Novi Clanak

U Slobodnoj clanak nije los ali je tribalo jos pisati da je pokretac s menom i Sonny. Clanak koji sam ja dobia na autorizaciju je drukciji od ovog u SD. Usput je trazila i sliku pa mislim da bi tribalo jos stagod izaci mozda za koji dan.

LJudi ovo je tek pocetak napravicemo mi jos toga jer smo dobra ekipa. :)

Pozdrav svin kolegama Pomorcima:), napokon je izaslo bar dio nasih zahtjeva u javnost. Fala i Slobodnoj Dalmaciji da je "zbog nas" povecala rubriku SEDMA KORA na 2 stranice i skupila hrabrosti da napokon izadje sa nekin nasim zahtjevima:). Pohvale i SPH za ove dvi friske inicijative koje su pokupili od ideja sa stranica nasega foruma:D.
Bravo Dalmos na trudu, bravo svima:uzdravlje.
Sad cemo vidit reakcije onih spavaca iz "Sabora", steta da nerade suboton:udriglavom.

Upravo me novinarka kontaktirala i rekla da su skratili njen clanak poprilicno. ALi da je to zato jer su ubacili placenu reklamu jer ipak se to vise isplati nego pisati o pomorcima. Nije ni ona zadovoljna ali staces navikli smo mi na macehinjski odnos. Ujedno zena je poslala u Novi list i mislim da ce tamo biti jos jaci i veci clanak s svim nasim problemima. Kao sta rece prije OVO JE POCETAK NASIH JAVLJANJA. Ujendo rekla mi je novinarka SD ako zatriba i imamo jos noviteta da se javim da ce od gusta objaviti.

Normales,svatko od nas ima nekog u rodu ili u familiji a da je pomorac ( sa Jadrana..) i nikome nije svejedno za sve ovo sto se dogadja...

Pozdrav svin kolegama Pomorcima:), napokon je izaslo bar dio nasih zahtjeva u javnost. Fala i Slobodnoj Dalmaciji da je "zbog nas" povecala rubriku SEDMA KORA na 2 stranice i skupila hrabrosti da napokon izadje sa nekin nasim zahtjevima:). Pohvale i SPH za ove dvi friske inicijative koje su pokupili od ideja sa stranica nasega foruma:D.
Bravo Dalmos na trudu, bravo svima:uzdravlje.
Sad cemo vidit reakcije onih spavaca iz "Sabora", steta da nerade suboton:udriglavom.

Moga je netko skenirat clanak i stavit ga na forum za nas koji smo trenutno na brodu i nemozemo sporkat ruke od friske novine(nema nista na web izdanju Slobodne.)
I koje su to friske iniciative krenile iz SPH.
Ajme da je sad popit kavu i procitat Slobodnu

Javila mi je da ce biti i u web mediu na SD pa cekamo. Zato nisam skenirao a imam skener u kuci pa ako ne bude brzo na netu stavicu ja skenirano. Eto Foranine i pozdravi ekipu na Dawna i reci im da ipak idem na Pearlu umiso na Dawna.

Jutros me zvala novinarka SLobodne Dalmacije ako mogu ujutro do redakcije da ce pisati o nama jos . Javim ode sta je bilo. ALi sve vise i vise se cuje nas glas

BRAVO DECKI ZA SVE STA SMO NAPRAVILI DA DODEMO U JAVNOST

Krenulo je i neka je. Nemojmo se prerano veselit, sad trebamo zbit redove. Mene znate kako mozete pronac u slucaju da se odlucimo na bilo koju akciju.

Evo sad je i na TV Nova (ono u dnu) bilo da ce pomorci dignit pare sa banaka:) Nesto se krece.

Ja znam pouzdano da su pomorci održali Zadar u ratno vrime a nije puno drugacije ni sad.

Zna se di njih najviše boli,đep.Udari po đepu i bit će svačega.

Back