seafreak04
New member
i franjo tudjman jednom rece valenticu: "pomorce ne diraj!"
@dalmos
Pozdrav
Ono sta je Brazzaduro zadnje iznija prvo uzest sve dane puta,bolovanja,skolovanja i priznat a tek onda navigaciju tako da se sve moze prinit u iducu.Pored toga naglasit za one koji ne ispune 183 dana nekakav porez ako i dolazi u obzir ali ne prema stopama poreza na dohodak nego nesto stvarno simbolicno kao sto smo govorili 5%.
Neka drugi forumasi prosire medju pomorcima glas o ovome forumu koliko god mogu.Jedino nas brojnost i smislena akcija(citaj pokazivanje zubi) moze dovest u fokus.
. Doma mi nedolazu obavijsti tipa: bit će vam sastanak u tu i tu uru u tome gradu i na tome mistu. Nema ??anse takvu obavijest se ne dobija (osim mo?žda onih ća su samo u vrhu SPH, pa ćakulaju sami sa sobon)Ma meni je ?žaj ća nemogu nikako nigdi saznat kad su oni pusti SPH sastanci i konvencije. Dobijen broj njiovih novina ka član sindikata, čini mi se svako 2-3 miseca, neman pojma točno kad (uvik me dočeka po jedan novi brod kad se vratin doma) i uvik pi??e bija sastanak ovdi ili ondi. Doma mi nedolazu obavijsti tipa: bit će vam sastanak u tu i tu uru u tome gradu i na tome mistu. Nema ??anse takvu obavijest se ne dobija (osim mo?žda onih ća su samo u vrhu SPH, pa ćakulaju sami sa sobon)
.
To je tragedija koju oni lo??u propagandu imaju prema svojin članovima, da nemore?? ni??ta saznat, kako im stat na rep!!
Pita bi ih ja da sazna ko od nas kad im je koji sastanak, pa da se skupi nas nekoliko i sjebemo im koncepciju sastanka i otvorimo samo temu pod RAZNO. Bilo bi im strke.
Ali za ludu. I nekidan je bija neki sastanak u Rijeci, pa san pita ima li koga doma u Rijeci ko bi tija poć i da reće koju rić u na??e ime nas Forma??a, ma se niko nije javija od na??ih kolega pomoraca, niti za komentar o tome sastanku.
Tako da Svalina sigurno negdi sidi u nekoj konobi i bri??e toč od tripica sa svojih brčina i smje??ka se kako nas je dosad namagarčija svaki put.
Klasična igra pokvarenih telefona, ali smo i sami mi Pomorci pomalo krivi na tome.