisam želio cijepljenje pod uvjetima uzmi sto se nudi, svjeze je proizvedeno, ne brini se biti ce sve u redu, pa sam morao objesiti kopacke na klin, makar privremeno.

Svaka cast!

I dalje je potrebno cjepivo i booster takodjer. Ako se ukrcas bez boostera onda imamo redovna cijepljenja u terminalu preko CVS u americi svako nekoliko. Kako se PEME obnavlja tako se i upisuju cjepiva po zadnjoj verziji obrasca ali svejedno moras nosit potvrdu cijepljenja.

Kapaciteti su na 50ak posto otprilike i uglavnom se budgeti premasuju jer cijene su dosta vece tako da ova 50 posto popunjenost uglavnom imaju love.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

Hvala na odgovoru.
Neke od kolega su mi rekle da nisu imale booster nakon prvotnog cjepljenja, nitko nije spominjao da to moraju odraditi na brodu/terminalu.
I bilo mi je cudno ,obzirom na natpise po medijima, da se booster ne bi trazio u cruise industriji ako ga smatraju potrebnim u cijeloj shemi.
Ocigledno kad se jednom cijepis onda se ostalo podrazumijeva, zaboravi se da ima onih koji i taj prvi korak nisu napravili :) pa se ne objasnjava ono sto se cini neizbjeznim.
Nepotpuna informacija u najboljem primjeru.

Last edited:
Pozdrav kolegama

Svaka cast!

Odluka o ostanku doma se na kraju svede na financije, moze li se to priustiti bez svakodnevnog stresa i razmisljanja o nuznosti povratka svaki dan.
A trazim i posao na kraju vise manje aktivno, doduse ne bilo sto i pod svaku cijenu, brod nije otpisan zauvijek.
Pricekajmo jesen, hoce li se konacno to smiriti ili krece novi ciklus ludila, do tada neka me na kraju.

Za booster procijepljenost ovisi od broda i lokacije ali prema shoresideu je mandatory za sad ali nije uvjet za ukrcaj. Kad dodje trenutak a na brodu si i oni organiziraju cijepljenje onda ga trebas primit.

Pa danas nema kompanije koja ne zahtjeva cijepivo protiv covida nebitno jel se radi o kruzeru, tankeru ili bulku. Mozda neke srot kompanije jos ne zahtjevaju

Za booster procijepljenost ovisi od broda i lokacije ali prema shoresideu je mandatory za sad ali nije uvjet za ukrcaj. Kad dodje trenutak a na brodu si i oni organiziraju cijepljenje onda ga trebas primit.

Znaci tako, da sam mislio u startu igrati kako zele glede cjepiva, ne imati utjecaj na sto i kada te zasto se mora uzeti ne bi ni ostajao doma.

Pa danas nema kompanije koja ne zahtjeva cijepivo protiv covida nebitno jel se radi o kruzeru, tankeru ili bulku. Mozda neke srot kompanije jos ne zahtjevaju

Jasno, sve znam, vjerojatno ce na brodovima to ostati zahtjev unedogled dok god medicina bude nudila covid cjepivo.
Ne zanosim se da ce se to ukinuti.

Back