Novi Moderator?

Novi Moderator?

• Total voters
    47
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.
A sta si ti napravija da bi nam bilo bolje. Dojdes doma i onda te nema ni cut ni vidit.Ne da zena da se bavis hobijima,ne da zena da primirises kompjuteru,a kad bi samo znala koliko volis virtualni svijet instalirala bi ti doma wireless internet da mozes s laptopom i na zahod.
BTW glede moderatora da ne pisem novi post kao sto smo vec govorili ja za to stvarno nemam smisla .Moja liberalna stajalista nisu dobra za forum jer mogu sve tolerirat,a to ne bi smjela bit odlika moderatora. Pored toga smatram da zajedljivost definitivno nije osobina moderatora,a tesko da bi ja tu osobinu kod sebe uspio ispraviti.Takodjer kad vidim nepravdu onda reagiram,a kao moderator ne bih imao pravo svjim misljenjem uticati na smjer teme osim ne dozvolit govor mrznje,vrijedjanja i slicno.
Nadalje drzim da moderator pored svega navedenog treba bit emocionalno zrela osoba sto ja definitivno nisam sa svoje 22 godine. Evo npr. prije 6 mjeseci sam se tek po prvi put iskreno zaljubio.Doduse to je bila neuzvracena ljubav i jos se pokusavam oporavit od tog soka pa Vas molim da me pustite u miru dok mi ne zacijele rane na srcu.
Sad se jedino postavlja pitanje glasova i sta napravit sa njima??? Ako tko ima kakav dobar prijedlog ja sam vise nego otvoren za suradnju.

Pa bas iz svih tih navedenih razloga ja sam stavio na prvo misto covika koji net ima i u zahodu dostupan, covika koji je sposoban donijeti promjene onamo gdje su hitno potrebne, covika koji je spreman zaurlikati "kukavice pucajte u prsa", covika kojega zena ne maltretira ka mene i koji nema zabrana ni veta ka ja ili neki drugi.
Kako da pored takvih kvaliteta stavim svoje ili necije drugo ime, a unaprijed znam da mu nismo ni do kolina.
U stvari lako bi bilo da sam samo ja to vidio, ali tvoje kvalitete su prepoznali i ostali clanovi Udruge/Foruma....postotak ne laze.

Pa zar bi stvarno dao glas sam sebi da bas toliko ne zelis bit moderator:p
Za glasove je bar lako, po dobrom starom Hrvatskom sistemu prodaj ih onome koji ti se cini najblizi....mogu li predlozit Gdju. @Flores?
:uzdravlje

prodaj ih onome koji ti se cini najblizi....mogu li predlozit Gdju. @Flores?

Pa dobro je li vidis koliko uskogrudno razmisljas."Prodaj ih onome tko ti se cini najblizi."Pa ti bi i na najblizima zaradjiva. Ovo je prestrasno.Jesi li ti ikad pokusa napravit nesto sto ce na kraju vodit nekakvom prosperitetu, ali nece pod mus tebi donit nekakvu osobnu korist. Nesto sto ne mora apriori bit mjerljivo novcem.
Previse mi materijalisticki razmisljas,a to nikako nije dobro. Preporucam malo vise citanja naslova filozofske i socioloske tematike u svrhu ispravljanja krivih Drina.

Nadalje drzim da moderator pored svega navedenog treba bit emocionalno zrela osoba sto ja definitivno nisam sa svoje 22 godine. Evo npr. prije 6 mjeseci sam se tek po prvi put iskreno zaljubio.Doduse to je bila neuzvracena ljubav i jos se pokusavam oporavit od tog soka pa Vas molim da me pustite u miru dok mi ne zacijele rane na srcu.
Sad se jedino postavlja pitanje glasova i sta napravit sa njima??? Ako tko ima kakav dobar prijedlog ja sam vise nego otvoren za suradnju.[/quote]

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Pa dobro je li vidis koliko uskogrudno razmisljas."Prodaj ih onome tko ti se cini najblizi."Pa ti bi i na najblizima zaradjiva. Ovo je prestrasno.Jesi li ti ikad pokusa napravit nesto sto ce na kraju vodit nekakvom prosperitetu, ali nece pod mus tebi donit nekakvu osobnu korist. Nesto sto ne mora apriori bit mjerljivo novcem.
Previse mi materijalisticki razmisljas,a to nikako nije dobro. Preporucam malo vise citanja naslova filozofske i socioloske tematike u svrhu ispravljanja krivih Drina.

A sta cu sad, takav sam. U mene se sve vrijednosti mjere novcem (ajde moze i u zlatu i ostalim plemenitim kovinama). Iz svega moram izvuc osobni interes inace nista od radje. :uzdravlje

[QUOTE....mogu li predlozit Gdju. @Flores?
:uzdravlje[/QUOTE]

@Offshore1975,
Ovo ??to ste napisali da sam ja najbli?ža Frankiu po glasovima, svejedno mi nije jasno odkuda Vam ideja da mene interesiraju glasovi, i da bi mi ih se moglo prodati. Neinteresiraju me glasovi naime, NE??ELIM BITI MODERATOR, a i da ?želim, to bih vjerojatno voljela postići bez kupovanja glasova.
I, :Dnespominjite bo?žje ime uzalud, jer sada evo gubim vrijeme pi??ući ovdje, a već sam sedam viceva mogla napisati:D
Ja mislim da je najbolje da se Vi predlo?žite za moderatora, i ja ću vam predati sve svoje glasove, napominjem predati, ne prodati. Jer s obzirom da ste Vi ovo sve ZAKUHALI, bilo bi najbolje sada DA ZA KAZNU budete moderator, i to ne sa velikim ovlastima, za svaki slučaj, i s time da treba staviti Kotlara kao NAD MODERATORA, da Vas kontrolia, jer je on čovjek od povjerenja, pa bismo bili sigurni da opet nećete ne??to slično ZAKUHATI.:):uzdravlje

[QUOTE....mogu li predlozit Gdju. @Flores?

@Offshore1975,
Ovo ??to ste napisali da sam ja najbli?ža Frankiu po glasovima, svejedno mi nije jasno odkuda Vam ideja da mene interesiraju glasovi, i da bi mi ih se moglo prodati. Neinteresiraju me glasovi naime, NE??ELIM BITI MODERATOR, a i da ?želim, to bih vjerojatno voljela postići bez kupovanja glasova.
I, :Dnespominjite bo?žje ime uzalud, jer sada evo gubim vrijeme pi??ući ovdje, a već sam sedam viceva mogla napisati:D
Ja mislim da je najbolje da se Vi predlo?žite za moderatora, i ja ću vam predati sve svoje glasove, napominjem predati, ne prodati. Jer s obzirom da ste Vi ovo sve ZAKUHALI, bilo bi najbolje sada DA ZA KAZNU budete moderator, i to ne sa velikim ovlastima, za svaki slučaj, i s time da treba staviti Kotlara kao NAD MODERATORA, da Vas kontrolia, jer je on čovjek od povjerenja, pa bismo bili sigurni da opet nećete ne??to slično ZAKUHATI.:):uzdravlje[/QUOTE]

Draga Gdja. Flores - hvala Vam na ukazanom povjerenju, ali posao moderatora je kontra moje vjere, a i zena mi neda, (a i nema tu nekog interesa za mene, da je pozicija placena dalo bi se razmisliti).
Zato ako stvarno Frankie ne zeli, nema druge nego da se prihvatite posla i pocmete cistiti postove po forumu. Evo slobodno pocmite od mojih:uzdravlje

Bravo flores
Ma on u biti zeli ocajnicki bit moderator a to je pokusa provuc na jedan perfidan nacin koji kod mene na njegovu zalost ne pali.Kao ono on je istaka druge u prvi clan potajno se nadajuci da ce netko njega predlozit.Ali nema teorije.Inace njemu bi mozda da da moderira teme tipa domacinstvo,kuharica,kucanski poslovi i slicno jer znam da je tome kompletno posvecen i orjentiran kad je doma i da se u njih dobro razumi.Znate kako ono kazu daj dite materi.

DA zakljucim da cu kao i do sad odrediti moderatora potiho i bez kupovanja. A ovakvo otvaranje threadova zabranjujem jer NIKO NIJE ovlasten da otvara ovakve Threadove.

DA NAPOMENEM JOS JEDNOM DA FORUM NIJE VLASNISTVO UPH i da nemaju niakve veze Moderatori s UPH.

Stoga zakljucacu raspravu i odrediti Moderatora po svome kao i do sad i svi ste bili sritni pa se nadam da cete i ubuduce s mojim i Sonnyevim odabirom

Lip pozdrav

Novi moderator koji je odlucio pomoci sad kad imamo posla priko glave i kojemu svaka cast na solidarnosti je morski pas 01

Status
Not open for further replies.
Back